canıcmımm cok cokguzell olucakk emınımm Muhammet hoca ne demıstı yüzde kac bı başarı oranı var demıstı kalın derılımıymıssın cnmcım bn kalın derılıyımdeSon 1 gün. Çoooooook heyecanlıyım kızlarrr
canıcmımm cok cokguzell olucakk emınımm Muhammet hoca ne demıstı yüzde kac bı başarı oranı var demıstı kalın derılımıymıssın cnmcım bn kalın derılıyımde
canımcımm ılk etapta bendemı resım göndersemm acaba demekkı senı ılk defa bugun gorcekk canlı canlı bnde resım göndersem amelıyatı dusunuorum hocam desem ( cıddı cıddı dusunuorumda ) yorum yaparmı kıı
esmer bomb dunn betullede senı konuştuk ınsallahh ıstedıgınn gıbı olucak bak görr hatta emın olabılırsınn cok güzel olucagına cunku ben emınımmmm =))Hastahaneye dogru gidiyorum. Saat 10 da ameliyatım var kızlar. Bana dua edin
ınsallahhh allah hepınızın yardımcısı olur , bnımdee ıns bnde olabılırsemm =)))hersey gnlunuzce olsun haftaya carsamba bende olucam insALLAH
Dualarım senınle canımm ıns cok guzell olcakkk =)) huhuuuuuuHastahaneye dogru gidiyorum. Saat 10 da ameliyatım var kızlar. Bana dua edin
ben de çok stres yapmıstım ama ınan yapılan stres gereksızmış,inan sadece amelıyatın ılk bır haftası zorluyor ınsanı sonrasında pek bir sorun olmuyor,inş çok güzel ve başarılı bir amelıyat geçirirsin canım,dualarımız guzel dıleklerımız sennle....
g[/QUOTE]QUOTE="esmerbomb, post: 36484724, member: 416812"]Hastahaneye dogru gidiyorum. Saat 10 da ameliyatım var kızlar. Bana dua edin
Canım öncelikle çok geçmiş olsun sevindim güzel geçmesine bende Pazartesi olucam kısmette ameliyat endişelerimi biraz olsun azalttın senden önceki ve sonraki burun fotolarını görmeyi rica etsem ?Kizlar ameliyatim cok iyi gecti. Sifir aci, korkulacak hicbirsey yokmus. Su an cok sis ve ustunde alci olmasina ragmen cok kucuk gozukuyor.Bilenler bilir, bi ara tasarim yapip koymustum. Onun tipa tip aynisini yapti doktor bana. Iyiki Muhammet Dilbere olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?