Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim ozelden bana numarani atarsan whatsappdan sana resimleri yollarim. Icin oncelikle rahat olsun. Muhammet bey cok basarili bi doktor, sana en yakisani yapacagina eminim

Canım öncelikle çok geçmiş olsun sevindim güzel geçmesine bende Pazartesi olucam kısmette ameliyat endişelerimi biraz olsun azalttın senden önceki ve sonraki burun fotolarını görmeyi rica etsem ?

süpersinnnnnnn =))

benim carsamba gunu ama mutsuzum ben ya ndn blmyrm en ck istdgm sey buydu

Bence cok takma kafana. Pozitif dusun. Ben ameliyatimdan bir kac hafta once biraktim burun hakkinda burda yazilanlari okumayi. Cunku bi karar almistim ve kafamin karismasini istemedim =) iyi dusun iyi olsun

Kızlar muhammed beyin telefonu vardı ama hattımı değiştirdiğim için numarayı kaybettim sizlerin birinde mutlaka vardır bana özel mesaj yoluyla iletir misiniz. çok acil. muayenehanesini aradım ama çalışma saatleri bitti sanırım. önemli bir şey sormam lazım.

simdiden böle yüzüme kücük durması kısa gibi yani normal dmi
Evet canim cok normal bende ilk basta kisa olmus dedim ama alci atel var onlar cekiyo sislik varondan dolayi burun toplaniyo sonra bir bakiyorsun burun birakmis kendini tabi zamanla bende demistim burnum kisa olmus diye doktora yok dedi hatta ameliyatta biraz dahami kisaltsaydik demisler hic merak etme canim biralavak zamanla kendini

cok teşkür ederm cook sevindim suan inanki azçoj moralim kayıyodu nerdeyse. cnku yüzümle orantsız duruyo kısalığı.

cok teşkür ederm cook sevindim suan inanki azçoj moralim kayıyodu nerdeyse. cnku yüzümle orantsız duruyo kısalığı.
Aynen canim bozma moralini ben hatta suan biraz dahami kisa olsaydi diyorum okadar siski suan burnun alci zaten simsiki tutuyor onu korkma birde eski burnuna alistigi icin insan simdi kisa geliyor :)

[ekiUOTE="sss_1, post: 36521955, member: 407986"]Aynen canim bozma moralini ben hatta suan biraz dahami kisa olsaydi diyorum okadar siski suan burnun alci zaten simsiki tutuyor onu korkma birde eski burnuna alistigi icin insan simdi kisa geliyor :)[/QUOTE]
peki otursam yada evin içinde yurüsem yatmak yerine bi zararı varmıdr ne düşünysnz

merhabalar arkadaşlar, bende burada yazılanlara ve koyduğunuz resimlere bakarak muhammet bey de karar kılanlardanım,,, bakalım yarın olucak ameliyatım inşllh. ilk başlarda çok rahattım ama şu 1-2 gündür aklıma gelince ameliyat kalbim duracakmış gibi oluyor, nefesim kesiliyor birden. ya istediğim gibi olmazsa ya da şimdiki halını arycağım şekilde olursa burnum...ya da şu ölüm, bacak kesillmesi haberleri geliyor aklıma , ya benım de başıma böyle bişey gelirse...offfff var ya korkuyorum galiba.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…