Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canıcmımm cok cokguzell olucakk emınımm Muhammet hoca ne demıstı yüzde kac bı başarı oranı var demıstı kalın derılımıymıssın cnmcım bn kalın derılıyımde

Canim birazdan randevum var. Ve yarin mutlaka sabah ameliyatim var. Ayyy 16 saat falan gibi bisey kaldi. Biraz randevuda sorucam derim kalin mi diye. Ama muhammet bey resimlerimi gorunce burnun ameliyata cok uygun, cok guzel olucak demisti. Ama gercek hayatta gorunce belki degisebilir tabii. Bu sorularin cevabi birazdan cevaplanacak gidip geliyim aksama detayli anlatirim cnm

canımcımm ılk etapta bendemı resım göndersemm acaba demekkı senı ılk defa bugun gorcekk canlı canlı bnde resım göndersem amelıyatı dusunuorum hocam desem ( cıddı cıddı dusunuorumda ) yorum yaparmı kıı

Benim burnum kalin derili ve etli degilmis canim, ameliyata göre uygunmuş. Bence doktordan randevu alip ugra, daha net bir cevap alirsin boylelikle. Resim ustunden bilgi verebilir doktor ama sonucta bir resim yani. Ben doktora muayene olmuyana kadar icim rahat etmedi, hep burnum bana etli gibi geldi. Ve ameliyat olmus, tecrubeli hastalarda senin burnun etli diyince daha cok korkmustum insallah seninde oyle degildir

Hastahaneye dogru gidiyorum. Saat 10 da ameliyatım var kızlar. Bana dua edin

QUOTE="esmerbomb, post: 36484724, member: 416812"]Hastahaneye dogru gidiyorum. Saat 10 da ameliyatım var kızlar. Bana dua edin [/QUOTE]
g

ben de çok stres yapmıstım ama ınan yapılan stres gereksızmış,inan sadece amelıyatın ılk bır haftası zorluyor ınsanı sonrasında pek bir sorun olmuyor,inş çok güzel ve başarılı bir amelıyat geçirirsin canım,dualarımız guzel dıleklerımız sennle....

ay inşallah istediğin gibi olur.çok merak ediyorum seni.önceden resmini görmüştüm.sen şuan ameliyattasın tabiiii.ay çok heyecan yaptım ben bile şuan

QUOTE="dranaz, post: 36485310, member: 479342"]ınsallahhh allah hepınızın yardımcısı olur , bnımdee ıns bnde olabılırsemm =)))[/QUOTE]
olurSUNUZ insALLAH TAM KC SAAT SURUYO ACABA AMELYAT

canım sen amelıyt oldunmuu Muhammet hocayaa ee supermıss hanı resımmm :)) memnunsun dımı

Kizlar ameliyatim cok iyi gecti. Sifir aci, korkulacak hicbirsey yokmus. Su an cok sis ve ustunde alci olmasina ragmen cok kucuk gozukuyor. Bilenler bilir, bi ara tasarim yapip koymustum. Onun tipa tip aynisini yapti doktor bana. Iyiki Muhammet Dilbere olmusum

Canım öncelikle çok geçmiş olsun sevindim güzel geçmesine bende Pazartesi olucam kısmette ameliyat endişelerimi biraz olsun azalttın senden önceki ve sonraki burun fotolarını görmeyi rica etsem ?

QUOTE="Tropicallll, post: 36502246, member: 613606"]Canım öncelikle çok geçmiş olsun sevindim güzel geçmesine bende Pazartesi olucam kısmette ameliyat endişelerimi biraz olsun azalttın senden önceki ve sonraki burun fotolarını görmeyi rica etsem ?[/QUOTE]
bu pazartesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…