- 8 Aralık 2017
- 8
- 1
- 1
- 37
Bişey sormak istiyorum ben bandajları yeni çıkardım göz mesafe arası burunumun yüksek geliyor elliyorum kemik şiş de değil sanırım bugün 11günüm sadece burnumun gözlerimin arasında kalan kısmı yüksek geliyor üzülüyorumhenüz 1.5 aylik burnum, giderek gözlemliyorum sisligin inmesini. an itibariyle tam istedigim gibi degil ama inince öyle olacak gibi. benim de asimetri ve kücük bi kemik gözüküyordu sirtta. muayene olmaya gittiginizde elimle bastirarak -hem kemige hem asimetri olan sol kisma- masaj yapabilecegimi söylemisti ve bunu kendisi de yaparak gösterdi o an.
Orasi herkeste odem yapiyormus. 3 ayda iner anca diyorlar. Kalin derililerde daha gec iniyormus.Bişey sormak istiyorum ben bandajları yeni çıkardım göz mesafe arası burunumun yüksek geliyor elliyorum kemik şiş de değil sanırım bugün 11günüm sadece burnumun gözlerimin arasında kalan kısmı yüksek geliyor üzülüyorumsizce iner mi cevaplarsanız çok sevinirim
Teşk ederim :)Orasi herkeste odem yapiyormus. 3 ayda iner anca diyorlar. Kalin derililerde daha gec iniyormus.
Bişey sormak istiyorum ben bandajları yeni çıkardım göz mesafe arası burunumun yüksek geliyor elliyorum kemik şiş de değil sanırım bugün 11günüm sadece burnumun gözlerimin arasında kalan kısmı yüksek geliyor üzülüyorumsizce iner mi cevaplarsanız çok sevinirim
henüz 1.5 aylik burnum, giderek gözlemliyorum sisligin inmesini. an itibariyle tam istedigim gibi degil ama inince öyle olacak gibi. benim de asimetri ve kücük bi kemik gözüküyordu sirtta. muayene olmaya gittiginizde elimle bastirarak -hem kemige hem asimetri olan sol kisma- masaj yapabilecegimi söylemisti ve bunu kendisi de yaparak gösterdi o an.
burnunda eğim var mı?
Bişey sormak istiyorum ben bandajları yeni çıkardım göz mesafe arası burunumun yüksek geliyor elliyorum kemik şiş de değil sanırım bugün 11günüm sadece burnumun gözlerimin arasında kalan kısmı yüksek geliyor üzülüyorumsizce iner mi cevaplarsanız çok sevinirim
İki kaş arası diye bişey yazmadım ben gözler hizasında olan kısımdan bahsettim burun kökü Yüksek değil dedi Muhammet bey ben sadece burnuma dokununca kemiğimi hissediyorum şişlik daha çok yanlarda gb o yüzden sordum şişlikler inince gözler hizasında olan kısımda yükseklik azalıyor mu diyemuhammet bey iki kas arasina müdahale etmek istemiyor. estetisyen degil, kbb uzmani ve iki kas arasinin altinda -sanirim burun kökü deniyor oraya- sinüsler varmis. doktorlar orayi cok oyma taraftari degil acikcasi. yani en azindan muhammet bey bana aciklama olarak bunu söylemisti. ameliyat sonrasi ödem olarak sismisti benim, alindan devam eden baya sis bi burnum vardi, alin bitisi ve burun baslangici ayrimi belli olmuyordu, ama sislik nispeten indi ve belli o ayrim benim su anda. ben muayene esnasinda da demistim, en sevdigim burun tipi düz gelen, ama alin bitimi burun baslangici keskin sekilde belli olan burun diye doktor beye. ama bu burun kökü dedigimiz kisim dogal varsa oluyor dedi doktor bana -ki benim kemerli olmasina ragmen belirgindi- estetisyenler oraya müdahale etmiyor dedigim gibi. ameliyat öncesi sonrasi fotograflariniz varsa gönderirseniz ordan yardimci olmaya calisirim
İki kaş arası diye bişey yazmadım ben gözler hizasında olan kısımdan bahsettim burun kökü Yüksek değil dedi Muhammet bey ben sadece burnuma dokununca kemiğimi hissediyorum şişlik daha çok yanlarda gb o yüzden sordum şişlikler inince gözler hizasında olan kısımda yükseklik azalıyor mu diye
Benim de sol yanda var alçıyı açtığında daha fazlaydı bastırmamı söyledi oraya biraz hafifledi ama kaybolmadı bir ay oldu hala var ve o çıkıntı yamuk durmasına sebep oluyorkızlar merhaba cumartesi kontrolum vardı ve su an burnumun üzerinde çıktıntı yani kemik var bu da şekil bozukluğuna neden oluyor şöye ki estetikli burna baktıgınızda muntazam dümdüz bir burun varken benşm burnumun üzerinde çıkıntı var ve sol tarafım da kemik düzgün değil ve egri aynı zamanda kabul etmiyor yaptığını kesinlikle asimetri yüzle yamuklugun sebebi nedir dr barış çakır asitmetri üzerine yaptığı yorumlar ve asimetri bır yüze sahip olanalara nasıl düzgün burunlar yaptığını yazmıs ama muhammet bey burnu kabul etmiyor saka gibi
benim çıkıntı ve egrilik geçmedi geçmeyecekBenim de sol yanda var alçıyı açtığında daha fazlaydı bastırmamı söyledi oraya biraz hafifledi ama kaybolmadı bir ay oldu hala var ve o çıkıntı yamuk durmasına sebep oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?