Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar merhaba,
Halis Ünlü'ye ameliyat olanlar yorumlarını yazabilir mi ?
1 ay sonra ameliyatım var lütfen yardımcı olun

zaten olumsuz bir yorum yapıldığında kendisi o hastayı bulup internetten uzak durması gerektiğini tatlı (!) bir dille söyler...

Kişilik haklarına saygısızlık yapılmadığı sürece herkes olumlu ve olumsuz yorumlarını paylasabilmeli.Ben şahsen burnumun ameliyattan önceki halini ,ilk ameliyatımın sonucunu ve 1 yılım dolduğunda revizyon sonucumu albüm yaparak paylaşmayı düşünüyorum.

Ince deri bircok doktor icin avantaj cünkü eger yaptiklari is basariliysa yapilani en net gösteren deri türü.Kalin deride odemler malesef daha gec iniyor ve doktor istedigi kadar güzel is yapsin daha kaba bir burun yapisina sahip olunuyor.Burnun sirti ince derili ucu kalin derilimi demek istenmis algilayamayadim. Sizdeki pek cok so run bendede mevcut ustelik derimin normal oldugu soylenmisti.

Benimde kalin derili dediginiz gibi yapilan islemi gostermiyor. Yine iri bir burun oldu ama eskisinden cok daha guzel oldu.

Benimde kalin derili dediginiz gibi yapilan islemi gostermiyor. Yine iri bir burun oldu ama eskisinden cok daha guzel oldu.
Fotograflarinizi atmistiniz özelden. Eskisine gore daha kavisli ve kücuk duruyordu.Benim anlatmaya calistigim aslinda ince derinin iyi hesaplanarak yapilan kemik ve kikirdakta avantaj sagladigiydi.

Fotograflarinizi atmistiniz özelden. Eskisine gore daha kavisli ve kücuk duruyordu.Benim anlatmaya calistigim aslinda ince derinin iyi hesaplanarak yapilan kemik ve kikirdakta avantaj sagladigiydi.
Fotolarda minik cikiyor. Normalde iri. Kavis verildi evet. Burun ucum iri. Eski fotolarla kiyaslayinca bariz fark var. Demek istedigim kavis guzel gosterdi burnumu. Burun ucum ayni duruyor ama hafif kalkik. Ben cok memnunum goren anlamiyor. Noldu sana genclesmissin diyorlar :))

Mutlu olmaniz harika. Ameliyat öncesi dogru tespitle beklenen sonuca ulasmaniza sevindim.Bizim Muhammet Bey'in hastalari olarak problemimiz ameliyat öncesinde çok güzel olacak denilen burunlarimizin ameliyat sonrasi deri yapimiz ne olursa olsun bir taraftan kavisli gorunurken diger acidan cikintili kemerli gorunmesiydi.Bu goruntu bir sekilde burnun on cephedende asimetrik gorunmesine sebebiyet veriyor.Ben revizyon ameliyatida oleum simdilik burnum ilk ameliyatima gore daha iri ve daha yuksek AMA sanki ustunde hafif bir Kemer olusmus gibi.1 yilim doldugunda albumle paylasmayi dusunuyorum.

Yanlis ifadede bulunmus olmayayim tum hastalarinin degil problem yasayan hastalarinin genel problemi bir kosede cikinti. Yoksa cok cok harika yaptigi burunlarda var. Bizde zaten onlari gorerek ameliyat icin kendisini tercih ettik.

Allahtan doktorum soyle olacak boyle olacak diye vaadlerde bulunmadi. Yoksa insan ister istemez beklenti icine girerdi. Zaten en basindan soyledi fazla kuculmez dedi.

Geçmiş olsun
Şimdi memnunmusunuz revizyon da kaçıncı aydasiniz ekstra kıkırdak alındı mı

Vallahi isini bilmeyen doktorlarda ince deri bile avantaj degil!! Burda insanlari yanlşs yönlendirme benim oldugum doktor bana dediki sirtin ince ucun kalına benziyo simdi burnum önden oldugu gibi kalınlastı!! Üstelik burun bogaz doktoru nefesim varken onuda ellimden aldı yurtdısındaki bi cok hasta beni kendi doktorumdan olmama ikna bikere etmislerdi 2. Kezde kendim cinnet gecirip incecik burnuma kıydım 12 ay oldu burnum önden halen sis siz buna nediyonuz?? hatta en önemlisi nefesim tıkalı sürekli soldan! Birde göz kemigim cıkık!? Sucum neydi peki?? Almanci olmakmiydi!??

Ben sizin burnunuzu çok merak ediyorum ikimizde iki ameliyat olduk ama benimki de yine kötü üstelik acaba benim ki kadar kötü mü

Geçmiş olsun
Şimdi memnunmusunuz revizyon da kaçıncı aydasiniz ekstra kıkırdak alındı mı
tesekkür ederim pika.Ilk ameliyatimda kemigim ve kikirdagim ariasinda ufak bir bosluk vardi.Fotograflarda o kisim dalgali ve cokuk cikiyordu.Kemigimde oldukca genisti.Burnum 3 parcaymis gibi gorunuyordu.Yine burnumun sag Tarafinda ilk baslarda kucuk olan cikinti iyiden iyiye ortaya cikmisti.Revizyonda 6. ayima girmek uzereyim.Ameliyatta burnumun kikirdagindan bosluk olan yere dolgu yapildigi kemigin inceltildigi soylendi.su an burnum yuksek ve ortasinda kemerimsi bir cikinti var. Enfla c, bromelain takviyeleri kullaniyorum hala .. Yanlarida sis ..Kafam cok karisik.Eskisinden daha buyuk gorunmesi disinda yandaki cikinti az AMA tam duzelmemis.Simdilik memnun degilim AMA 1 ,1.5 yil gecip komple odemleri inmeden haksiz bir yorum yapip sizide korkutmak istemem.Ilk yapilan burnuma ne saman duzeltilecek diye soranlar simdiki halini gorunce sok halinde kaliyorlar.Size ozelden fotograflarimi atiyorum.

Allahtan doktorum soyle olacak boyle olacak diye vaadlerde bulunmadi. Yoksa insan ister istemez beklenti icine girerdi. Zaten en basindan soyledi fazla kuculmez dedi.
canim burnun buyuk ya da kucuk olmasindan ziyade bir tarafa cikintili ve asimetrik olmasi daha buyuk problem.Yoksa pek cok basarili cerrah dudak burnun mesafesini cok a cip erkeksi bir goruntuye sebep vermeden ve kas arasindaki bosluga ve kemige hafif bir Meyil vererek burnu cok kucultmesede daha kucuk gosterebiliyor.

Pardon yanlis yonlendirme derken ne demek istediginizi anlayamadim.Yonlendirme yap mis olmak icin doktor tavsiyesinde bulunmamis biri olarak kimi kime yanlis yonlendirmisim.Bakin sizinde kemiginizin ustundeki deri ince ucu kalinmis.Bir suru kemik,kikirdak ,deri tipi var.Doktorla olan ongorusmeler zaten bu yuzden birebir yapiliyor.Yoksa fotograf atar ameliyata girerdik.Burda pek cok insan olacak bir takim problemlerini ya da memnuniyetlerini anlatan.Benimde memnun olmadigim seyler var ve ben kendi adima kendi problemimi yaziyorum.Bir baskasida cok memnun kalir memnuniyetini paylasir.Doktorunuz kimdi bilmiyorum ama benim anlatmaya calistigimda zaten dogru tespit dogru yontem dogru sonuca ulastiriyor.Gecmis olsun tekrardan.

yıllardır bu siteye girip düzgün burunları görüp psikolojimin iyice bozulmasından korkutugum için girmiyordum ama şimdi bakınca herkes şikayetçi ya neden 3-4 yıl önce memnun olmayanlar yazmadı benımde 3,5 yıl oldu hala duzgun burnum yok.6 ay daha beklemem gerektigini soyledı muhammet bey. Artık yoldan gelen gecen herkesın burnunu ıncelemekten yoruldum:) burnumuu kafaya takmaktan delırcem. bende iki kere oldum ve sonuc hala ıstedıgım gıbı degıl. ama dr bey 6 ay daha beklememı soyledıgı ıcın sabırla beklıyorum ınsallan gercekten şiştir ve istediğim buruna sonunda kavusurum. burun ucu düşük olup iğneyle düzelen var mı acaba? yada sadece burun ucuna mudahale edilen var mı? olayın arkasından durup geçiştirmediği için çok büyük artı veriyorm ama diğer taraftan keşke bir kerede yapsaydı da bu kadar acı ve sorun yaşamasaydım dıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…