Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

İyi şeyi eleştirmezler ki kötüyü eleştirirler :)
Demek istediğim, kötü iş yapsalar da konuşulmadığı sürece sorun etmiyorlar ki aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar.
Burun eğriliği yaşamış bir sürü kişinin yorumunu okudum. Belli ki doktorun tekniğinde sorun var. Düzeltmek yerine hastalarına sen asimetriksin deyip durmuş. Bütün insanlar asimetriktir.

Ben bu sayfadaki memnun hasta yorumlarını okuyarak Muhammet Dilberi buldum ve ona ameliyat oldum. O zamanlar kimse eleştirmediği için sayfanın adı falan değiştirilmiyordu. Birkaç kişi olumsuz yorum yaptı diye alel acele böyle birşey yapılması çok saçma. Ne yani hepmi mutlu hastası olacak bi o kadarda mutsuz hastası var onlar da deneyimlerini paylaşmalı. Bunca yıl sonra sayfanın adını değiştirmeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum..

Asimetrik olayı benden patlak verdi benden sonra baktım çok hastasına öyle diyormus meğer. Kümse neden dile getirmedi bilmşyorum ben ilk yorum yazarken buraya verdiğim 250 tl muayene ücretine üzülüyordum şimdi diyorum ki sadakam olsun iyi ki olmamısım:))) neyse bende konunun başından isminin çekilmesini doğru bulmuyorum. İnsanlar bu sayfaları okuyupta karar veriyor.

Bir de benim ciddi anlamda paikolojim bozulacaktı. Aynanın karşısında suratımı inceliyordum burdan asimetriyi baya araştırdım yüz ameliyatı falan yapılıyormus komple böyle şeyler okuyordum böyle bir delilikte yapabilirdim. İnsan ilk defa bir şey duyuyor ve düzgün düşünemiyor. Ben umutsuz vaka gibi gördüm kendimi suratım yamuk falan sanıyordum moralim bozuluyordu hiç unutmuyorum burda her doktorun binlerce sayfalık yorumlarını okuyordum. Tek tek. Belki benim gibi biri vardır falan diye. Demem o ki kimsenin de bunu yapmaya hakkı yok.

Psikolojinizide bozmus.

kesinlikle süreci çok güzel anlatmışsın benim gibi çok hastası varmış ama çoğu kişi korkudan sessiz kalmış onu anladım çünkü özelden sürekli muhammet bey'in avukatları iş başında yorumlarına dikkat et vs deniliyor muhtemelen buna inanıp düşüncelereni kısıtlayan çok kişi olmuş regen herkesin sesi oldun teşekkür ederim bu arada bende müzdaribim bu konuda dalgalı ve kemik sırtım var çok mutsuzum arkadaşlarım 4/1 fiyatına devlet hastanesinde dümdüz bir buruna sahipken benim burnum eğri ve burun sırtı var ve dalgalı bu arada sayfanın adı maalesef değiştirilmiş, ameliyat olmak isteyenler nerden referasn alacak ben burda ki güzel yorumlara aldandım ve mutsuzum...

peki arkadaşlar yeni açtığı sayfaya yorum yapamıyor muyuz? özgür iradeden kim korkar ki? gidip bir estetik doktoruna bu kadar para verseydim şu an çok mutlu biri olacaktım eğri büğrü dalgalı bir burnum var ve bırakın estetik durmasını düz bile değil

Sen öyle san!
ben dünyanin parasini verdigim halde bi burun deligi tıkali önce nefesi her iki tarafdan kolayca alıyodum! kas arasi genis ,ameliyat öncesi kas arasi incecikti doktorumda kendisi bizat dedi! ucu düsük duruyor burnumun! bir yani sis , bi tarafi düz ,bu isler paraya bakmaz güzelim ama hata bende olumsuz yorumlara ragmen güvendim
! güya cok iyide arastirdim ,3 yıl arastirdim sıkma canını!

Doktorunuz kim?

buberry77 yanlis anlama.. ama inanki benim doktoru kötülemek gibi bi amacim yok... sonucta bana dedi 2, ameliyata mükemmel olur.. bende güvenerek onda oldum.. 1. ameliyatda güzel olmaz diyerek altini cizdi suanda ne güzel nede kötü burnum 1 di 5 oldu. acik acik söyledi... sadece o sislik iste... birde kas arasi ucu.. istedigim gibi degil... birde tikaniyor bi burun delik.. hepsi bu..,.

İkinci ameliyatı aynı doktora mı olacaksın?

ja peki su elmacik kemigin ikinci ameliyatda gitmesi mümkün degilmi?? benim burun önden genis duruyor.. incetilmesi lazim ... incetilmemis nasil bendede elmacik kemik cikti?

Anladığım kadarıyla siz muhammet beye ameliyat olmadınız. O zaman dua edin sadece görüşme ücreti verdiğinize ve hiç takılmayın. Biz hem dünyanın parasını verdik ameliyat için hem de sonuç kabul edilemeyecek kadar kötü.

Doktorun asimetrik yorumuna inanmıyorum ben. Başka doktorlara da gittim. Ameliyat sonrası o yamuk görüntüye yüzün asimetrik diyince doktor bey, bulunduğum şehirde bi estetisyen doktora gittim. Yüzünde asimetri felan yok, yanlış yorum yapılmış, sorun burnunda dedi, gösterdi tek tek. Burnumdaki tıkanıklığa alerjin vardır dedi doktor bey, gittim alerji testi yaptırdım, sanki kendimi tanımıyormuş gibi. Tabiki alerjim felan da yok . Keşke beni de baştan çevirseydisize yaptığı gibi...

Sanki benim başımdan geçenleri anlatmışsınız..

Ben sizin resminizi hatırlıyorum. Benim burnumun aynısıydı sizin burnunuzun çaprazdan duruşu. Tek taraf kemerli. Ben de artı bir de diğer tarafta sivri bi çıkıntı var. Yaptığı kötü burunlar hep birbirine benzediği gibi, ameliyat süreçleri ve sonrasında yaşananlar da aynı galiba...

Benim için de aynısı geçerli. Burda çok güzel reklam yapılmış anlaşılan bizim karar verdiğimiz dönemde. Hatta kapalı bi bayan vardı doktor beyin hastası. Biri paylaşmıştı ablamın ameliyatı diye, halen çok net hatırlıyorum. Nasıl beğenmiştim. Aynı resmi doktor kendisi de göstermişti ofisinde. İşte anlayamadım hepsinin reklam olduğunu. Olumsuz yorumlar artınca da sayfa adı değiştirildi ki kimsenin ilgisini çekmesin diye. İsim olmayınca başlıkta insanlar bakmıyor. Ve zamanla da yorumlar azalıp sayfa gerilere düşüyor...

Ben de çok inanadım burdaki resimlere ve yorumlara. Haksız yere sebep olanlar yani reklam yapanlar, gerçekten ameliyat olmayıp da bizleri yanıltanlar da elbet bulur hakkettiğini. Korkudan mıdır yoksa moral bozukluğundan mı bilemiyorum ama evet insanlar şikayetini dile getirmiyor. Burda ilk olumsuz yorumlar başladığında, memnun olmayan arkadaşları bi takım üyeler ellerinden gelse linç edecekti. İsteyen eski sayfalara dönüp bakabilir. Daha sayfa adı değişmemişti. Anlamadığım ne bu saldırganlık? Ben de herhangi bi doktorun hastası olarak memnunsam söyler geri çekilirim. Memnun olmayana saldırmam ki neden saldırayım? Doktorun avukatı mıyım ben? Sanırım bu ve buna benzer sebeplerden dolayı insanlar çekinip yorumlarını yazmıyorlar...

Benim dikkatimi yeni bi sayfa çekmedi. Bulursam burdaki yazdığımı kopyala yapıştır yapacağım zaten. Tekli yorumlar var hastaların kendi tecrübelerini paylaştıkları. Bu sayfa gibi genel bi sayfa yok yani ben bulamadım.

Benim araştırdığım kadarıyla hastalerı memnun 10 kişi kadar hastasıyla görüştüm ve hepsi olumlu konuştu illaki olumsuz sonuçlanan hastalarda vardır fakat sayfaya bakınca merak ettiğim konu şu:neden ameliyatı iyi geçmiş hastalar yorum yapmıyo, olacaklara önerilerde bulunmuyo sınuçta ciddi bir durum.

keşke Muhammet bey beni de çevirseydi de gidip bir estetik doktoruna amleyat olsaydım güzel bir burun beklerken burun sırtında çıkıntı ve yamuk bir burnum ar hiç estetik durmuyor burun deliklerimin biri sağa yatıyor küçük okka gibi bir burun beklerken eski burnumda fdzüeltilen tek şey burun ucum aşağıdaydı keske yapamam deseydi fotolara ve burda ki güzel yorumlara kandım hiç mi sonuçtaan memnun olmayan biri yazmamıs yazık yaa hem paramıza hem manevi olarak yıpranmamıza benim burnum zor bir burun değildi ona ragmen yapamadı hiç beğenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…