yıllardır bu siteye girip düzgün burunları görüp psikolojimin iyice bozulmasından korkutugum için girmiyordum ama şimdi bakınca herkes şikayetçiya neden 3-4 yıl önce memnun olmayanlar yazmadı benımde 3,5 yıl oldu hala duzgun burnum yok.6 ay daha beklemem gerektigini soyledı muhammet bey. Artık yoldan gelen gecen herkesın burnunu ıncelemekten yoruldum:) burnumuu kafaya takmaktan delırcem. bende iki kere oldum ve sonuc hala ıstedıgım gıbı degıl. ama dr bey 6 ay daha beklememı soyledıgı ıcın sabırla beklıyorum ınsallan gercekten şiştir ve istediğim buruna sonunda kavusurum. burun ucu düşük olup iğneyle düzelen var mı acaba? yada sadece burun ucuna mudahale edilen var mı? olayın arkasından durup geçiştirmediği için çok büyük artı veriyorm ama diğer taraftan keşke bir kerede yapsaydı da bu kadar acı ve sorun yaşamasaydım dıyorum.
Merhabalar, önümüzdeki hafta muhammet hocama ameliyat oluyorum. Aslında ilk randevu aldığımda yorumları ve fotoğrafları görünce içim epey rahatlamıştı ama son yorumlara baktığımda endişelenmedim desem yalan olur.
İğne ne için yapılıyorMuhammet bey olabildiğince bekletiyor maalesef. Benim iki ameliyatımın arasında 3 sene vardı. İkinci ameliyat olasına rağmen ben de memnun değilim, tek taraf halen tıkalı, ameliyat öncesi bile böyle tıkalı değildi. Zaten muhammet beye karar vermemin sebebi de burdaki fotolar ve yorumlar oldu. İstanbulda da oturmadığım için, yüksek ameliyat ücretine rağmen, bi kere de olsun bitsin istedim ama iki kere de bile söz verdiği gibi, burda reklamı yapıldığı gibi bi sonuca ulaşamadım.
Keşke 4 yıl önce gerçek yorumlar alsaydık, ya başka bi doktora ameliyat olurduk ya da belki hiç ameliyat olmazdık ama en azından bunca masraf ve emeğe karşılık yaşadığımız sorunları yaşamazdık
Burun ucuna gelince, benim de inmedi, bi kere iğne olabildim ben doktor beye ama şişlik inmedi yine de. Doktor beye iğnenin ismini sorduğumda ise, iğneyi kendisi yapmak istediği için ismini söylemedi. Dolayısıyla bulunduğum yerde de iğneyi tekrarlayamadım...
lulu revizyon ameliyatini olali ne kadar zaman gecti? Bende revizyon oldum ve simdilik ilk basarisiz burnumdan bile daha kötü bir burnum var.Kalin,uzun,yuksek,tek tarafa cikintili bir kemik,ucundada tek kanat daha genis ve ucu dusuk. Lutfen Bana ozelden fotografini atar misin?yıllardır bu siteye girip düzgün burunları görüp psikolojimin iyice bozulmasından korkutugum için girmiyordum ama şimdi bakınca herkes şikayetçiya neden 3-4 yıl önce memnun olmayanlar yazmadı benımde 3,5 yıl oldu hala duzgun burnum yok.6 ay daha beklemem gerektigini soyledı muhammet bey. Artık yoldan gelen gecen herkesın burnunu ıncelemekten yoruldum:) burnumuu kafaya takmaktan delırcem. bende iki kere oldum ve sonuc hala ıstedıgım gıbı degıl. ama dr bey 6 ay daha beklememı soyledıgı ıcın sabırla beklıyorum ınsallan gercekten şiştir ve istediğim buruna sonunda kavusurum. burun ucu düşük olup iğneyle düzelen var mı acaba? yada sadece burun ucuna mudahale edilen var mı? olayın arkasından durup geçiştirmediği için çok büyük artı veriyorm ama diğer taraftan keşke bir kerede yapsaydı da bu kadar acı ve sorun yaşamasaydım dıyorum.
Herkese burun deligi veya burun kanadi kucultme olmuyor biliyormusunuz bazi burunlarda benim gibi yani burun ucu cok goze carpar deniyor.Merhabalar
Daha önce burun estetiği olup sonradan ya da olmayıp burun deliği küçülttüren biri var mı arkadaşlar ? Şarkıcı ebru polatın burnu ne güzel olmuş ya eski burnu bnm eski burnum gibi biraz sivri burun ama şahane olmuş süper ötesi
canim kucuk boyutta yukle dersen yukleyebilirsin.Bende özelden fotograf atarken ögrendim.Yalnız bazı arkadaşlar ne kadar nokta atışı tespitler yapmışlar hakikaten. Bi taraftan kalkık bi taraftan düz görünüyor tek tarafta nefes problemi burun kanatlarında büyüklük gülerken uzama ve karşıdan bakıldığında asimetri bende de olan sıkıntılar. Foto yükleyemedim bi boyutları olmuyomuş ama şarkıcı ebru yaşarın karşılaştırmalı fotosuna bi bakar mısınız yanlış anlaşılmasın ama nasıl bir burun yapısı varmış ve hekim tarafından neye dönüştürülmüş valla bravo
Merhaba ben başka bir doktora ameliyat oldum. Tamamen benim burnumu anlatmışsınız. Aynı sorunlar bende de var. Doktor ameliyattan önce burun ucunu küçülteceğini, burnu kısaltacağını ve kanatları daraltacağını söyledi ama yapmadı. Ameliyatta vazgeçmiş. Yapmayacağım deseydi ameliyat olmazdım. Burnum aynı büyüklük ve genişlikte. Ameliyatta karar vermiş, senin burnun küçülmez diyor. Bunu baştan söylemiyor. Enteresan. Ben Muhammed hoca için bir şey söyleyemem, tanımıyorum ama kendi doktoruma ne yazık ki inanmıyorum. Bir karış burunlar fındık burun olurken benim normal büyüklükte burnum nasıl küçülmez? Zaten çok değil, Sadece bir iki tık küçülsün istedim. Belli ki uğraşmamış. Sizin durumunuzu bilememiyorum tabii ki.Merhabalar
2012 yılında dr muhammet beye brun estetiği oldum. Kendisini bu site aracılığla doktor ararken buldum. Kanatlı bi burun yapım vardı ve burun delikleri büyüktü sıkıntı ameliyattan sonra burun deliklerinin aynı şekilde kalması ve güldüğümde çok genişleyip öne doğru uzaması. Sağ taraftada nefes alma sıkıntısı var ama diğeri iyi nefeste. Yakınlarda doktor beye bi e mail attım sonrasında whatsap üzerinden konuştum burun deliklerini küçültme konusunda. fotoğraflar attım tabi o da makul olarak görmesi gerektiğini söyledi 12 temmuzda doktor beyle görüşeceğim inşallah diyeceksiniz ki ya arkadaşım bunca yıl niye gitmedin madem tam olarak içine sinmedi. Arkadaşlar burun estetiği zaten aşırı zor bir karar birde üzerine küçük düzeltmeler fikri acaba dönülmez bişi olur mu allah korusun maykıl ceksına dönme abartılı bi örnekte olsa insanın aklına herşey geliyor. Velhasıl zor işler görüşmeden sonra sonucu sizlerle paylaşmak isterim.
Merhaba kalkıklık indi mi??Kızlar ameliyat olalı 2 hafta oldu burun ucum hala çok kalkık geliyor gözüme alışamadım hala dudagımda kalkık eskisine göre burun ucu düştügünde dudağımda düşer mi acaba ya bi yardım etseniz =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?