Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bir de muhammet beye ameliyat öncesi ilk muayeneye gittiginizde anlatiyorsunuz nasil bir burun istediginizi, o da photoshopla gösteriyor nasil olabilecegini, planlanan burnu. iki fotograf yan yana duruyor bilgisayardaki karede, su anki burnunuz ve olmasi planlanan, farki gözlemleyebilmeniz icin. muhammet beyin asistani bu 5 dklik calisma sirasinda muayene odasindan bekleme odasina aliyor sizi ve odaya tekrar girdiginizde görüyorsunuz iki fotografi. biri olmasi planlanan fotograf calisma, evet, ama eskisiyle de oynuyorlar. kemeri arttirip ucunu düsürmüsler benimkinde. arkadaslarima ve aileme gösterdigimde cok sasirdilar, senin böyle degildi ki dediler. ameliyat öncesi son kez fotograf cekmistim ben de, onunla kiyas yapabildim. ameliyata ikna etmek icin sanirim yapiyorlar, ama gerek yoktu aslinda bu tarz seylere. zaten olmayi düsünerek gitmistim muayeneye

Bişey sormak istiyorum ben bandajları yeni çıkardım göz mesafe arası burunumun yüksek geliyor elliyorum kemik şiş de değil sanırım bugün 11günüm sadece burnumun gözlerimin arasında kalan kısmı yüksek geliyor üzülüyorum sizce iner mi cevaplarsanız çok sevinirim

Orasi herkeste odem yapiyormus. 3 ayda iner anca diyorlar. Kalin derililerde daha gec iniyormus.

Inmez muhammed dilber beni Yüksek kas arasi vardi diye redetmisti sendede herhalde yüksek kas arasi vardi ameliyat öncesi

burnunda eğim var mı?

burnunda eğim var mı?

evet, biraz var, sol yanda sirtta da biraz kemer var gibi. ama bu hafta muayeneye gittim, hafif masajlarla düzelir, ödem olusmus, asimetrik sisligin var gecer, sen de hafif masaj yapabilirsin dedi, nasil yapilacagini da gösterdi. biraz bastirilmasi gerekiyor sadece asimetrik taraflara, cikintilara. zaten hamur gibi su an burun, ameliyat olali cok olmadigi icin. gözaltlarimdaki morluk daha gecmedi, beni daha cok bu rahatsiz ediyor

muhammet bey iki kas arasina müdahale etmek istemiyor. estetisyen degil, kbb uzmani ve iki kas arasinin altinda -sanirim burun kökü deniyor oraya- sinüsler varmis. doktorlar orayi cok oyma taraftari degil acikcasi. yani en azindan muhammet bey bana aciklama olarak bunu söylemisti. ameliyat sonrasi ödem olarak sismisti benim, alindan devam eden baya sis bi burnum vardi, alin bitisi ve burun baslangici ayrimi belli olmuyordu, ama sislik nispeten indi ve belli o ayrim benim su anda. ben muayene esnasinda da demistim, en sevdigim burun tipi düz gelen, ama alin bitimi burun baslangici keskin sekilde belli olan burun diye doktor beye. ama bu burun kökü dedigimiz kisim dogal varsa oluyor dedi doktor bana -ki benim kemerli olmasina ragmen belirgindi- estetisyenler oraya müdahale etmiyor dedigim gibi. ameliyat öncesi sonrasi fotograflariniz varsa gönderirseniz ordan yardimci olmaya calisirim

11.günün olmasına rağmen biraz sabırsız değil misin acaba? sizler ameliyattan çıkar çıkmaz görmek istiyorsunuz burnun nasıl olduğunu ama en az 6 ayınız var, keske biraz daha bilgi sahibi olup ameliyat olsaydınız, neticede bu şekilde sadece kendinizi üzüyorsunuz.

İki kaş arası diye bişey yazmadım ben gözler hizasında olan kısımdan bahsettim burun kökü Yüksek değil dedi Muhammet bey ben sadece burnuma dokununca kemiğimi hissediyorum şişlik daha çok yanlarda gb o yüzden sordum şişlikler inince gözler hizasında olan kısımda yükseklik azalıyor mu diye

"göz mesafe arasi" yazdiginiz icin bi önceki mesajda, belirtmek istediginiz yer net olmamis. ama sanirim ayni yerden bahsediyoruz zaten. evet, sislik daha cok yanlarda oluyor ilk etapta. bende bir de burun ucumda var mesela, top gibi sis baya, 1 sene dedi muhammet bey. göz hizasindaki kisim benim de sisti, indi ama. 11 gün cok erken. biraz daha sabirli olup gönlünüzü ferah tutun derim

kızlar merhaba cumartesi kontrolum vardı ve su an burnumun üzerinde çıktıntı yani kemik var bu da şekil bozukluğuna neden oluyor şöye ki estetikli burna baktıgınızda muntazam dümdüz bir burun varken benşm burnumun üzerinde çıkıntı var ve sol tarafım da kemik düzgün değil ve egri aynı zamanda kabul etmiyor yaptığını kesinlikle asimetri yüzle yamuklugun sebebi nedir dr barış çakır asitmetri üzerine yaptığı yorumlar ve asimetri bır yüze sahip olanalara nasıl düzgün burunlar yaptığını yazmıs ama muhammet bey burnu kabul etmiyor saka gibi

kendisi iyi bir doktor yaptığı çok güzel burunlar var yok değil ama benimkini yapamadı ben doktor olsam yaptığım işe önce kendim bakarım begenmediysem yeniden yaparım sonuçta yaptığım iş benim imajım ama maalesef Türkiye'de ki doktorlar tek düşündüğü şey para olmuş işine kimse sahip çıkmıyor ürün satış sonrası hizmet önemli arkadaşlar...

Benim de sol yanda var alçıyı açtığında daha fazlaydı bastırmamı söyledi oraya biraz hafifledi ama kaybolmadı bir ay oldu hala var ve o çıkıntı yamuk durmasına sebep oluyor

kızlar gün geçtikçe burnum daha kötü oluyor yani gerçek şekli ortaya çıkıyor burun sırtım çıkık var ve bir gölge var çöküntü gibi sol tarafımda kemik var bu da yamuk görünmesine neden oluyor. böyle olan arkadaşlar var mı? bir sürü para verip o kadar eziyet çekip sonucun böyle olması bilseydin bir estetikçiye giderdim o kadar parayı onlaa verseydim iyi sonuç çıkardı muhammet bey beni hayal kırıklığına uğratttı

evet arkadaşlar bir estetikçiye ameliyat olduğumu yazmadım daha ikinci aydayım muhammet beye ameliyat oldum fotolarımı palstik cerraha gönderrdim ve cevap olarak estetik olmanız için uygun bir burnununuz var yani o kadar kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…