Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ethica nasıl ki cnm neden bukadar fark ediyor orda olupta bize tavsiye eden yada etmeyen arkadaşlar lütfen yazın=(( tabi donanımlı hastanede olmak her açıdan daha iyidir ama yaklaşık 1000-2000lira fark var =((

ethicada iyi canım sonçta orda amelyt olan bi cok kişi var sitede kmse kötü bi şey yazmamış bnce pek de farketmıo yani hastaneler

arkadaşlar yaaa ne güzel 3 kişi olmuşsunuz gördüğüm kadarıyla nisanda ankarada yaptıracak olanlar ama ben bir türlü nisanı ayarlayamıorum üzerinde baya düşündüm... mayıs olucak benm ama o zamana da ankaradan yaptıracak olan yok sanırım

hastane farkıyla fıyat bıcme olayı cok sacma geldı bana .
sonuc da yapacak ınsan aynı kısı degıl mı ?
5000 tl ,6000tl ,7000tl dıye rakamlar da artıyormus .
yahu ben sadece torpu ıcın acaba 5000tl lık fıyat duser mı dıye merak ederken ,
artıs fıyatları goruyorum

ya hakıkatten bunu bılen kımse yok mu daha once de sordum cevap veren olmamıs .
ben sadece torpu yaptıracagım bunun ıcın bıle fıyat aynı sabıt mı ?
sabıtse bastan asagıya yenılıyebılırım o zaman burunu

ve bır de merak ettıgım su var ;

torpu ıcın de tasarım yapılıyor mu ? hanı sonuc da burun seklıyle oynanmıyacak sadece kemık torpusu ıcın de tasarım yapılıyor mu bunu merak ettım .
brıtneyın albumlerınde kı fotoda sormustum ama ,brıtney albumu kaldırmıs cevap alamadan

Son düzenleme:
ben cok korkuyorumm

benım tek korkum amelıyattan sonra o sısen burun ve moraran goz hatları .
yaz da gelıyor .tatıl de fılan nasıl dolasacagım o sekıl de aklıma geldıkce panık yapıyorum :18:
ama hıc amelıyat olmakdan korkmuyorum .cunku amelıyatı nasıl olacagımı kafam da kurup hayal etmıyorum .
hayal ettıgın de varacagın sonuc bellı ,kesecekler bıcecekler cok korkunc bırsey evet ,ama hayal etme .
senı uyutacaklar hıc bırsey farketmeyeceksın bıle
ısde narkozun etkısıyle anormel bır sekıl de kasılıp tıtredıgını soyluyorlar ama ne kadr dogru bılemıcem .
neyse korkutmıyım senı

ben asırı derecede heyecanlıyım sadece .bıran once olsam da rahatlasam yaa

Son düzenleme:
yaaa arkadaşlar abartmayınn kendinizi gidin muhammed beye teslime edinn..ve sonuçu bekleyin..hastaenin konfuruna göre fiyat yükseliyooo..msela eticada buz maskesi yok ama acıbadem hastanesinde var..yani anlıcanız etica bir alıyosa bi gece yatışş acıbadem 2 alıyooo..törpü falan farketmez bence arkadaşım o burun acıldımı neyle karşılaşıcagını bilmiyoo dr. 5000 den aşagı yapmıyodur muhammed bey zati pazarlıgıda pek sevmiyyo galibaa...yaaa kızlar ameliyet olmak istiyosanız aklınızı bulandırmayın..iş uzadıkça çıkmaz girersiniz karar vermek güçleşir istikrarlı olun ve iç sesinizzi dinleyinn.bende muhammed beyi burdan buldumm..

canım tasarım yapmıo m.dilber yüzüne yakısan burnu yapıo ama sen dersen sadece törpü olcak onu da yapar ama fiyat degisiceini sanmıorm hepsi aynıdır

canım tasarım yapmıo m.dilber yüzüne yakısan burnu yapıo ama sen dersen sadece törpü olcak onu da yapar ama fiyat degisiceini sanmıorm hepsi aynıdır

canım cok tesekkur ederım ,evet muhammed bey tasarım yapmıyormus onu bılıyorum .
benım demek ıstedıgım su ; genel olarak doktorların cogu tasarım yapıyor yaa ,
acaba sırf torpu ıcın de tasarım yapıyorlar mı ?
sonucda torpu ısı cok cıddı bır degısıklık degıl burun ucu kaldırma kucultme gıbı bır talebımız yok .
sadece kemık torpusu ıstıyoruz yaa .bunun ıcın bıle tasarım yapıyorlar mı merak ettım.

yaparlar tabi canım sonucta degisim oluo yine

Gecmis olsun , saglikla kullan insallah. Ben de 26 nisanda acibademde oluyorum. Sol tarafta deviasyon , burun etleri buyuk ve kemerim var. He bir de alerjim var ayni senin gibi. Her kis eylul subat arasi alerjik rinit , iptalim. İlkbahar ve yazin da alerjik egzama ,dermatit. Beni eklermisin fotolarini merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…