tamam canım ekliyorum hemen konuşalımm..
hemen bakıyorumm..
anladım canım bende çok sevinmiştim:)) muhammet beymi yaptı toparlanmış çok hoş olmuş diyee....tşk ederim burunda süperrr
arkadaslar 14 nisanda muhammet beye ameliyat olucam cok heycalıyım cokkkkkk :) geri sayım basladıııııı
teknolog ben seni dün akşam ekledim bekledim bekledim gelmedin =((( umarım bugün konuşabiliriz
inşallah cok iyi gecer ameliyatın canım darısı bize artık:) cok yakın tarih gercekten ben olsam yerimde duramam:)
loneliness burnunun şuanki halini mrk ettim resmini koyabilirmisin ameliyttan sonrada gün gün ekle bizde olcaz ve mrk içindeyiz
canım resim eklemeye calısıyorum ama olmuo((
hadi yaa =((((((
loneliness burnunun şuanki halini mrk ettim resmini koyabilirmisin ameliyttan sonrada gün gün ekle bizde olcaz ve mrk içindeyiz
heyyyy girmeyeli ne güsel burunlar yapmış muhammet bey yine... benim artık 4 ay oldu, hala nasıl çabuk geçtiğini anlamıyorum... ameliyata girecek arkadaşlar size tavsiyem hastane olayına hiç takılmayın, ben ethicada yaptırdım, gayet ilgili ve tatlılardı... ayrıca bütün donanımlara sahip bi hastane... eet buz maskesi yok ama seni buzsuz da bırakmıyolar:)) ameliyat öncesi heyecan bile çok keyifliymiş, hatta yine gerek olsa yine yaptırırım türünden rahat bi ameliyat... istisnalar yok mu tabiki var ama lütfen başkalarına göre kendinizi değerlendirmeyin... ameliyat sonrası muhammet bey ilerleyen günlerde neler yaşayacağınızı söylüyor ve genel olarak hepsi doğru çıkıyor... bana senin morarmanı beklemiyorum belki biraz sararma olur demişti aynen öyle oldu... umarım hepinizin istediği gibi güsel burunları olur... sadece sağlıktan ve doğallıktan vazgeçmemenizi öneririmmm...
heyyyy girmeyeli ne güsel burunlar yapmış muhammet bey yine... benim artık 4 ay oldu, hala nasıl çabuk geçtiğini anlamıyorum... ameliyata girecek arkadaşlar size tavsiyem hastane olayına hiç takılmayın, ben ethicada yaptırdım, gayet ilgili ve tatlılardı... ayrıca bütün donanımlara sahip bi hastane... eet buz maskesi yok ama seni buzsuz da bırakmıyolar:)) ameliyat öncesi heyecan bile çok keyifliymiş, hatta yine gerek olsa yine yaptırırım türünden rahat bi ameliyat... istisnalar yok mu tabiki var ama lütfen başkalarına göre kendinizi değerlendirmeyin... ameliyat sonrası muhammet bey ilerleyen günlerde neler yaşayacağınızı söylüyor ve genel olarak hepsi doğru çıkıyor... bana senin morarmanı beklemiyorum belki biraz sararma olur demişti aynen öyle oldu... umarım hepinizin istediği gibi güsel burunları olur... sadece sağlıktan ve doğallıktan vazgeçmemenizi öneririmmm...
4 ay mıı fuuu paçimm ne cabuk gecdiii
ozi bana bir ulaşırmısın??
4 ay mıı fuuu paçimm ne cabuk gecdiii
cok tesekkurler verdigin bilgiler icin,gercekten cok iyi oldu..bende iki doktor arasinda kaldim muhammet dilber ve emre ilhan..bu yazdiklarin karar vermemde yardimci olacak,
ilahi ya güldürdün beni :) cok yaşa .. pek tabi buyrun herkes bakabilir.. morarma ve acı konusu kiişiye baglıdır arkadaslar.ama inanıyorum ki sizinde agrı konusunda sıkıntınız olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?