arkadaşlar Mıhammet Bey kendisi söyledi altı ay da geçse egrilik kalabilir diye yüzün asimetrik elmacık kemiklerin biri aşağıda biri yukarda bahanesi Plastik Cerrah yüzde ki asimetriyi doktor ayarlayacak dedi onlar doktor değil mi neden Muhammet beyin hastaları eğri bir burun ve burun sırtı çıkmış şeklinde yorumlar yapıyorlar adam bu işi yapamıyorsa estetik kbb sağlık sorunlarına el atsın herkes işini yapsın Estetikçi (Plastik Cerrah) Kulak Burun Boğazcı da kendi işini herkes herkesin işine el atarsa bir de ün yapıp iki televizyona çıkınca prim yapıyorlar benim şu an önden yamuk yani eğri ve burun sırtı çıkık ve çöküntü öden geniş duran kanatlar var hiç estetik değil ikinci ameliyat sart Prof Kbb doktorunun bana yorumları bazı şeyleri hesaplayamamıs onden geniş tutmuş oldu ve dahasımaalesef muhammet beyin yaptığı burunların kendisi her ne kadar %80 iyi sonuçlanoır % 20'si asimetriden kaynaklı desede nedense herkes % 80'e giriyor gibi aslında bahanesi bu asimetrik yüz elmacık kemiği aynı değil ve ortada yamuk bir burun helal olsun
arkadaşım prof bir kbb doktorunda ameliyat oldu ve resmini attı ikinci haftası burnu şis ve dümdüz öyle asimetrik şişlik falanda yok ben anlamıyorum estetik olan arkadaşlarım birinci ayında muhteşem bir burna sahip olurken neden bizlerde asimetrik şişlik önden bakılınca eğri bir burun oluyor Muhammet Bey neden herkese aynı şeyi söylüyor önce yaptığın işe dönüp bir bakacaksın ve sahip çıkacaksın Muhammet Bey pazarlamacılara benziyor ürünü satıyor sonra ürün satış sonrası hizmete hayır diyor siz yamuksunuz diyor resmen aptal yerine koyuyor
Yüzdeki asimetri yağ enjeksiyonu yada başka işlemler ile giderilebilir.bana da bu yüzden ameliyatı yapmamak tuhaf geliyor.neden önceden elmacı kemiklerinin asimetrik oldugunu söylemedi ki? Bunu son zamanlarda çok duyuyorum. İyi ki de olmamısım beni geri çevirmiş diyorum. Ameliyat yaptıktan sonra hastaya söylemenin lüzumu yok yamuk gezdikten sonra. Evet yüz asimetrik olabilir ki zaten herkesin öyle bazılarımızın bir tık daha fazla. Ama buna sığınmamalıydı. Yapamadım ya da yapamayacağım demeli. Yok şuran eğri buran büğrü bana samimi gelmiyor.
Emre ilhanı bende revizyon için düşündüm ama yaptığı burunlarin önden görüntüsü kötü ve bana çok yapay geliyor.Ay kızlar çok Teşekkür ediyorum..revizyon ameliyatı araştırırken muhammed dilberi incelemete almıştım..ama bu olumsuz görüşler beni kararımdan caydirdi..cok sağolun..görüşlerinizi paylaştığınız için..simdi sırada iki hekim var güncel Öztürk ve emre ilhan..emre ilhan' nin hastaları ön görünümünden şikayetçiler..ay bulamadım şöyle düzgün vicdanlı bir hekim..isini iyi yapan..
emre ilhan sayfası değil muhammet beyin yaptığı burunları tartışıyoruz.Emre ilhanı bende revizyon için düşündüm ama yaptığı burunlarin önden görüntüsü kötü ve bana çok yapay geliyor.
Biliyorum diğer arkadaş yorumunda bahsetmiş okursanız görürsünüz.emre ilhan hastaları ön görüntüyü beğenmiyor diye bende aynı fikirde olduğumu yazdım.dikkatli okuyun.emre ilhan sayfası değil muhammet beyin yaptığı burunları tartışıyoruz.
gördüm sadece genel olarak yazdım sayfanın seyri değişmesin diye okBiliyorum diğer arkadaş yorumunda bahsetmiş okursanız görürsünüz.emre ilhan hastaları ön görüntüyü beğenmiyor diye bende aynı fikirde olduğumu yazdım.dikkatli okuyun.
Ceren burda sahte hesaplar var ve çok yakında ortaya çıkacak.vallahi ben burda bazi insanlari anlamadim özelden önden burnun cok kötü durmuyor kafaya takma diyen hastalarimiz konularin altindada kötü yapiyor derler!!
Arkadaşlar kafayı yiyecem.kaç zamandır araştırıyordum ve muhammet dilbere karar verdim fakat buradaki yorumları okuyunca aklım karıştı.Bu olumsuz yorum yapanlar gerçek misiniz
Haklısınız tabii ama inanın yıllardır araştırıyorum tam maddi olarak kendimi hazırlama yoluna girmşken böyle birşeyle karşılaşınca üzüldüm ve olumsuz yorumlar öözellikle son sayfalarda yoğunlaşmışNiye gercek olmasinlar ?? Olumsuz yorum görüpte o doktoralara hala olmak isteyenlere bravo vallah büyük cesaret ! Ama illa o doktorlara olmaya niyetlisen ve pskoligin sonrasini kaldırabiliyosa ol benim doktor hakkındada uyalarılar olumsuz yotumlar vardi hep iftira sandim simdide isin icinden cıkamıyom!
Sanırım istemededn de olsa Muhammet dilberden vazgeçiyorum bu kadar olumsuz yorumdan sonra geriye doktor araştırmak kalıyo
Çok geçmiş lsun senin adına üzüldüm dilerim kısa zamanda herşey yoluna girer sanırım ikinci ameliyatı düşünüyorsun değil miHa buarada bunuda demeden gecmiyim bana demisti ilk seferinde mükemmel olmaz diye 2. kezde güya olurmus göz kemigle nasil mükemmel yapacaksa ! Oyunlara geldim iste! bu kahrolasi forumda bi kac kisi yazmisti onlardada öyle demis mükemmel yapmis! simdide anladimki ya assistantlar tarafimda yazilmistir yada reklam amaciyla cünkü mükemmel olmaz doktor derse , sakin olma bu forumuda hele hic dinleme! Zaten geri kafali saf olan benim instgramda paylasti resimlerde hic önden burun yok hep yandan !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?