- 5 Aralık 2017
- 43
- 17
- 3
- 44
merhaba son durum nedir sizin için benimde aynı problemim var bana da arkadaşlarım burnunu düzeltmek için gittin şu an yamuk burnun var diyorlarArkadaşlar merhaba. Biraz uzunca bir yazı olacak ama burda anlatılmayanları anlatabilirim diye düşünüyorum. Bir süredir yazmayı istiyordum ama bir türlü fırsatım bulamamıştım. Ben bu forumdaki yorumlardan ikna olarak 2 sene önce gittim Muhammed Beye muayene oldum. Söylenildiği gibi gerçekten inanılmaz sempatik ve sorulan her soruya çok güzel cevaplar veren sabırlı bir hekimle karşılaştım. Burnum klasik kemerli ve ucu düşüktü. Ameliyat için çok uygun bir deri yapısına sahip olduğunu ve "muhteşem" bir burun yapacağını söyledi bana (muhteşem kelimesini gerçekten kullandı) Tabi büyük bir coşku ile ameliyat tarihini kararlaştırdık. Öyle ikna olmuştun ki ameliyattan ölümüne korkan iki arkadaşımı da kendisine götürdüm ve onlar da karar kılarak tarih aldılar. Neyse ameliyat günü geldi güle oynaya girdim çıktım çok tatlı bir burun yaptım dedi sana. Benim ardımdan diğer arkadaşlarımin da operasyonu yapildi. İlk üç ay aşırı şişlikten burnumun neye benzediğini anlayamadım. 6. ay kendisine rahatsızlık duyduğum konuları burnumun fotosunu çekerek yolladığımda daha zaman var düzelecek düzelecek dedi. Sonra bir randevu alamama furyası başladı. Arıyorum açmıyor, hemşiresine ulaşamıyorum muaynehanesindeki kızlar randevu vermiyor. Bu böyle devam etti bi süre. Ha deyince çıkıp gidecek bir yerde de oturmuyorum. 1 seneyi geçtikten sonra artık gittiğim bütün dr.ler burnunun yeni şekilde bu halde dediler bana. Önceleri nefes alamamamı bana ödeme bağlattı. Şu an uykularımdan boğulacak gibi uyanıyorum çünkü farketmeden ağzımı kapatıyorum gece. Burnundan asla nefes alamadigimdan panik atak olucam yakinda. Eskiden çok iyi koku alırdım. Şimdi derin derin içime çektiğimde bişilerin kokusunu ancak anlayabiliyorum. Nese ben en son sonunda büyük olay çıkarıp randevu aldım gittim muayene olmaya. Başladım dertlerimi sıkıntılarımı anlatmaya. Nefes alma vb konular sağlıksal ki onlarda asla bi problem görmediğini söylüyor ısrarla. Burnumun kemeri gitti ama ucu malesef sayesinde artık sola çekiyor. Hatta estetik olduğumu bilmeyen bi çok insan bunun çok güzel de şu eğrilik için yaptırsan harika sonuçlar ortaya çıkar şeklinde tepkiler veriyorlar. Kocaman dolgun bir uç ve yamuk bir burun ile baş başa kaldım. Daha kötüsü ben bunları ağlayarak kendisine anlattığımda yediğim azarın beni şoka sokmasıydı. O tatlı minnoş Muhammed Bey'in içinden net bir canavar çıktı. Asla ve asla kabul etmiyor hiş bir şeyi. Benim yüzümde asimetri sorunu varmış burun derim çok kalınmış kendi operasyonunda hiç bir problem yokmuş benim yüz problemimmiş o. Eeee hani muhteşem burunn?????? Ben nasıl bilmezmişim bunu. Tavrini gorseniz inanin sok olursunuz. Be adam ben profesor muyum ne bileyim kalin deri ne asimetri ne??? Sen beni uyardin mi bu konuda. Yoooooo. Eee hocam hani "muhtesem olacakti?" "Ben hekimim asla oyle bir kelime kullanmam, yaptigim iste hic bir sıkıntı yokkk" (arkadaşlarım şahit bana yapacağı burnu anlatırken kullandığı kelimelere). O ses tonunu yüzünün ifadesini beni bir saat boyunca azarlamasına keşke şahit olabilseydi birileri. Neyse Yazacak milyonlarca seyim daha var aslinda da cok uzattim farkındayım. Demem o ki kizlar; he bu arada arkadaslarimin burnunu soracak olursaniz iki rezaletten onlarda var. Benle konusmuyorlar su an. Muhammed Bey cok guzel yaptigi burunlarin fotolarini paylasiyor olabilir ama benimki ya da arkadaşlarımki yok o fotolarda. Guzel burunlar yapiyor ama sartlar uygunsa. Kendi yapinizi iyi taniyin dogru sorular sorun bi de benim gibi hocam en iyisini siz bilirsiniz demeyin. Siz aklinizda ne varsa net bi sekilde bildirin. Bilmiyorum ne kadar faydali olur sizlere paylaştıklarım ama sunlari yazarken bile gozumun yasi dinmiyor.
ikinci aydayım muhammet beye ameliyat oldum fotolarımı palstik cerraha gönderrdim ve cevap olarak estetik olmanız için uygun bir burnununuz var yani o kadar kötü
merhaba o kadar para vereceksen ve sağlık sorunun sadece deviasyon ise başka bir doktor bul derim kesinlikle ameliyat sonrası ilgi yok bir kere burnum yamuk diyorum onceden daha düzgündü yüzün asimetrik diyor bunun için sırf plastik cerraha gösterdim maalesef çok kötü yorumlarda bulundu burnumu yapan muhammet beye yazık aklın varsa olma derim git güzel bir burna sahip ol biz hem o paraları verdik hem mutsusuz hem de ikşnci doktor arıyoruz sen bilirsin karar seninEvet şuan 12 bin 14 bin 16 bin hastaneye göre değişiyor çok kararliydim aslında ama Burdaki yorumlar kokrkuttu beni açıkçası
Asimetrik olayı çok saçma çünkü bu herkeste var olan bişey bir gözümüz diğerine benzemez bi elimiz diğerine dudağımızın diğer yarısı diğerine .. burunumuzda sağdan veya soldan aynı olmayabilir ama önden yamuk olmaz öndeki yamukluk tepedeki kemikten kaynaklanıyor diğer Dr ların hastaları asimetrik değil bütün asimetrikler Dr Muhammed’e gidiyor sanırım yazık diyeceğim tek şey çektiğim ağrılar Umut ettiğim heyecanla beklediğim günler ve hayal kırıklığı ödediğim para ise çalışıp kendi biriktirdiğim emeğim..
kendisi iyi bir doktor yaptığı çok güzel burunlar var yok değil ama benimkini yapamadı ben doktor olsam yaptığım işe önce kendim bakarım begenmediysem yeniden yaparım sonuçta yaptığım iş benim imajım ama maalesef Türkiye'de ki doktorlar tek düşündüğü şey para olmuş işine kimse sahip çıkmıyor ürün satış sonrası hizmet önemli arkadaşlar...
şişlikten veya elmacık kemiğinden dolayı bi taraf yandan bakılınca küçük diğer taraf daha büyük gelebilir ama bu bence çok sıkıntı olucak bi durum değil o şişlik veya elmacık kemiğindendir ama önden bakılınca kemik yamuk veya burun ucu yamuksa bence o sıkıntı . bilemiyorum hak yemek istemem bikaç arkadaş da bu konuyla ilgili sorunları var benimde şuan için var ama erken diyorlar bakalım umarım zaman geçtikçe daha da yamulmaz eğer düzelirse burdan yorum yapıcam.. burun deliğim farklı zaten ama o olabilir denildi benim içinde önemli değil çok gözüken belli olan bişey değil bence.. herkesin Allah yardımcısı olsun kötülemek ekmek parasıyla oynamak istemem ama kimseninde sıkıntıya düşmesini istemem yaşadım zor bi durum .Bu elmacık kemik olayı benide gerdi çünkü benim de burun aneliyatından sonra bi elmacik kemik tarafi sis diger taraf dümdüz artık göz kemigimi elmacık kemigimi bilemedim yanliz önden sis duruyo bi taraf
Ay kızlar çok Teşekkür ediyorum..revizyon ameliyatı araştırırken muhammed dilberi incelemete almıştım..ama bu olumsuz görüşler beni kararımdan caydirdi..cok sağolun..görüşlerinizi paylaştığınız için..simdi sırada iki hekim var güncel Öztürk ve emre ilhan..emre ilhan' nin hastaları ön görünümünden şikayetçiler..ay bulamadım şöyle düzgün vicdanlı bir hekim..isini iyi yapan..
Canım ben de emre ilhanı dusunuyordum o dönem muhammed dilber 5 bin alırken emre bey 6 alıyordu suan ne kadar olmus ücreti bilgin var mı? Ben barıs çakırın burunda çok iyi oldugunu duymustm emre beyin nesinden sikayetçiler ilk kez senden duydm. Ama konuyu değiştirmeyeyimAy kızlar çok Teşekkür ediyorum..revizyon ameliyatı araştırırken muhammed dilberi incelemete almıştım..ama bu olumsuz görüşler beni kararımdan caydirdi..cok sağolun..görüşlerinizi paylaştığınız için..simdi sırada iki hekim var güncel Öztürk ve emre ilhan..emre ilhan' nin hastaları ön görünümünden şikayetçiler..ay bulamadım şöyle düzgün vicdanlı bir hekim..isini iyi yapan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?