Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tamam canım ekliyorum hemen konuşalımm..

hemen bakıyorumm..

anladım canım bende çok sevinmiştim:)) muhammet beymi yaptı toparlanmış çok hoş olmuş diyee....tşk ederim burunda süperrr

teknolog ben seni dün akşam ekledim bekledim bekledim gelmedin =((( umarım bugün konuşabiliriz

teknolog ben seni dün akşam ekledim bekledim bekledim gelmedin =((( umarım bugün konuşabiliriz

burcu aradımı seni canım bende ekledim amaa biz msn deydik 2.30 kadar sanırımm...ekleme hala gelmemiş anlamadımm bendee....bekliyorummm gelsin konuşalımm..

kızlar merhaba sıze bı sey sormak ıstıyorum ben gecen gun cok hasta oldum bogazlarım cok kotuydu dr gıttım
dr k b bogazıma baktı burnumun ıcıne aletle baktı bana dedıkı senın burnunda egrılık var ıcte sen amelyat olmalısın dedı
ama goruntumde bı sey yok ara sıra hafıf bı sızı oluyo sızce ne yapmalıyım
sol kemık bıraz kaymıs bende bakınca goırdum birde bu arada ara sıra burnum az da olsa kanıyo
sımdıden tesekurler cevap ıcın

Son düzenleme:
heyyyy girmeyeli ne güsel burunlar yapmış muhammet bey yine... benim artık 4 ay oldu, hala nasıl çabuk geçtiğini anlamıyorum... ameliyata girecek arkadaşlar size tavsiyem hastane olayına hiç takılmayın, ben ethicada yaptırdım, gayet ilgili ve tatlılardı... ayrıca bütün donanımlara sahip bi hastane... eet buz maskesi yok ama seni buzsuz da bırakmıyolar:)) ameliyat öncesi heyecan bile çok keyifliymiş, hatta yine gerek olsa yine yaptırırım türünden rahat bi ameliyat... istisnalar yok mu tabiki var ama lütfen başkalarına göre kendinizi değerlendirmeyin... ameliyat sonrası muhammet bey ilerleyen günlerde neler yaşayacağınızı söylüyor ve genel olarak hepsi doğru çıkıyor... bana senin morarmanı beklemiyorum belki biraz sararma olur demişti aynen öyle oldu... umarım hepinizin istediği gibi güsel burunları olur... sadece sağlıktan ve doğallıktan vazgeçmemenizi öneririmmm...

ben senin burnunu da çok beğeniyorum fencergirl.. 4 aylık resimler bekliyoruz senden

4 ay mıı fuuu paçimm ne cabuk gecdiii

ozi bana bir ulaşırmısın??

canım ben gündüz giremiyorum nete 5te ancak eve geliorum o yüzden akşam saatlerinde uygunsanız kızlar konusabilir miyiz?? mesaj sayım yetmedği için özelden mesaj atamıorum heyecan yaptım birden nisan diyince:) bi konusalım lütfen...ben mail atıyım sana bu arada msn e de ekledim..

cok tesekkurler verdigin bilgiler icin,gercekten cok iyi oldu..bende iki doktor arasinda kaldim muhammet dilber ve emre ilhan..bu yazdiklarin karar vermemde yardimci olacak,

ozaman ne mutlu bana:)

bu arada emre ilhanı aramıştım ben ilkönce ve bana sadece muayene için 14 nisan tarihini vermişti ameliyat ise ancak haziran sonu temmuz gibi demişti sanırım niyeti beni bütün yazdan mahrum bırakmaktı.sonra muhammet beye mesaj attım ve hemen bizzat kendi geri döndü ve görüşmeye gittiğimde öle iki ay sonraya randevu diye birşey yok zaten günde 2 ameliyat yapıyoruz enteresan demişti muhammet bey

bu arada dr. emre ilhanı katiyen kötülemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ben çok acı çekiyodum nefes olarak yani sürekli hasta oluyodum bekliyecek zamanım yoktu.doğal olarak sadece muayene için 14 nisanı vermesine kendi adıma kızdım.

arkadaşlar candela yı ekleyin ve ameliyat aşamalarının,sonucun güzelligini görün.. benim kesin kararım muhammet dilber. artık..su forumda baktıgım inceledigim bütün güzel burunlar onun elinden cıkmıs bayıldım!!! yüzünüzün ortasındaki bi şeyi riske atmayın bence.. burunlar proflden güzel oluo ama önden bu kadar güzel burunlar görmedm ben ve asla estetigim diye bagırmııo..

ilahi ya güldürdün beni :) cok yaşa .. pek tabi buyrun herkes bakabilir.. morarma ve acı konusu kiişiye baglıdır arkadaslar.ama inanıyorum ki sizinde agrı konusunda sıkıntınız olmaz..

ilahi ya güldürdün beni :) cok yaşa .. pek tabi buyrun herkes bakabilir.. morarma ve acı konusu kiişiye baglıdır arkadaslar.ama inanıyorum ki sizinde agrı konusunda sıkıntınız olmaz..

hahaah bak reklamını da yaptım sipsak =)) ama gerçekten cok begendm smdki halının fotolarını da beklıormmm =)

Ben hala sizin fotolariniza bakip bakip duruyorum ah cekerek.Annem de dediki,sen merak etme,yazin Türkiye'ye gelince bende babanda konusacagiz esinle.Bize karsi gelemez.Ama bn gitmeden önce arayacagim ve randevu alacagim mutlaka.Gittigimde 3 gün kalicam önce Istanbul'da.O 3 günümün birini mutlaka doktorla görüsecegim.Planlarim öyle ama bakalim.Dua edin bana kizlar.Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…