Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya ne yapcm ben ya 2.5yldr para birikrip magdur olmakla neticelenir se revizyn hc olamam ki of

andorid

ama bi hasta vardı burda seçildi sanırım burun ucu çökmüş ve hoca düzeltmemiş mağdur olmuş kız

Secil resimlerini yukledi cokme yoktu zaten burnunda ben biliyorum o muhabbeti canim tek tarafli dinlememek lazim her ameliyatta risk vardir. Onemli olan hep guzel dusunmek olumlu bakmak.

canım abdülkadir göksele mi ameliyat oldun...

araştırmanın sonu yok.... bende revizyon için muhammet beyi düşünüyordum...

işler iyice karıştı...

düşünmeye, en baştan devam...

ilk ameliyatta başarılı doktorlar ve revizyonda başarılı doktorlar diye ayrım yapmak gerekecek sanırım...

revizyonu hakkıyla her doktor yapamıyor demek ki...

İnsan yapamayacağı burnu söyleyince kötü dr.mu oluyor? Yapmayın allah aşkına.ben revizyonu muhammet beyde oldum ve cok memnunum kim demiş revziynda başarsz diye.bir suru revzyn hstsı var ve memnun olmyn duymdm hç.zaten risklerini sölüyor yapamayacksa yapamam diyor.hangi dr bunu yapar ki? O kdr cok para tuzgı vr ki artk.bilmeden konuşup kimsenin hkkına girmeyn.kul hakkı buyuk gunhtr.

birde sorun varsa düzeltir diyorsunuzda kime göre sorun hasta memnun değilse her türlü çözüm düşünülmeli bence olup bittikten sonrada sorumluluk hissedilmeli umarım hocada böyledir arkasında duruyodur ve hastasını mutlu etmek için parayı önemsemeden elinden geleni yapıyodur önemli bişey bu ona göre ameliyat olucaz güvenmemiz lazım

Simdi soyle soyleyeyim secil arkadasimizin burnunu gorup ameliyat olanlar var burada veya baska hastalari secil arkadasimiz cokme var dedigi burnunun fotograflarini yayinladi burada bilen bilir goren gordu zaten fotograflari kimse bir sorun goremedi ben dahil zaten 2 senedir ben bu sitede arastirma yapiyorum neyse ben bizzat kendim sahidim doktorun hakkini yememek lazim bana bir sorunun olursa arkandayim dedi.
Benim size onerim icinizden ne geliyorsa hangi doktora olmak iatiyorsaniz o doktora olun ama once tek tek gorusun doktorlarla muhammet bey hicbirzaman paraya onem veren bir insan degil muhammet beyle yuzyuze gorusmenizi tavsiye ederim burada hemen camur atmak kolaydir herkese
Hicbir doktor kotu bir burun yapmak istemez. Memnunum veya degilim demek icin tecrubelerime dayanarak soyluyorum 1.5 yil gecmesi lazim bence. Cunku okadar farklilik oluyor ki her ay degisiyor canim. Muhammet beyle gorusemediysen gorusmeni tavsiye ederim.

Slm. Cok guzel bir noktaya temas ettin. Oncelikle ortada gercekten bir sorun var mı onu gormek lazım. Ornegin burnunda gercek anlamda sorun olmayıp ameliyat olmak isteyenler de var. Ameliyat olduktan sonra burnunu begenmeyip dr kapısını çalanlar.ama dışardan insanlar begenirken kendiyle ugraşan.ramazanda 9. Ayım doldu kontrole gittim.seçil meselesini de açtım. Butun fotolarını gordum.memnun olmadıgını söylediği ve kendi koydugu fotolarıda gordum ve burdaki herkes gibi sorunun olmadıgı kanaatine vardım ve sagduyulu yaklaşarak. Bu arada bu arkadasın 30 kere doktorun kapısını caldıgını kontrole gittigini soyledi doktor. Yani ben dr a 3 yada 4 kez kontrole gitmisken bu kızın burnunu gordukten sonra bu burunla dr un kapısını bukadar calması bana normal gelmedi. Bu ornegin tam karşısında gercekten sorunlu bir burun varsa dr un arkasında duracagını dusunuyorum. Bende dr umu secerken buna dikkat ettim.işinin arkadında olur mu diye.guvenmek onemli.gercekten bunu hissedeceginiz bir dr olsun.muhammet beye ben de bu anlamda güvendim. Zaten o yüzden kuzenim de ameliyat oldu. Oda iyi şu an.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne guzel sevindim adina canim beklenen gun geldi. Bu arada kadinlar kulubu degismis fotograf goremeyecegiz herhalde :)

Evet birazdan aksama dogru randevum var ve yarinda buyuk ihtimalle sabah ameliyat olurum :)
Evet yeni kk hic olmamis bisey gozukmuyor. Ama ben facebooktan atarim resim felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…