Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

pardon eklemeyi unutmuşum 1-2 ay kısa bir zaman ve burun hakkında sonuca dair net bir bilgi vermez o yüzden 1-2 aylık burunlarda çok iyi çok kötü yorumlarına çok bel bağlamayın.

arkadaşlar Mıhammet Bey kendisi söyledi altı ay da geçse egrilik kalabilir diye yüzün asimetrik elmacık kemiklerin biri aşağıda biri yukarda bahanesi Plastik Cerrah yüzde ki asimetriyi doktor ayarlayacak dedi onlar doktor değil mi neden Muhammet beyin hastaları eğri bir burun ve burun sırtı çıkmış şeklinde yorumlar yapıyorlar adam bu işi yapamıyorsa estetik kbb sağlık sorunlarına el atsın herkes işini yapsın Estetikçi (Plastik Cerrah) Kulak Burun Boğazcı da kendi işini herkes herkesin işine el atarsa bir de ün yapıp iki televizyona çıkınca prim yapıyorlar benim şu an önden yamuk yani eğri ve burun sırtı çıkık ve çöküntü öden geniş duran kanatlar var hiç estetik değil ikinci ameliyat sart Prof Kbb doktorunun bana yorumları bazı şeyleri hesaplayamamıs onden geniş tutmuş oldu ve dahası maalesef muhammet beyin yaptığı burunların kendisi her ne kadar %80 iyi sonuçlanoır % 20'si asimetriden kaynaklı desede nedense herkes % 80'e giriyor gibi aslında bahanesi bu asimetrik yüz elmacık kemiği aynı değil ve ortada yamuk bir burun helal olsun

benimde o taraf sisik.. bende ünlü doktora oldum ... hatta sislikten ziyade göz kemiigim ortada.. kas arasida enli... anladimki.. ondan hic önden resim paylasmiyorlar.. hep yandan... benim bi yanak tarafi yukarda kaldi bi tarafi asagada.. kesinlikle cok törpüledi diye öyle oldu... yoksa allahin yapisiyla alakasi bile yok.. OKADARDA TEYZEME SÖYLEDIM KIMSEYESÖYLEME ÜNLÜ DOKTORDA OLUYOM ALLAH BELAMI VERMESIN SONUCTA 20.000TL AZ DEGIL BURDA BIR ARABA PARASI ... AMA NAFILE GIDIP HERKEZE SÖYLEDI!! OLAN BANA OLDU. SIMDIDE 2. AMELIYAT OLSAM O GÖZ KEMIK DAHADA MEYDANA CIKMAZMI DERDINDEYIM.

arkadaşım prof bir kbb doktorunda ameliyat oldu ve resmini attı ikinci haftası burnu şis ve dümdüz öyle asimetrik şişlik falanda yok ben anlamıyorum estetik olan arkadaşlarım birinci ayında muhteşem bir burna sahip olurken neden bizlerde asimetrik şişlik önden bakılınca eğri bir burun oluyor Muhammet Bey neden herkese aynı şeyi söylüyor önce yaptığın işe dönüp bir bakacaksın ve sahip çıkacaksın Muhammet Bey pazarlamacılara benziyor ürünü satıyor sonra ürün satış sonrası hizmete hayır diyor siz yamuksunuz diyor resmen aptal yerine koyuyor

KBB olan doktorlar genelikle zaten bir isi beceremiyorlar.. bilseydim plastik cerah doktorunda olurdum.. burnum önden genis.. plastik cerah doktorlari genelikle önden burnu daraltilar kaldirirlar.. benim doktor plastik cerrah olmadigi icin sadece septumu elemis ama elemis diyorda cevremdeki canli insanlar sag tarafin sis diyorlar seni enayi yerne koyor bu doktor diyorlar.... ne b... elemisse.. estetik amacla geldim.. onca para verdim ... ne diyim artik ne... aylarca kafam göz kemikte sosis burnumda,.... hic net cevapta vermiyor...

Yüzdeki asimetri yağ enjeksiyonu yada başka işlemler ile giderilebilir.bana da bu yüzden ameliyatı yapmamak tuhaf geliyor.

Emre ilhanı bende revizyon için düşündüm ama yaptığı burunlarin önden görüntüsü kötü ve bana çok yapay geliyor.

vallahi ben burda bazi insanlari anlamadim özelden önden burnun cok kötü durmuyor kafaya takma diyen hastalarimiz konularin altindada kötü yapiyor derler!!

Arkadaşlar kafayı yiyecem.kaç zamandır araştırıyordum ve muhammet dilbere karar verdim fakat buradaki yorumları okuyunca aklım karıştı.Bu olumsuz yorum yapanlar gerçek misiniz

Kızlar ben sadece burun ameliyatı olmadım ki kötü yorum yazmak için üye olayım. Meme labiosplasti de oldm ama ben 5 sene önce falan oldum. Doktorun eli alısmıs olabilir ben 5 bin vermistim zaten ıcuza da yaptırdm

Arkadaşlar kafayı yiyecem.kaç zamandır araştırıyordum ve muhammet dilbere karar verdim fakat buradaki yorumları okuyunca aklım karıştı.Bu olumsuz yorum yapanlar gerçek misiniz

Niye gercek olmasinlar ?? Olumsuz yorum görüpte o doktoralara hala olmak isteyenlere bravo vallah büyük cesaret ! Ama illa o doktorlara olmaya niyetlisen ve pskoligin sonrasini kaldırabiliyosa ol benim doktor hakkındada uyalarılar olumsuz yotumlar vardi hep iftira sandim simdide isin icinden cıkamıyom!

Haklısınız tabii ama inanın yıllardır araştırıyorum tam maddi olarak kendimi hazırlama yoluna girmşken böyle birşeyle karşılaşınca üzüldüm ve olumsuz yorumlar öözellikle son sayfalarda yoğunlaşmış

Sanırım istemededn de olsa Muhammet dilberden vazgeçiyorum bu kadar olumsuz yorumdan sonra geriye doktor araştırmak kalıyo

Sanırım istemededn de olsa Muhammet dilberden vazgeçiyorum bu kadar olumsuz yorumdan sonra geriye doktor araştırmak kalıyo

En büyük iyiligini kendine yaparsin saglini düsün ! burun estetiginden sonra hersey güzel olur diye bisi yok hele ailende bir kayip varsa iste bu dert 3 yila katlanir ! Allaha inancin gider bak sana söyle söyliyim, 2 sene önce,ben olmus oldugum doktorda son anda vazgectim niye?? Cünkü olumsuz yorumlar gördüm diye , sonra kardesimde bana ozamanlar dediki abla doktorun hakkinda hep olumlu yorumlar görmüsün bi kac kisi olumsuz yorumlar yazmis nasil vazgectin okadar karamsar olma dedi bende dedimki ona yemin ederim sana allah suana kadar hic yüzüme gülmedi sonra ne ettim ne yaptim 2017 yilinda cinnet gecirip kiymetli canima kiydim o p... Ameliyata yattim hatta yine vazgeciyodum cünkü benim ameliyatimi birde sona alindi iste gördünmü! Onca para verdim önden genis kapalmasi gerekiyo burnumun ucu düsük canli görenler diyo gittigin doktor bu ucunu niye azda kaldirmamis önden niye daraltmamis üstelik en kötüsü göz kemiyim cikmis o taraf sis duruyo gözümü kapatmis !! Bu estetik degil dediler burdaki arkadaslara diyom türk doktorlarına gideceksiniz yanınza ja bi avukat jada akrabalarinizi yaniniza alin cümbür cematla! Tek basina asla bi almamci olarak gitmeyin ben cok güvenmistim diye gitmistim keske teyzemi yine alsaymıs diye diye kalp krizi gecircem!

Son düzenleme:
Ha buarada bunuda demeden gecmiyim bana demisti ilk seferinde mükemmel olmaz diye 2. kezde güya olurmus göz kemigle nasil mükemmel yapacaksa ! Oyunlara geldim iste! bu kahrolasi forumda bi kac kisi yazmisti onlardada öyle demis mükemmel yapmis! simdide anladimki ya assistantlar tarafimda yazilmistir yada reklam amaciyla cünkü mükemmel olmaz doktor derse , sakin olma bu forumuda hele hic dinleme! Zaten geri kafali saf olan benim instgramda paylasti resimlerde hic önden burun yok hep yandan !

Çok geçmiş lsun senin adına üzüldüm dilerim kısa zamanda herşey yoluna girer sanırım ikinci ameliyatı düşünüyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…