Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhabalar, önümüzdeki hafta muhammet hocama ameliyat oluyorum. Aslında ilk randevu aldığımda yorumları ve fotoğrafları görünce içim epey rahatlamıştı ama son yorumlara baktığımda endişelenmedim desem yalan olur.

Doktorun ismi başlığa tekrar yazılmış böylelikle hastalar daha tarafsız bilgilendirilmiş olurlar en azından. Çünkü ben muhammet beye ameliyat olmaya karar verdiğimde olumsuz bir yorum yoktu. Şimdi ise tam şikayetler başladı, başlıktan isim kaldırıldı. Teşekkürler yönetim

Muhammet bey olabildiğince bekletiyor maalesef. Benim iki ameliyatımın arasında 3 sene vardı. İkinci ameliyat olasına rağmen ben de memnun değilim, tek taraf halen tıkalı, ameliyat öncesi bile böyle tıkalı değildi. Zaten muhammet beye karar vermemin sebebi de burdaki fotolar ve yorumlar oldu. İstanbulda da oturmadığım için, yüksek ameliyat ücretine rağmen, bi kere de olsun bitsin istedim ama iki kere de bile söz verdiği gibi, burda reklamı yapıldığı gibi bi sonuca ulaşamadım.

Keşke 4 yıl önce gerçek yorumlar alsaydık, ya başka bi doktora ameliyat olurduk ya da belki hiç ameliyat olmazdık ama en azından bunca masraf ve emeğe karşılık yaşadığımız sorunları yaşamazdık

Burun ucuna gelince, benim de inmedi, bi kere iğne olabildim ben doktor beye ama şişlik inmedi yine de. Doktor beye iğnenin ismini sorduğumda ise, iğneyi kendisi yapmak istediği için ismini söylemedi. Dolayısıyla bulunduğum yerde de iğneyi tekrarlayamadım...

O güzel fotoğraflar oldu beni de ikna eden zaten. Burnundan memnun olmayanların şikayetleri hep birbirine benziyor. Mesela bi üye, memnun olmadığı ameliyat sonucunun fotoğraflarını yüklemişti. Benim burnumdaki soruna o kadar çok benziyordu ki... bende artı bir de tek taraflı tıkanıklıl var. Bence yorumları dikkate alın, yorumlarımız öyle karalamaya yönelik sırf kıllıl olsun diye yapılan yorumlar değil, keşke ben karar verdiğimde de tarafsız yorumlar olsaydı. Vaktiniz varken iyi düşünüm, ki duyduğum son ameliyat ücreti resmen dudak uçuklatır cinsten. O kadar masraf yapıp, emek verip sonunda pişman olmazsınız inşallah.

Benim sorunum ameliyat olamamak aslında. Geçen sene ameliyat masasından kaldırdılar lökosit yüksekliğim olduğu için enfeksyon geçirdiğim söylendi ama hafif kırıkkığım vardı, şubat ayına erteledim bu sefer de ağır sinüzit oldum şimdi önümüzdeki hafta tekrar ameliyatım var bugün kan değerlerime baktırdım yine lökositlerim yüksek, viral enfeksiyon geçiriyormuşum gibi çıktı kan tahlillerim sadece hafif kırıklığım var. Bilmiyorum ameliyata girmek nasip olacak mı, yine olamazsam bi daha niyetlenmeyeceğim

İğne ne için yapılıyor

Merhabalar
2012 yılında dr muhammet beye brun estetiği oldum. Kendisini bu site aracılığla doktor ararken buldum. Kanatlı bi burun yapım vardı ve burun delikleri büyüktü sıkıntı ameliyattan sonra burun deliklerinin aynı şekilde kalması ve güldüğümde çok genişleyip öne doğru uzaması. Sağ taraftada nefes alma sıkıntısı var ama diğeri iyi nefeste. Yakınlarda doktor beye bi e mail attım sonrasında whatsap üzerinden konuştum burun deliklerini küçültme konusunda. fotoğraflar attım tabi o da makul olarak görmesi gerektiğini söyledi 12 temmuzda doktor beyle görüşeceğim inşallah diyeceksiniz ki ya arkadaşım bunca yıl niye gitmedin madem tam olarak içine sinmedi. Arkadaşlar burun estetiği zaten aşırı zor bir karar birde üzerine küçük düzeltmeler fikri acaba dönülmez bişi olur mu allah korusun maykıl ceksına dönme abartılı bi örnekte olsa insanın aklına herşey geliyor. Velhasıl zor işler görüşmeden sonra sonucu sizlerle paylaşmak isterim.

lulu revizyon ameliyatini olali ne kadar zaman gecti? Bende revizyon oldum ve simdilik ilk basarisiz burnumdan bile daha kötü bir burnum var.Kalin,uzun,yuksek,tek tarafa cikintili bir kemik,ucundada tek kanat daha genis ve ucu dusuk. Lutfen Bana ozelden fotografini atar misin?

Merhabalar
Daha önce burun estetiği olup sonradan ya da olmayıp burun deliği küçülttüren biri var mı arkadaşlar ? Şarkıcı ebru polatın burnu ne güzel olmuş ya eski burnu bnm eski burnum gibi biraz sivri burun ama şahane olmuş süper ötesi

Herkese burun deligi veya burun kanadi kucultme olmuyor biliyormusunuz bazi burunlarda benim gibi yani burun ucu cok goze carpar deniyor.

Haklısınız herkeste yapılmıyor ama burun kanadınınbüyüklüğü doğrultusunda bi küçültmeye gitmek gerek. Bnm zaten büyük bi burnum yoktu şekil itibariyle ebru hanıma benziyordu o sebeple örnek verdim fark ettiyseniz ebru polatın bide yuvarlak yapılmış eski burnu sivri olduğu halde misal bnm yuvarlak değil uzun. İnanın kafam yandı yıllardır. En baştan estetik yaptıramam çok yüksek maliyetli biliyosunuz. Bu sebeple içime sinen bir hale döner mi acaba diye doktor beyle bu burun kanadı olayını görüşücem. Buraya da yazıcam neticeyi inşallah.

Yalnız bazı arkadaşlar ne kadar nokta atışı tespitler yapmışlar hakikaten. Bi taraftan kalkık bi taraftan düz görünüyor tek tarafta nefes problemi burun kanatlarında büyüklük gülerken uzama ve karşıdan bakıldığında asimetri bende de olan sıkıntılar. Foto yükleyemedim bi boyutları olmuyomuş ama şarkıcı ebru yaşarın karşılaştırmalı fotosuna bi bakar mısınız yanlış anlaşılmasın ama nasıl bir burun yapısı varmış ve hekim tarafından neye dönüştürülmüş valla bravo

canim kucuk boyutta yukle dersen yukleyebilirsin.Bende özelden fotograf atarken ögrendim.

2009 yılında bu doktora ameliyat oldum. şu yazdığınız problemlerin hepsini yaşadım. başta güzel gibiydi ama şişlikler indikçe herşey su yüzüne çıktı. tabiki doktor bey kabul etmedi. memnun olmadığımı burda dile getirdim ama doktor beyin hastaları yazdığıma yazacağıma beni pişman ettiler sonuç olarak ben memnun olamayan psikolojik sorunlu birisi oldum. ama o ameliyatı olduğum günden beri burnum bir gün olsun aklımdan çıkmadı. yüzle uyumsuz kısa küçük kalkık çökük önden yamuk bir burunla uzun süre yaşamak zorunda kaldım sonrasında başka bir doktora revizyon oldum fakat sonuç kötünün bir tık iyisi oluyor. onada razı oluyoruz malesef, bozulan birşey eskisi gibi olmuyor küçülen eksilen bir şeyi tamamlamak çok zor. şuanda durum nedir bilmiyorum dediğim gibi ben olalı çok zaman oldu ama pişmanlığım dün gibi. memnun olmayanlara geçmiş olsun.

Bu şekilde üzgün olan arkadaşlara ciğerim yanıyo resmen bu mewzunun psikolojisini bilmeyen biri tahayyül edemez. Bnde farklı hekimlerle görüştüm zaten ondan sonra iyice napıcam diye dolaşıyorum. Doktor beyin hastaları neden savunma sanatında uzmanlaşmakla ilgileniyo anlamaıyorum herkes tecrübe ettiğini paylaşıyor. Hekimi kötülemek ya da baştacı etmek amaç olmamalı objektif olmak yeterli. İnanın çok üzüldüm inşallah bundan sonra hayatınızda herşey şahane gider

Merhabalar
Arkadaşlar bugün doktor beyle görüştüm. Saolsun tek tek izah etti. Söylemiştim zaten özellikle burun kanatlarımın geniş olmasından rahatsızım gülünce uzuyo diye burnum gülümce çok genişliyo diye. Bu genişleme durumu bnm burun yapimla alakalı bir durum ve buna yapılıcak bişi yok zaten. Ben kanatları küçültsek dedim o da yapılabilir yandan uzama görüntüsü bir tık azalar ama önden çok dar bi burnun olur dedi. Zaten burnum dar benim gülünce genişliyo işte bide daraltırsak mandalla sıkılmış gibi olurdu bnde istemem tabiki. Yapılabileceğini ama yapılmasına taraftar olmadığını söyledi ki anlattığı doğrultuda haklı allah korusun çok fena olabilir. Velhasıl ben bugün anladım ki en azından benim burnum için şartlar doğrultusunda hareket edilmiş ve olabilecek en iyisi çıkarılmaya çalışılmış. En nihayetinde burnunuzun ne kadar iyi olacağına burun yapınız karar veriyor. Burnumla ilgili tespitlerimin doğru oldupunu ancak alternatif çözümlerle bi yer yapılırken başka bi yerin zarar uğraması handikapından bahsetti. Bnm burnum bu kadarına müsade etti. Doktor beyden ziyade burun yapım böyle şekillenmesine vesile oldu. Arkadaşlar objektif bi şekilde düşündüklerimi paylaştım. İnşallah herkes gönlündekine kavuşur.

Merhaba ben başka bir doktora ameliyat oldum. Tamamen benim burnumu anlatmışsınız. Aynı sorunlar bende de var. Doktor ameliyattan önce burun ucunu küçülteceğini, burnu kısaltacağını ve kanatları daraltacağını söyledi ama yapmadı. Ameliyatta vazgeçmiş. Yapmayacağım deseydi ameliyat olmazdım. Burnum aynı büyüklük ve genişlikte. Ameliyatta karar vermiş, senin burnun küçülmez diyor. Bunu baştan söylemiyor. Enteresan. Ben Muhammed hoca için bir şey söyleyemem, tanımıyorum ama kendi doktoruma ne yazık ki inanmıyorum. Bir karış burunlar fındık burun olurken benim normal büyüklükte burnum nasıl küçülmez? Zaten çok değil, Sadece bir iki tık küçülsün istedim. Belli ki uğraşmamış. Sizin durumunuzu bilememiyorum tabii ki.

Merhaba kalkıklık indi mi??

Arkadaşlar ben de 31.05.2017 tarihinde Muhammet bey'e ameliyat oldum. Ameliyatımı çok yapmak istememişti aslında. Burnumun çok büyük olmadığını, fazla küçültme yapamacağını filan söylemişti. Detaycı olduğumu ve yarım puanlık bir küçültmede sonuçtan memnun kalmayacağımı söyledi. Burnumun önü biraz uzundu ve bu ameliyat olma kararından sonra burnumun yamuk olduğunu da öğrendim. İlk zamanlar burnumu beğeniyordum. Daha şişlik varken yandaki çöküntü filan anlaşılmıyordu. Ameliyattan sonra biraz nefes problemim vardı ama geçeceğini düşündüm. Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Şimdi burundaki yamukluğum devam ediyor ama ilaveten burnumun bir tarafında kanatlardan biri biraz içeri çökmüş durumda ve nefes problemim var. Ayrıca burnumu kavisli yaptı. Oysa bana göstedirdiği ve benim çok beğendiğim hastasının burnu kavis olmayan ve kalkık olmayan bir burundu. Yani ben gayet doğal duran bir burun istemiştim. Nefes problemim her zaman yok ama özellikle gün içinde akşam üzeri filan çok tıkanma oluyor. Günde en az iki defa burnumu temizlemezsem, sanki burnumun kanatları burnuma yapışmış gibi hissediyorum. 2018/Haziran gibi nefes problemimle ilgili kontrole gittim. Bu arada her defasında İzmir'den İstanbul'a gidiyorum. Bana burun fısfısı verdi. 3 ay kullandım. 3 ay boyunca rahatladım. Bana ameliyatlardan sonra bunun olabileceğini söyledi. Bu arada yazdıkça burnumdaki sorunlarımı da hatırlıyorum. Burun deliklerim arasında da eşitsizlik var. Göçük olan tarafta burun deliğim daha küçük. Nefes sorunum gibi ameliyattan sonra göçüklüğün de olabileceğini, burun eğiriliğinin düzelmenin zor olduğunu, çünkü kıkırdağın bir hafızasının olduğunu söyledi. Çöküklük için kıkırdak ekleriz ama o da ağırlık yapacağı için nefes almakta zorlanacağımı filan söyledi. İstersen yine de ikinci ameliyatı yaparız dedi. Kısacası bana sorunlar çözülür hissini vermedi. İzmir'de başka bir doktora gittim o da tam tersi şöyle nefes problemini hallediriz. Kıkırdak eklersek orası gerileceği için daha rahat nefes alırsın filan dedi. Yani iki doktor birbirinden çok farklı şeyler söyledi. Aslında ben burun için 2. ameliyatı düşünmüyordum. Bu haliyle kabul etmiştim. Meme küçültme ameliyatı için gitmiştim. İzmir'deki doktor ikisini de birlikte tek ameliyatta yapalım dedi. Ben de şimdi tekrar burun için de düşünmeye başladım. Tekrar Muhammet Bey'e yaptırsam mı diye de buraya tekrar baktım. Ama kendisine güvenen şekilde konuşmadı. Operasyon işinde şans faktörünün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ama o kadar problemli burunlara revizyon ameliyatı yapılırken, Muhammet Bey'in benimkine bu kadar çözümsüz yaklaşması şaşırtıyor. Zaten ben de öyle bir algı yarattı ki, sanki ameliyatla burun çok iyi olamaz gibi. O yüzden internetten çok iyi burun ameliyatları görünce şaşırıyorum ve herhalde bunlar istisnalar diyorum. Ameliyattan buyana hiçbir yere bir şey yazmadım ama artık ben de herkesin deneyimi gibi benim de deneyimimin birilerine bir fikir vermesi için yazmak istedim. Ayrıca Muhammet Bey'e ikinci ameliyatı olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ya da İzmir'de iyi burun revizyonu yapan veya burun revizyonu ve meme küçültmeyi birlikte yapan iyi doktor önerisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…