Canım öncelikle çok geçmiş olsun sevindim güzel geçmesine bende Pazartesi olucam kısmette ameliyat endişelerimi biraz olsun azalttın senden önceki ve sonraki burun fotolarını görmeyi rica etsem ?
Evet canım bu Pazartesi tamam özelden numaramı atmayı bi deniyim siteyi yeni kullanıyorum da:)Canim ozelden bana numarani atarsan whatsappdan sana resimleri yollarim. Icin oncelikle rahat olsun. Muhammet bey cok basarili bi doktor, sana en yakisani yapacagina eminim
Kizlar ameliyatim cok iyi gecti. Sifir aci, korkulacak hicbirsey yokmus. Su an cok sis ve ustunde alci olmasina ragmen cok kucuk gozukuyor.Bilenler bilir, bi ara tasarim yapip koymustum. Onun tipa tip aynisini yapti doktor bana. Iyiki Muhammet Dilbere olmusum
benim carsamba gunu ama mutsuzum ben ya ndn blmyrm en ck istdgm sey buydu
canım sen amelıyt oldunmuu Muhammet hocayaa ee supermıss hanı resımmm) memnunsun dımı
bugun 12de ameliyat oluyorum cok ta mutluyummmm
insallah cok guzel burna sahp olcm
Ne guzel canim gecmis olsun agri bile olmuyo valla korkmasin kimsecokk mutluyym eve gdyrm hc bşy hissetmdm o kdr guzel geçti ki allhm sana şükürrler olsn
simdiden böle yüzüme kücük durması kısa gibi yani normal dmiNe guzel canim gecmis olsun agri bile olmuyo valla korkmasin kimse
Evet canim cok normal bende ilk basta kisa olmus dedim ama alci atel var onlar cekiyo sislik varondan dolayi burun toplaniyo sonra bir bakiyorsun burun birakmis kendini tabi zamanla bende demistim burnum kisa olmus diye doktora yok dedi hatta ameliyatta biraz dahami kisaltsaydik demisler hic merak etme canim biralavak zamanla kendinisimdiden böle yüzüme kücük durması kısa gibi yani normal dmi
Evet canim cok normal bende ilk basta kisa olmus dedim ama alci atel var onlar cekiyo sislik varondan dolayi burun toplaniyo sonra bir bakiyorsun burun birakmis kendini tabi zamanla bende demistim burnum kisa olmus diye doktora yok dedi hatta ameliyatta biraz dahami kisaltsaydik demisler hic merak etme canim biralavak zamanla kendini
Aynen canim bozma moralini ben hatta suan biraz dahami kisa olsaydi diyorum okadar siski suan burnun alci zaten simsiki tutuyor onu korkma birde eski burnuna alistigi icin insan simdi kisa geliyor :)cok teşkür ederm cook sevindim suan inanki azçoj moralim kayıyodu nerdeyse. cnku yüzümle orantsız duruyo kısalığı.
ameliyatımın 5.ayındayım harika oldu canmgecmis olsun. ameliyat nasil gecti peki? agrilarin varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?