Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sabıt canım degışen bışı yok burnu actıktan sonra ıkı fazla kıkırdak alıp almamak degıştırmıo :)

nisanın son haftasına ayarlayamazmısın cnm 3 kişi daha var 4 kişi olursak belki fiyattada yardımcı olur muhammet bey hemde birbirimize destek oluruz

Arkadaslar bende ameliyat olmayi dusunuyorum,iki doktor arasinda cok kararsizim.Muhammet Dilber ve Emre Ilhan.Sizce hangisini secmeliyim fikri olan yazabilir mi?

cok tesekkurler verdigin bilgiler icin,gercekten cok iyi oldu..bende iki doktor arasinda kaldim muhammet dilber ve emre ilhan..bu yazdiklarin karar vermemde yardimci olacak,

cok tesekkurler verdigin bilgiler icin,gercekten cok iyi oldu..bende iki doktor arasinda kaldim muhammet dilber ve emre ilhan..bu yazdiklarin karar vermemde yardimci olacak,

bende aynı şekildeydim ve muhammet beyin daha doğal burunlar yaptıgı bariz ortada ve bundan yola çıkarak muhammet beye karar verdim sen istanbuldamı yaşıyorsun wens?

bende aynı şekildeydim ve muhammet beyin daha doğal burunlar yaptıgı bariz ortada ve bundan yola çıkarak muhammet beye karar verdim sen istanbuldamı yaşıyorsun wens?

evet katiliyorum sana muhammet beyin burunlari cok dogal ki benim istedigim sey..ben yurtdisindayim temmuzda gelmeyi dusunuyorum

ankarada olacak arkadaşlarr...ozibozi mrvdgn ve burcu bana bir ulaşın.....muhammet beyle görüştümm....konuşmam gerek sizlee...
mail yazmayınn msn e ekleyin bir konferans yapalımm......bilgi vereceğimm..

ankarada olacak arkadaşlarr...ozibozi mrvdgn ve burcu bana bir ulaşın.....muhammet beyle görüştümm....konuşmam gerek sizlee...

ben ekledim kabul et teknolog ebru teknologu ekle msne ve dier arkadaşlar konuşalım hep beraber

sasortika nasılsınn...burnuşun nasıl yeni fotolar varmı??

arkadaşım kusura bakma msj sayım yetmediği için sana cvp veremedim 80 falan oldu 100 olsun anca ozaman .bu arada dolgu demişsin dolgu yok canım yalnız ben kilo verdiğim zaman yüzümde çok zayıflıyor ve çöküyor amelyattan önce daha zayıftım bu aralar biraz koparladım ondandır yaşım 32 :)

ben ekledim kabul et teknolog ebru teknologu ekle msne ve dier arkadaşlar konuşalım hep beraber

tamam canım ekliyorum hemen konuşalımm..

kızlar 2 resim ekledim yenii bilginizeeeeee..

hemen bakıyorumm..

anladım canım bende çok sevinmiştim:)) muhammet beymi yaptı toparlanmış çok hoş olmuş diyee....tşk ederim burunda süperrr

kızlarrrrrr ancak girebildim nete msn adresi verirseniz ekliyim ben de sizi konustunuz mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…