Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba son durum nedir sizin için benimde aynı problemim var bana da arkadaşlarım burnunu düzeltmek için gittin şu an yamuk burnun var diyorlar

Kızlar bende 2012 de olmustum burun ucum şiş büyük kaldı ve burnum asimetrik. Meğer çoğu kişi aynı konudan muzdaripmiş. Ben de sorun kendi burnumda sanıyordum

Ay ciddi misin cnm ya iyi oldu senin de yazman olacak olanlara yardimci olmuş oldun gercekden sanırım artık vazgeçtim Nisan 6 Sina gün almıştım ama yazılanlar korkuttu beni ;(

Ben genel olarak beğeniyorum ama burun ucum buyuk ve asimetri var. Ben yıllar önce 5 bine yaptırmıstım ücreti de cok yukselmis

Evet şuan 12 bin 14 bin 16 bin hastaneye göre değişiyor çok kararliydim aslında ama Burdaki yorumlar kokrkuttu beni açıkçası

Evet şuan 12 bin 14 bin 16 bin hastaneye göre değişiyor çok kararliydim aslında ama Burdaki yorumlar kokrkuttu beni açıkçası
merhaba o kadar para vereceksen ve sağlık sorunun sadece deviasyon ise başka bir doktor bul derim kesinlikle ameliyat sonrası ilgi yok bir kere burnum yamuk diyorum onceden daha düzgündü yüzün asimetrik diyor bunun için sırf plastik cerraha gösterdim maalesef çok kötü yorumlarda bulundu burnumu yapan muhammet beye yazık aklın varsa olma derim git güzel bir burna sahip ol biz hem o paraları verdik hem mutsusuz hem de ikşnci doktor arıyoruz sen bilirsin karar senin

çoğu kişide eminim korkudan yazamıyor arkadaşlar herkes her yorumu yapmakta özgür işini iyi yapanlara yorumumuz yok önce parayı alıp bir doktor sonradan bahanelerin arkasına saklanıyorsa o iyi bir doktor değildir yaptığı yamuk burunları kişinin yüzünün asimetrik olduğuna nasıl bağlar söyler misiniz? ben zaten yüzümde bulunan ufak bir kusuru kapatmak için daha da güzelleşsin diye gittim bozsun yamuk olsun diye değil

Merhabalar
8 ay once muhammet beye ameliyat oldum. O siralar burada yamuklukla ilgili hic yorum gormemistim kotu yorumlar da az miktardaydi. Bu nedenle pek onemmsemedim. Burnum yandan cok guzel ayni paylastigi fotolardaki gibi ama onden yamuk ilk basta odemden oyle gorundugunu soyledi igne yapti daha sonraki kontrolde elmacik kemiklerimin esit olmadigini soyledi. Burdan yorumlara tekrar bakayim dedim herkese ayni bahaneler sunulmus soka girdim. Genelde baskalari anlamasa da ben kafayi takmis durumdayim onden fotolarda cok belli oluyor. Bu kadar para harcayip, emek verip sonucunun bu olmasi cok uzucu tekrar kontrole gidip buradaki yorumlardan bahsedicem. Ameliyat olmayi dusunenlere sonuctan dolayi tavsiye etmiyorum evet cok tatli biri ama cok mesgul biri derdinizi anlatirken rahat olamiyorsunuz cunku doktorunuz surekli bi yere yetisecekmis gibi davraniyor.Ayni sorundan muzdarip olanlar var mi nasil bir cozum getirmeyi dusunuyorsunuz cevap verirseniz cok sevinirim.

Kızlar bende ameliyattan hemen sonra foto kpydum diye azarlamıstı. Azarlamak için aradı nasılsın bile demeden azarlamıstı o zamanlar 18 yasında falanm heyecanla paylasmıstm oysaki. Bu arada benm burnumda yandan guzel ama iki yandan farklı duruyor. Asimwtriden dolayı. Ama ben ameliyat öncesinde de asimetrik burnum oldugunu hatırlıyorum. Burun deliklerim farklıydı yamujluk olmasa da. . Açıkçası ben de gerçek fikrimi bu azarlamadan dolayı pek de paylasmak istememistim o dönem. Ailem de guzel oldu diye baskı yapınca sustum. Doktorunuzu iyi seçin kızlar. Doğal burun istiyorsanız yaptırın. Ama kusursuz fındık kadar istiyorsanız çok da tavsiye etmem.

neden önceden elmacı kemiklerinin asimetrik oldugunu söylemedi ki? Bunu son zamanlarda çok duyuyorum. İyi ki de olmamısım beni geri çevirmiş diyorum. Ameliyat yaptıktan sonra hastaya söylemenin lüzumu yok yamuk gezdikten sonra. Evet yüz asimetrik olabilir ki zaten herkesin öyle bazılarımızın bir tık daha fazla. Ama buna sığınmamalıydı. Yapamadım ya da yapamayacağım demeli. Yok şuran eğri buran büğrü bana samimi gelmiyor.

Asimetrik olayı çok saçma çünkü bu herkeste var olan bişey bir gözümüz diğerine benzemez bi elimiz diğerine dudağımızın diğer yarısı diğerine .. burunumuzda sağdan veya soldan aynı olmayabilir ama önden yamuk olmaz öndeki yamukluk tepedeki kemikten kaynaklanıyor diğer Dr ların hastaları asimetrik değil bütün asimetrikler Dr Muhammed’e gidiyor sanırım yazık diyeceğim tek şey çektiğim ağrılar Umut ettiğim heyecanla beklediğim günler ve hayal kırıklığı ödediğim para ise çalışıp kendi biriktirdiğim emeğim..

Bu elmacık kemik olayı benide gerdi çünkü benim de burun aneliyatından sonra bi elmacik kemik tarafi sis diger taraf dümdüz artık göz kemigimi elmacık kemigimi bilemedim yanliz önden sis duruyo bi taraf

Vay beee türk doktorlarında vicdan yokmu iyide bu insanlar müslüman degilmi allah korkusu bunlarda yokmu?

Burdan
Bu elmacık kemik olayı benide gerdi çünkü benim de burun aneliyatından sonra bi elmacik kemik tarafi sis diger taraf dümdüz artık göz kemigimi elmacık kemigimi bilemedim yanliz önden sis duruyo bi taraf
şişlikten veya elmacık kemiğinden dolayı bi taraf yandan bakılınca küçük diğer taraf daha büyük gelebilir ama bu bence çok sıkıntı olucak bi durum değil o şişlik veya elmacık kemiğindendir ama önden bakılınca kemik yamuk veya burun ucu yamuksa bence o sıkıntı . bilemiyorum hak yemek istemem bikaç arkadaş da bu konuyla ilgili sorunları var benimde şuan için var ama erken diyorlar bakalım umarım zaman geçtikçe daha da yamulmaz eğer düzelirse burdan yorum yapıcam.. burun deliğim farklı zaten ama o olabilir denildi benim içinde önemli değil çok gözüken belli olan bişey değil bence.. herkesin Allah yardımcısı olsun kötülemek ekmek parasıyla oynamak istemem ama kimseninde sıkıntıya düşmesini istemem yaşadım zor bi durum .

Ay kızlar çok Teşekkür ediyorum..revizyon ameliyatı araştırırken muhammed dilberi incelemete almıştım..ama bu olumsuz görüşler beni kararımdan caydirdi..cok sağolun..görüşlerinizi paylaştığınız için..simdi sırada iki hekim var güncel Öztürk ve emre ilhan..emre ilhan' nin hastaları ön görünümünden şikayetçiler..ay bulamadım şöyle düzgün vicdanlı bir hekim..isini iyi yapan..

İsini iyi yapan doktorlarda var barıs cakır hakkında meselah hic sikayet yok önden gayet güzel yapıyor kbb doktorlardan hep sikyaetler var nedense !

Canım ben de emre ilhanı dusunuyordum o dönem muhammed dilber 5 bin alırken emre bey 6 alıyordu suan ne kadar olmus ücreti bilgin var mı? Ben barıs çakırın burunda çok iyi oldugunu duymustm emre beyin nesinden sikayetçiler ilk kez senden duydm. Ama konuyu değiştirmeyeyim kızlar rakamlar çok uçmuş ya bu konular sayesinde bu kadar yukseldi ücretler heralde çok sasırdım. Zaten muhammet bey takip ediordu kk yı.

bu iş biraz da beklentiyle alakalı bir durum, ben ameliyat olmadan önce mutsuz hastalardan fotoğraf aldım ve memnun olmadıkları burun şekilleri beni tatmin etti, tam tersi memnun olan hastalardan aldığım fotolarda beğenmediklerim de oldu, fakat dediğim gibi algı ve beklenti meselesi. her 100 hastanın 5 i revizyon riski taşır burada da her ameliyat olan gelip yorum yapmıyor, mutsuz olanlar soluğu mutlaka burada alıyor ama mutlu hastalar araştırma sürecinde buraya göz atıp ameliyat sonrası gidiyorlar, yorumlar ne derece orantılı bunu biraz düşünmek gerek, bu arada araştırırken muhammet bey veya bir başka doktor hakkında yazılan yorumlar içinde, ameliyat sonrası 1-2 aylık hali için şöyle memnunum böyle memnunum diyen birine itibar etmedim ve aynı şekilde 1-2 aylık sonuca göre olumsuz yorumlar yapan insanlara da itibar etmedim, hangi doktora giderseniz gidin bu riskten kaçamazsınız. umarım herkes memnun kalır kimse revizyon olmak zorunda kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…