- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
keşke Muhammet bey beni de çevirseydi de gidip bir estetik doktoruna amleyat olsaydım güzel bir burun beklerken burun sırtında çıkıntı ve yamuk bir burnum ar hiç estetik durmuyor burun deliklerimin biri sağa yatıyorküçük okka gibi bir burun beklerken eski burnumda fdzüeltilen tek şey burun ucum aşağıdaydı keske yapamam deseydi fotolara ve burda ki güzel yorumlara kandım hiç mi sonuçtaan memnun olmayan biri yazmamıs yazık yaa hem paramıza hem manevi olarak yıpranmamıza benim burnum zor bir burun değildi ona ragmen yapamadı hiç beğenmiyorum
Ameliyat olali 2 hafta oldu. 3 gundur Enfla-c kullaniyorum bende ise yaradi.Arkadaşlar Muhammet Bey'e ilk ameliyatını olup yeniden Muhammet Bey'e revizyon ameliyatı olan var mı?Ben kendisine 3ay önce genel anesteziyle revizyon ameliyatı oldum.Bu arada burnuma kendi burun kıkırdağımdan doku eklendi ve kendi kanımdan santrifüjle doku alınmıs .Burnumdan ilk flasterler cıkarıldığında burnumun üzerinde küçük bir çıkıntı vardı ve ineceğini düşünüyordum.Hatta revizyon olduğundan ve daha geç ineceğini bildiğimden eczaneden enfla-c,bromelain tabletlerini temin ettim ödem problemine karşı.İlk 2ay 3 yastıkla sırtüstü yattım bölük pörçük uyudum.Fakat gün geçtikçe ödemim ineceğine burnum şişmeye başladı ve burnumun üstü yemek yerken,su içerken,
uzanırken en basit hareketleri yaparken bile sızlamaya başladı.Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa bu süreç nasıl devam ediyor,sızlamalar ne zaman bitiyor,burun ne kadar sürede oturuyor ve iniyor bilgilendirirse çok sevinirim.
Merhaba S saduman arkadasimizla konusun oda Mesut Kaya da karar kilmisti.Bayanlar içiniz de ankarada Dr. Mesut kaya ya burun estetiği olan var mı. İnstagram da yaptığı burunları gördum ve çok guzel duruyor. Ama ben de çok korkuyorum ya kotu olursa çok agrım Olursa diye. Bılen varsa Yardımcı olabilir mi kafam çok karısık
Adına çok sevindim,umarım sonuç istediğin gibi olur.ilk ameliyatın mı yoksa revizyon mu?Çünkü benim kafamı kurcalayan soru şu: Dolgumu gün gectikçe şişiyor yoksa ödemmi uzun sürüyor?.Şu anda sızlayan kalın ve büyük bir bunum var ve her aynaya baktığımda psikolojim bozuluyor.Ameliyat olali 2 hafta oldu. 3 gundur Enfla-c kullaniyorum bende ise yaradi.
Tsk ederim. Insallah hepimiz memnun oluruz. Bence odem. Benim burnumda ara ara sizliyor. Hele hele masaj yaparken cok aciyor.Henuz cok yeniyiz. Onden benimde burun ucum kalin. Zaten etli bir burundu. Kavis verilince o kotu goruntu kalkti ortadan. Ameliyat olmak kolayda ameliyat sonrasi gercekten sabir isteyen bir surec..Adına çok sevindim,umarım sonuç istediğin gibi olur.ilk ameliyatın mı yoksa revizyon mu?Çünkü benim kafamı kurcalayan soru şu: Dolgumu gün gectikçe şişiyor yoksa ödemmi uzun sürüyor?.Şu anda sızlayan kalın ve büyük bir bunum var ve her aynaya baktığımda psikolojim bozuluyor.
Bende düşünüyorum da sız ameliyat olmus sunuz sanırım. Uyanınca çok mu agrı hissediyorsunuz. Tampon ve dikiş yapıyorlar sanırım onlar alınırken çok acıyor muTsk ederim. Insallah hepimiz memnun oluruz. Bence odem. Benim burnumda ara ara sizliyor. Hele hele masaj yaparken cok aciyor.Henuz cok yeniyiz. Onden benimde burun ucum kalin. Zaten etli bir burundu. Kavis verilince o kotu goruntu kalkti ortadan. Ameliyat olmak kolayda ameliyat sonrasi gercekten sabir isteyen bir surec..
Agri aci hic yok. Zaten 2 sise serum yiyiyorsunuz. Icinde antibiyotik agri kesici mide bulantisina karsi hepsini kullaniyorlar. Eve geldigimde de hic agri kesici kullanmadim. Tamponlar alinirkende anlik aci oldu. Bir kac damla kan geldi. Korkulacak birsey yok yani.Bende düşünüyorum da sız ameliyat olmus sunuz sanırım. Uyanınca çok mu agrı hissediyorsunuz. Tampon ve dikiş yapıyorlar sanırım onlar alınırken çok acıyor mu
Çok tesekkur ederım. Rahatladım. Bır Dr sunu sormak ıstıyorum sislık morluklar ne kadar sure de geciyor bılıyor musunuz, ben çalışıyorum mesela bir hafta rapor alsam bır haftada iyileşir mi herkes anlar mi ameliyat oldugumu. Kusura bakmayın çok soruyorum ama aklım bu aralar hep bununla mesgulAgri aci hic yok. Zaten 2 sise serum yiyiyorsunuz. Icinde antibiyotik agri kesici mide bulantisina karsi hepsini kullaniyorlar. Eve geldigimde de hic agri kesici kullanmadim. Tamponlar alinirkende anlik aci oldu. Bir kac damla kan geldi. Korkulacak birsey yok yani.
Estagfurullah soracaksiniz tabiki de. Zamaninda bende hep sormustum. Sora sora ogrendim gardimi aldim girdim ameliyata :)) Ameliyat oldugunuz gun muhtemelen hemsire size morluk icin krem ve dikis yeriniz icin ayri bir krem verecektir. Ben ayrica ameliyat oncesi arnicanin krem seklinde olanini da almistim onuda aldim yanim jel olanlar yuzunuzde jole gibi bir tabaka birakiyor. Bana hastanede 2 saatte bir buz uygula ve morluk icin olan kremi sur dedilee ben saat basi yaptim bu islemi once buz uyguladim sonra kremimi surdum. 3 gun bu islemi surekli yaptim. 2.nci sismeye ve morarmaya basliyorsunuz ( ben asiri sisip morarmadim ). 3.ncu had safhada oluyor. 4.ncu gun yavas yavas sisme ve morarma azaliyor. Bu kisiden kisiye ve cilde gorede degisir tabi. Ben kendimi 1 ay mor gezerim zannediyordum bende sastim kendime. O gece benimle birlikte ameliyat olan 2 kisi daha vardi dayak yemisler gibiydiler onlarda bana sasirdi. Onlar sasirica bende kendi kendime doktor acaba burnumu acti gerimi kapadi demistim :)))Çok tesekkur ederım. Rahatladım. Bır Dr sunu sormak ıstıyorum sislık morluklar ne kadar sure de geciyor bılıyor musunuz, ben çalışıyorum mesela bir hafta rapor alsam bır haftada iyileşir mi herkes anlar mi ameliyat oldugumu. Kusura bakmayın çok soruyorum ama aklım bu aralar hep bununla mesgul
Tsk ederim. Insallah hepimiz memnun oluruz. Bence odem. Benim burnumda ara ara sizliyor. Hele hele masaj yaparken cok aciyor.Henuz cok yeniyiz. Onden benimde burun ucum kalin. Zaten etli bir burundu. Kavis verilince o kotu goruntu kalkti ortadan. Ameliyat olmak kolayda ameliyat sonrasi gercekten sabir isteyen bir surec..[/Qdaha
Sizin ilk ameliyatınız mı? Benim ilk ameliyatımda ödemlerim daha cabuk inmişti ki yine kalın bir burun ucum vardı ve en gec o inmişti..Su anki burnum çok yüksek ,büyük ,küçük bir çıkıntısı var üstünde ve zaman zaman sızlıyor. Yani aslında su anda pekte kavisli bir burun değil ,eskisinden daha uzun duruyor,inme sürecini ve sızlamanın normal mi olduğunu birazda o yüzden sordum.İlk ameliyatsa masaj çok işe yarıyor ,devam edin..Umarım emeklerinizin sonucu yüzünüzü güldürsün.
Amin canim ins. Evet ilk ameliyat. Ara ara sizlar gibi oluyor. Mesela tv izlerken tek yastik uzanayim diyorum burun kokume dogru basinc oluyor. Hala daha basimi cok one veya arkaya atamiyorum. Cift yastikla yatiyorum.
arkadaşlar bu sayfa muhammet beye ait lütfen çarptırmayın başka doktorları kendi sayfalarında yapın yorumlarını mantık çercevesinde okuyun yazılanları hepiniz eminim eğitimli algısı olan arkadaşlarsınız Muhammet dilber sayfası unutmayın !!!!
Farkında mısınız bilmem ama başlıkta Muhammet dilber yazmıyorarkadaşlar bu sayfa muhammet beye ait lütfen çarptırmayın başka doktorları kendi sayfalarında yapın yorumlarını mantık çercevesinde okuyun yazılanları hepiniz eminim eğitimli algısı olan arkadaşlarsınız Muhammet dilber sayfası unutmayın !!!!
Önceden doktorların ismi yazıyordu başlıklarda. Modlar doktorların adlarını sildiler, ortalık karıştı.Farkında mısınız bilmem ama başlıkta Muhammet dilber yazmıyor
arkadaşlar bu sayfa muhammet beye ait lütfen çarptırmayın başka doktorları kendi sayfalarında yapın yorumlarını mantık çercevesinde okuyun yazılanları hepiniz eminim eğitimli algısı olan arkadaşlarsınız Muhammet dilber sayfası unutmayın !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?