Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bendede öyle hatta tek sırtı alınmıs daratılmamıs dedi baska bir doktor open roof dedi

peki ne yapacaksın bir çözümü var mı özelden fotograf atabilir misin?

ben hala schok altindayim.. taa almanyadan türkiyeye gelip türk doktorlari güya sekil veriyor diye geliyom.. sonu alman burnu gibi meydana cikiyor... nasil bi is arkadas anlamadim gitti.. bi ton var verdim... bilseydim sonu tek sirt kaldirmakla bitiyor hic olmazdim bu lanet olasi ameliyati.. zaten kacma derdindeydim.. keskede kacsaymisim.. oanda...

ekim sonunda muhammet beye ameliyat oldum ben de. agrim sizim hic olmadi. düz ve ilk taniyan insanlarin estetik oldugunu anlayamayacagi bi burun istiyordum. emre ilhan, baris cakir cok iyi ama ücretleri cok cok fazla onlarin. muhammet bey naif ve inanilmaz sakin. 10.gün kontrolümde asimetrik sislik var demisti, sol taraf saga göre daha sis duruyor. inmesini bekliyorum ben de

benimde öyleydi aynı seyi bana da söyledi ve su 1 ay oldu ve eğirilik var sorduğumda ise egrilik kalabilir dedi şaka gibi

benimde öyleydi aynı seyi bana da söyledi ve su 1 ay oldu ve eğirilik var sorduğumda ise egrilik kalabilir dedi şaka gibi
Eskiden varmiydi eğrilik duzeltilmemis mi yoksa ameliyat sonucu oluşmuş bir eğrilik mi benim burnum da hafif sola doğru yamukluk var doktor bey farketti normalde farkedilmiyor kimse solemedi bu zamana kadar yani çok dikkat edilirse belli oluyor dedi ve bu yamukluk %80 düzelme şansı oluyor dedi hani 100 hastadan 80 ninki düzelirken %20 düzelme olmayabiliyor dedi bende bunu sknti yapmadım hani şuan ki kadar bir yamukluk olicaksa sorun yaşamam ama ameliyattan dolayı yamukluk olursa kötü olurum hani

Arkadaşlar muhammet bey ameliyat sonrası bi damla veiyordu okyanus suyu haricinde yag gibi onun adını bilen hatırlayan yazbilir mi Lütfen

Çok üzgünüm ve hiç bu kadar mutsuz olduğumu hatırlamıyorum burdan herkese söyleyim Muhammet Dilber i tercih etmeyin .. instagramına kanıp hiç gitmeyin ..

Çok geçmiş olsun ilk başta anlayamadım fazla törpülenmek demek miş şu an ben de ikinci ameliyatı düşünür oldum ama kime güveneceiğimi bilmiyorum Allah yardımcınız olsun

Vallahi nediyim bilseydim ameliyat sonrasi daha agır imtihandan gececem hic elletmezdim hep bosa bosa onca para bosa burun dokundurma göz kemigim belirgin olmasindan ellime bisey gecmedi doktor son darbeyi vurdu sagolsun ! dilber degil ameliyatımı yapan

ameliyat olanlar muhammet beye memnun mu? burnum eğri şu anda ve herkes tarafından farkediliyor onun için yapılması çok kolay bir burnum vardı çok güzel biri iş çıkarabilirdi ama yapamadı maalesef ve yaptıgının arkasında da maalesef durmuyor kabul etmiyor, yüzümde asimetri varmıs e baştan söyle brunun eğri olabilir dedi mi hayır şimdi eğrilik kalabilir diyor

yorumlarını
yorumlarını bir ay sonra paylaşırsan sevinirim

Vallahi eger egri burnuna bukadar dert yaniyosan rahatlattim bende delik varmis sirtimda ! ve üstelik gözükmeyen göz kemigi !

Çok üzgünüm ve hiç bu kadar mutsuz olduğumu hatırlamıyorum burdan herkese söyleyim Muhammet Dilber i tercih etmeyin .. instagramına kanıp hiç gitmeyin ..

Muhammet dilber kendi doktorumu andiriyor hatasi olup kabul etmez, benim doktorda diyor ben burnunu elledim baska doktor dedi doktorun burnunu fazlasiyla ellemis her ameliyatda böyle göz kemikler ciksa issiz kaliriz demisti ama Gelde kendi doktoruma anlat sucu size atarlar parayi aldiktan sonra ,birde yarısınıda geri vermezler!

henüz 1.5 aylik burnum, giderek gözlemliyorum sisligin inmesini. an itibariyle tam istedigim gibi degil ama inince öyle olacak gibi. benim de asimetri ve kücük bi kemik gözüküyordu sirtta. muayene olmaya gittiginizde elimle bastirarak -hem kemige hem asimetri olan sol kisma- masaj yapabilecegimi söylemisti ve bunu kendisi de yaparak gösterdi o an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…