- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
canım benimde hala tek taraflı şişliğim var ama burnum eğri duruyor ve hiç estetik yapılmamış gibi burun sırtı çıktı sadece uc kısmı duzgün arkadaşlarım yazık oldu dedi o kadar para ve eğri bir burnun var yazık oldu görüşmelerim devam ediyor umarım senin düzelir ne kadar oldu?
Benimde burnumu küçültmemiş yüksek büyük bi burun yapmışBendede öyle hatta tek sırtı alınmıs daratılmamıs dedi baska bir doktor open roof dedi
peki ne yapacaksın bir çözümü var mı özelden fotograf atabilir misin?
Eskiden varmiydi eğrilik duzeltilmemis mi yoksa ameliyat sonucu oluşmuş bir eğrilik mi benim burnum da hafif sola doğru yamukluk var doktor bey farketti normalde farkedilmiyor kimse solemedi bu zamana kadar yani çok dikkat edilirse belli oluyor dedi ve bu yamukluk %80 düzelme şansı oluyor dedi hani 100 hastadan 80 ninki düzelirken %20 düzelme olmayabiliyor dedi bende bunu sknti yapmadım hani şuan ki kadar bir yamukluk olicaksa sorun yaşamam ama ameliyattan dolayı yamukluk olursa kötü olurum hanibenimde öyleydi aynı seyi bana da söyledi ve su 1 ay oldu ve eğirilik var sorduğumda ise egrilik kalabilir dedi şaka gibi
Arkadaşlar muhammet bey ameliyat sonrası bi damla veiyordu okyanus suyu haricinde yag gibi onun adını bilen hatırlayan yazbilir mi Lütfen
sinomarin veriyordu muhammet bey
Benimde burnumu küçültmemiş yüksek büyük bi burun yapmış
Çok geçmiş olsun ilk başta anlayamadım fazla törpülenmek demek miş şu an ben de ikinci ameliyatı düşünür oldum ama kime güveneceiğimi bilmiyorumyüksekligine can kurban.. bende open roof dedi bi doktor !
Çok geçmiş olsun ilk başta anlayamadım fazla törpülenmek demek miş şu an ben de ikinci ameliyatı düşünür oldum ama kime güveneceiğimi bilmiyorumAllah yardımcınız olsun
yorumlarınıekim sonunda muhammet beye ameliyat oldum ben de. agrim sizim hic olmadi. düz ve ilk taniyan insanlarin estetik oldugunu anlayamayacagi bi burun istiyordum. emre ilhan, baris cakir cok iyi ama ücretleri cok cok fazla onlarin. muhammet bey naif ve inanilmaz sakin. 10.gün kontrolümde asimetrik sislik var demisti, sol taraf saga göre daha sis duruyor. inmesini bekliyorum ben de
yorumlarını bir ay sonra paylaşırsan sevinirimekim sonunda muhammet beye ameliyat oldum ben de. agrim sizim hic olmadi. düz ve ilk taniyan insanlarin estetik oldugunu anlayamayacagi bi burun istiyordum. emre ilhan, baris cakir cok iyi ama ücretleri cok cok fazla onlarin. muhammet bey naif ve inanilmaz sakin. 10.gün kontrolümde asimetrik sislik var demisti, sol taraf saga göre daha sis duruyor. inmesini bekliyorum ben de
ameliyat olanlar muhammet beye memnun mu? burnum eğri şu anda ve herkes tarafından farkediliyor onun için yapılması çok kolay bir burnum vardı çok güzel biri iş çıkarabilirdi ama yapamadı maalesef ve yaptıgının arkasında da maalesef durmuyor kabul etmiyor, yüzümde asimetri varmıs e baştan söyle brunun eğri olabilir dedi mi hayır şimdi eğrilik kalabilir diyor
Çok üzgünüm ve hiç bu kadar mutsuz olduğumu hatırlamıyorumburdan herkese söyleyim Muhammet Dilber i tercih etmeyin .. instagramına kanıp hiç gitmeyin ..
ameliyat olanlar muhammet beye memnun mu? burnum eğri şu anda ve herkes tarafından farkediliyor onun için yapılması çok kolay bir burnum vardı çok güzel biri iş çıkarabilirdi ama yapamadı maalesef ve yaptıgının arkasında da maalesef durmuyor kabul etmiyor, yüzümde asimetri varmıs e baştan söyle brunun eğri olabilir dedi mi hayır şimdi eğrilik kalabilir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?