doktor hastası memnuniyetsizse ücretsiz düzelticene dair arkasında duruyosa yaptığı işin vazgeçme bence
12gun kala vazgecicem herhalde 😔😔
andorid
ama bi hasta vardı burda seçildi sanırım burun ucu çökmüş ve hoca düzeltmemiş mağdur olmuş kız
Muhammet bey arkasinda duruyo kizlar eger iyi gitmeyen biseyler varsa yaparim diyor aklinizda bulunsun ben bu yuzden muhammet beyi tercih ettim
ama bi hasta vardı burda seçildi sanırım burun ucu çökmüş ve hoca düzeltmemiş mağdur olmuş kız
merhaba , muhammet bey beni hayalkırıklığına uğrattı ve beni yanlış yönlendirdi. işini iyi yapan bir doktor olabilir ve gerçekçi de olabilir. ama olabilecek bir burun için senin burnun çok güzel olmaz bana güven deyip bu halde kalmasını sağlayacaktı. kendisinin olmaz dediği burun için abdülkadir beye revizyon oldum ve nefis bir burnum oldu, hem estetik hem de nefes açısından.
revizyonda muhammet bey i kesinlikle tavsiye etmiyorum, ilk burun yapılacaklar gidebilir ama revizyoncular uzak dursunlar. tabi sonuçta yine kendi kararları. en azından bana deseydi ki ben senin burnunu yapamam kardeşim başka doktora git. ama bana senin burnun çok güzel olmaz bundan birazcık daha iyi olabilir, boşuna ameliyat olma gel sadece nefesini düzelteyim onun için de 2-3 bin fark ödersin sadece dedi. abdülkadir bey i araştırmasam burnum eskisi gibi iğrenç kalacaktı. ayrıca da madem ona estetik yaptırmayacaksam neden fark ödeyip ona olacakmışım ki salak gibi. fark almayan çok iyi kbb doktorları var onlara olurdum. kendisi de burayı okuyorsa hastalarını yanlış yönlendirmemeyi öğrenir umarım.
ilk ameliyatta başarılı doktorlar ve revizyonda başarılı doktorlar diye ayrım yapmak gerekecek sanırım...
revizyonu hakkıyla her doktor yapamıyor demek ki...
yani sorun olur sa halledrim dedmi size
andorid
birde sorun varsa düzeltir diyorsunuzda kime göre sorun hasta memnun değilse her türlü çözüm düşünülmeli bence olup bittikten sonrada sorumluluk hissedilmeli umarım hocada böyledir arkasında duruyodur ve hastasını mutlu etmek için parayı önemsemeden elinden geleni yapıyodur önemli bişey bu ona göre ameliyat olucaz güvenmemiz lazım
birde sorun varsa düzeltir diyorsunuzda kime göre sorun hasta memnun değilse her türlü çözüm düşünülmeli bence olup bittikten sonrada sorumluluk hissedilmeli umarım hocada böyledir arkasında duruyodur ve hastasını mutlu etmek için parayı önemsemeden elinden geleni yapıyodur önemli bişey bu ona göre ameliyat olucaz güvenmemiz lazım
Ne guzel sevindim adina canim beklenen gun geldi. Bu arada kadinlar kulubu degismis fotograf goremeyecegiz herhalde :)Son 1 gün. Çoooooook heyecanlıyım kızlarrr
Ayy evet ya bende begenmedim yeni siteyi :)bu yeni forum iyi olmamış karışık
Ne guzel sevindim adina canim beklenen gun geldi. Bu arada kadinlar kulubu degismis fotograf goremeyecegiz herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?