Anladığım kadarıyla siz muhammet beye ameliyat olmadınız. O zaman dua edin sadece görüşme ücreti verdiğinize ve hiç takılmayın. Biz hem dünyanın parasını verdik ameliyat için hem de sonuç kabul edilemeyecek kadar kötü.
Doktorun asimetrik yorumuna inanmıyorum ben. Başka doktorlara da gittim. Ameliyat sonrası o yamuk görüntüye yüzün asimetrik diyince doktor bey, bulunduğum şehirde bi estetisyen doktora gittim. Yüzünde asimetri felan yok, yanlış yorum yapılmış, sorun burnunda dedi, gösterdi tek tek. Burnumdaki tıkanıklığa alerjin vardır dedi doktor bey, gittim alerji testi yaptırdım, sanki kendimi tanımıyormuş gibi. Tabiki alerjim felan da yok . Keşke beni de baştan çevirseydisize yaptığı gibi...
Ben sizin resminizi hatırlıyorum. Benim burnumun aynısıydı sizin burnunuzun çaprazdan duruşu. Tek taraf kemerli. Ben de artı bir de diğer tarafta sivri bi çıkıntı var. Yaptığı kötü burunlar hep birbirine benzediği gibi, ameliyat süreçleri ve sonrasında yaşananlar da aynı galiba...
Benim için de aynısı geçerli. Burda çok güzel reklam yapılmış anlaşılan bizim karar verdiğimiz dönemde. Hatta kapalı bi bayan vardı doktor beyin hastası. Biri paylaşmıştı ablamın ameliyatı diye, halen çok net hatırlıyorum. Nasıl beğenmiştim. Aynı resmi doktor kendisi de göstermişti ofisinde. İşte anlayamadım hepsinin reklam olduğunu. Olumsuz yorumlar artınca da sayfa adı değiştirildi ki kimsenin ilgisini çekmesin diye. İsim olmayınca başlıkta insanlar bakmıyor. Ve zamanla da yorumlar azalıp sayfa gerilere düşüyor...
Ben de çok inanadım burdaki resimlere ve yorumlara. Haksız yere sebep olanlar yani reklam yapanlar, gerçekten ameliyat olmayıp da bizleri yanıltanlar da elbet bulur hakkettiğini. Korkudan mıdır yoksa moral bozukluğundan mı bilemiyorum ama evet insanlar şikayetini dile getirmiyor. Burda ilk olumsuz yorumlar başladığında, memnun olmayan arkadaşları bi takım üyeler ellerinden gelse linç edecekti. İsteyen eski sayfalara dönüp bakabilir. Daha sayfa adı değişmemişti. Anlamadığım ne bu saldırganlık? Ben de herhangi bi doktorun hastası olarak memnunsam söyler geri çekilirim. Memnun olmayana saldırmam ki neden saldırayım? Doktorun avukatı mıyım ben? Sanırım bu ve buna benzer sebeplerden dolayı insanlar çekinip yorumlarını yazmıyorlar...
Benim dikkatimi yeni bi sayfa çekmedi. Bulursam burdaki yazdığımı kopyala yapıştır yapacağım zaten. Tekli yorumlar var hastaların kendi tecrübelerini paylaştıkları. Bu sayfa gibi genel bi sayfa yok yani ben bulamadım.
zaten olumsuz bir yorum yapıldığında kendisi o hastayı bulup internetten uzak durması gerektiğini tatlı (!) bir dille söyler...
Çok uzun zamandır sessiz bir şekilde takip ediyordum ama sayfa adı da değiştikten sonra artık sessiz kalamayacağım...
Ben de bundan 3 yıl ve 1 yıl önce yani toplam iki kez Muhammet beyle ofisinde görüştüm ve bikaç gün sonra ameliyat oldum ve KESİNLİKLE MEMNUN DEĞİLİM!!!
Hafif kemerli ve yuvarlak uçlu, normal derili bir burnum vardı. Sağa ya da sola kayık değildi kesinlikle. Kırık ya da göçük yoktu Asimetrik bi yapı da yoktu. Burun delikleri de normal büyüklükte ve eşitti. Yani dışarıdan yapılması gereken tek şey kemerin alınması ve burun ucunun inceltilmesiydi, ki bu işlemler standart işlemlerdir bi burun ameliyatında.
Bu sitedeki daha doğrusu genel olarak internetteki yorumlara inanıp Muhammet beyde karar verdim. İlk muayeneden 10 dakikada çıktığımda anlamalıydım vakti olmayan bir doktor olduğunu. Çok güzel ve olumlu konuştu benimle, zaten ikna edici tarafı da kibar ve dürüst olarak etki etmesiydi. Bana normal derili kolay bir burnum olduğunu, çok daha zorlarını yaptığını söyledi. Ameliyat gününe karar verdik hemen ve o gün geldi. Ameliyattan önce belki bi 1 dakika gördüm doktor beyi. Uyutulurken yanımda değildi. Çıktığımda ise her şey çok iyi geçti, yine geleceğim dinlen sen dedi. Ve gelmedi...
Alçı alındı ilk önce, o gün bir yorum yapmadı çok şiş dedi sadece. Başka yerde olduğum için bantları aldırmaya yanına gitmedim. Zaten gelmene gerek yok bandı kendin alabilirsin dedi. Aradan aylar geçti ve benim şişliklerim İNMEDİ. Aslında inmeyen şişlik değil kemiğin ta kendisiydi ( bahsettiğim burun ucu değil, kemer kısmı). Kemik ödemidir masaj yap dedi, yaptım ama sonuç alamadım. Burnum tek taraftan yamuk diğer taraftan da sivri bi kemikle çıkıntılıydı. Yani sol çapraz da sağ çapraz da eskisinden de kötüydü. Burnum biraz daha küçülmüştü ama yamuk duruyordu. Doktora ulaşıp da derdimi anlatana kadar yine epeyce zaman geçti. Karşıdan çekilen resimlerde, düzgün şekil verilmeyen kemik yüzünden burnum bi tarafa doğru kaymış duruyordu. Bi şekilde ikinci ameliyata karar verdik.
Bu arada merak edenlere; ikinci ameliyatta hastane ücreti hasta tarafından ödeniyor. Doktor ücret almıyor. Değişiklik yaptı mı son dönemde bilemiyorum.
Bütün bunlar olurken tabiki forumları, internet hesaplarını takip etmeye devam ettim. Buradan da, halen aktif olan, doktor beyin başka bi hastası olan bi üye ile de yazıştım. İsmini vermeyeyim ama hatırlarsa beni ve yazışmalarımızı, kendisi beni bu konuda doğrularsa çok sevinirim. Sağolsun, beni rahatlatmak için çok olumlu ve güzel şeyler yazmış ve hatta bana doktor beyin numarasını vermişti ama maalesef benim korkularım, tahminlerim gerçek çıktı. Burnuma yamuk diyen oldu, şu burnunun üstündeki sivilce niye gitmiyor bi cilt doktoruna göster diyen oldu. O sivri kemik çıkıntısını fark edenler sivilce sanıyordu.
Şunu da ekleyim. Özellikle instagramdaki bi gördüğünüz olumsuz yorumu tekrar göremeyebiliyorsunuz. Siliniyor yorumlar. Burada kendimizi ifade ettiğimizi düşünürken başlığın değişmesi de ayrı bi eleştiri konusu!!!
Neyse çok uzatmayım, ben ikinci ameliyatımı da oldum geçen sene. Sonuçlar şöyle:
-> Burnumun tek tarafı halen her gece, çoğu zaman tamamen tıkalı, üstelik de ameliyattan önce böyle değildi. Ara sıra tıkanmalar her iki tarafta da oluyordu, örneğin çok yorulduğumda ama sadece ara sıra. Şimdi sürekli aynı yerde ve her gece, ikinci ameliyattan sonra da düzelmedi...
-> Sivilce gibi görünen kemik tam gitmedi. İkinci ameliyatta da tam olarak törpülenmedi. Burnunum bu kısmı bariz dalgalı görünüyor şimdi. Meksika dalgası diyorum burnumun bu tarafına.
-> Kemerli kalan taraf az da olsa inceldi ikinci ameliyattan sonra ama halen çapraz bakıldığında hafif kemerli, o güzelim Muhammet dilber burnuyla hiiiiiç bir alakası yok, kavisi geçtim dümdüz bile değil.
-> Yüzümde, yani burun yanlarında 3 tane belirgin kesik izi var. Bunlardan ameliyat öncesi hiç bahsedilmedi.
-> Burun ucum halen şiş. Yani doktor beyin demesine göre şiş. Ve burun ucum halen yuvarlak. Daha kötü olan, burun kanatlarındaki kıkırdak ile ucunun birleştiği yerler de göçükler var. Karşıdan çekilen fotolarda o çökük yerlerde gölge oluşuyor, kırık gibi görünüyor ve burun ucu daha da büyük ve yuvarlak duruyor.
Olumlu olan tek sonuç ise burun delikleri, Allahtan onlar eşitler ve burun altındaki ameliyat izi çok ince, pek belli olmuyor.
Doktorun çok güzel ameliyat sonuçları da var, zaten benim de inandığım nokta o başarılı sonuçlar oldu. Ama benim sonucum tam bi hayal kırıklığı benim için. O kadar yüksek bi ücret artı diğer masrafların ardından ikinci ameliyatı olmak zorunda kalmak ve yine de beklenen sonucu bırakın, düzgün bi sonuç bile alamamak gerçekten üzücü. Hissettiklerimi, üzüntümü sadece yaşayan anlar. Benden sonra yani geçen sene İzmir' de ameliyat olup, benim ödediğimin üçte birini ödeyip daha iyi bi sonuç alan arkadaşımdan sonra daha da çöktü moralim. Benim beklentim kemersiz bi burun sırtı, hafif dik bi burun ucuydu, ki Muhammet bey burun ucunda çok iyi olduklarını her fırsatta vurgulamıştı. Eski burnum ise sorunlu zor bi burun kesinlikle ama kesinlikle değildi. Ben doktor beye ne sayfalarca foto götürdüm ne de sorularımla bunalttım. Ama yine de iki ameliyata rağmen normal bi sonuca ulaşamadım.
Foto yüklemedim hiç ve yüklemeyeceğim ya da özelden göndermeyeceğim. Çünkü bu sayfa da dahil olmak üzere doktor beyin çalışanları iş başındalar anlaşıldığı kadarıyla.
Son olarak şunu eklemek istiyorum. Doktor bey kötü bi doktor demiyorum, doktorluğunu eleştirmiyorum, kendi sonucumu eleştiriyorum, çünkü bu benim hakkım!!! Memnun olanların gözü aydın, güle güle kullansınlar burunlarını ama ben SONUCUMDAN MEMNUN DEĞİLİM, bana söz verdiği gibi olmadı. Üstüne üstlük ameliyat olumsuz sonuçlanınca ince derilisin sen dedi, yüzün asimetrik dedi, senin şişliklerin inmiyor dedi. Yani suçu benim yapıma buldu. Halbuki ameliyat öncesinde tam tersini konuştuk. Neyse... Doktor beyin çok ama çok güzel bi ofisi var. Çalışan kızlar da kibarlar. Selin hemşire çok cana yakın. Ameliyat olduğum her iki hastane de çok iyiydi ve çok rahattı. Ama doktor bey çok yoğun. Ulaşmak zor. Arada kaynayabiliyor insan. Benim 1. ameliyatımın olduğu gün 3 hasta almıştı bildiğim kadarıyla. Diğer ameliyatımda, hastaların biriyle konuşma fırsatım oldu ve bana dedi ki: Ben senden sonra girdim ve senin ameliyathaneden çıktığını gördüm. Benden sonra da biri daha vardı dedi. Ben o gün zaten 2. hastaydım. Yani toplamda 4 ameliyat bir gün içinde. Artı ofisi var. Bi yazısında ameliyatlarının uzun sürdüğünü, iyi bir sonuç için vakit ayırdığını yazmıştı. Benim ilk ameliyatım yani içeri girmem, uyutulmam, ameliyatım ve uyanıp odaya çıkmam hepi topu 1,5 saat sürmüştü. Kardeşim bekledi o gün, zavallı korkmuş erken geldim diye. İkinci ameliyatım ise sadece 1 saat.
Tek tavsiyem kararınızı İNTERNETE ALDANIP VERMEYİN!!! Görüşme ücretine üzülmeyip, farklı doktorlara gidip uzunca bi konuşma yapın ve iç sesinizi, ilk işaretleri dikkate alın çünkü verdiğiniz karar sizinle bi ömür boyu kalacak. Sorularınızı sorun çekinmeyin. Sonuçta ödenen miktarlar çok yüksek ve bu sizin hakkınız!!! Bazen çok iyi gibi görünen bi doktor, sizin için iyi bi karar olmayabilir.
Memnun olmayıp da yorum yapanlara savaş açanlar, bırakın lütfen bu haksız tavrınızı. Herkesin deneyimi farklı ve bunu paylaşmakta da özgür. Ben memnun değilim. Karar verdiğimde benim gibi sonuç yaşayanlar eğer paylaşım yapmış olsaydı belki başka bi doktor için karar vermiş, daha güzel bi sonuç almış olacaktım. Ben aldığım sonuçla mutsuzum, umarım başkalarına bi fikir olur benim kötü tecrübem...
Benimde kalin derili dediginiz gibi yapilan islemi gostermiyor. Yine iri bir burun oldu ama eskisinden cok daha guzel oldu.Ince deri bircok doktor icin avantaj cünkü eger yaptiklari is basariliysa yapilani en net gösteren deri türü.Kalin deride odemler malesef daha gec iniyor ve doktor istedigi kadar güzel is yapsin daha kaba bir burun yapisina sahip olunuyor.Burnun sirti ince derili ucu kalin derilimi demek istenmis algilayamayadim. Sizdeki pek cok so run bendede mevcut ustelik derimin normal oldugu soylenmisti.
Fotograflarinizi atmistiniz özelden. Eskisine gore daha kavisli ve kücuk duruyordu.Benim anlatmaya calistigim aslinda ince derinin iyi hesaplanarak yapilan kemik ve kikirdakta avantaj sagladigiydi.Benimde kalin derili dediginiz gibi yapilan islemi gostermiyor. Yine iri bir burun oldu ama eskisinden cok daha guzel oldu.
Fotolarda minik cikiyor. Normalde iri. Kavis verildi evet. Burun ucum iri. Eski fotolarla kiyaslayinca bariz fark var. Demek istedigim kavis guzel gosterdi burnumu. Burun ucum ayni duruyor ama hafif kalkik. Ben cok memnunum goren anlamiyor. Noldu sana genclesmissin diyorlar :))Fotograflarinizi atmistiniz özelden. Eskisine gore daha kavisli ve kücuk duruyordu.Benim anlatmaya calistigim aslinda ince derinin iyi hesaplanarak yapilan kemik ve kikirdakta avantaj sagladigiydi.
Mutlu olmaniz harika. Ameliyat öncesi dogru tespitle beklenen sonuca ulasmaniza sevindim.Bizim Muhammet Bey'in hastalari olarak problemimiz ameliyat öncesinde çok güzel olacak denilen burunlarimizin ameliyat sonrasi deri yapimiz ne olursa olsun bir taraftan kavisli gorunurken diger acidan cikintili kemerli gorunmesiydi.Bu goruntu bir sekilde burnun on cephedende asimetrik gorunmesine sebebiyet veriyor.Ben revizyon ameliyatida oleum simdilik burnum ilk ameliyatima gore daha iri ve daha yuksek AMA sanki ustunde hafif bir Kemer olusmus gibi.1 yilim doldugunda albumle paylasmayi dusunuyorum.Fotolarda minik cikiyor. Normalde iri. Kavis verildi evet. Burun ucum iri. Eski fotolarla kiyaslayinca bariz fark var. Demek istedigim kavis guzel gosterdi burnumu. Burun ucum ayni duruyor ama hafif kalkik. Ben cok memnunum goren anlamiyor. Noldu sana genclesmissin diyorlar :))
Yanlis ifadede bulunmus olmayayim tum hastalarinin degil problem yasayan hastalarinin genel problemi bir kosede cikinti. Yoksa cok cok harika yaptigi burunlarda var. Bizde zaten onlari gorerek ameliyat icin kendisini tercih ettik.Mutlu olmaniz harika. Ameliyat öncesi dogru tespitle beklenen sonuca ulasmaniza sevindim.Bizim Muhammet Bey'in hastalari olarak problemimiz ameliyat öncesinde çok güzel olacak denilen burunlarimizin ameliyat sonrasi deri yapimiz ne olursa olsun bir taraftan kavisli gorunurken diger acidan cikintili kemerli gorunmesiydi.Bu goruntu bir sekilde burnun on cephedende asimetrik gorunmesine sebebiyet veriyor.Ben revizyon ameliyatida oleum simdilik burnum ilk ameliyatima gore daha iri ve daha yuksek AMA sanki ustunde hafif bir Kemer olusmus gibi.1 yilim doldugunda albumle paylasmayi dusunuyorum.
Allahtan doktorum soyle olacak boyle olacak diye vaadlerde bulunmadi. Yoksa insan ister istemez beklenti icine girerdi. Zaten en basindan soyledi fazla kuculmez dedi.Mutlu olmaniz harika. Ameliyat öncesi dogru tespitle beklenen sonuca ulasmaniza sevindim.Bizim Muhammet Bey'in hastalari olarak problemimiz ameliyat öncesinde çok güzel olacak denilen burunlarimizin ameliyat sonrasi deri yapimiz ne olursa olsun bir taraftan kavisli gorunurken diger acidan cikintili kemerli gorunmesiydi.Bu goruntu bir sekilde burnun on cephedende asimetrik gorunmesine sebebiyet veriyor.Ben revizyon ameliyatida oleum simdilik burnum ilk ameliyatima gore daha iri ve daha yuksek AMA sanki ustunde hafif bir Kemer olusmus gibi.1 yilim doldugunda albumle paylasmayi dusunuyorum.
Kişilik haklarına saygısızlık yapılmadığı sürece herkes olumlu ve olumsuz yorumlarını paylasabilmeli.Ben şahsen burnumun ameliyattan önceki halini ,ilk ameliyatımın sonucunu ve 1 yılım dolduğunda revizyon sonucumu albüm yaparak paylaşmayı düşünüyorum.
Ince deri bircok doktor icin avantaj cünkü eger yaptiklari is basariliysa yapilani en net gösteren deri türü.Kalin deride odemler malesef daha gec iniyor ve doktor istedigi kadar güzel is yapsin daha kaba bir burun yapisina sahip olunuyor.Burnun sirti ince derili ucu kalin derilimi demek istenmis algilayamayadim. Sizdeki pek cok so run bendede mevcut ustelik derimin normal oldugu soylenmisti.
Ben sizin burnunuzu çok merak ediyorum ikimizde iki ameliyat olduk ama benimki de yine kötü üstelik acaba benim ki kadar kötü müVallahi isini bilmeyen doktorlarda ince deri bile avantaj degil!! Burda insanlari yanlşs yönlendirme benim oldugum doktor bana dediki sirtin ince ucun kalına benziyo simdi burnum önden oldugu gibi kalınlastı!! Üstelik burun bogaz doktoru nefesim varken onuda ellimden aldı yurtdısındaki bi cok hasta beni kendi doktorumdan olmama ikna bikere etmislerdi 2. Kezde kendim cinnet gecirip incecik burnuma kıydım 12 ay oldu burnum önden halen sis siz buna nediyonuz?? hatta en önemlisi nefesim tıkalı sürekli soldan! Birde göz kemigim cıkık!? Sucum neydi peki?? Almanci olmakmiydi!??
tesekkür ederim pika.Ilk ameliyatimda kemigim ve kikirdagim ariasinda ufak bir bosluk vardi.Fotograflarda o kisim dalgali ve cokuk cikiyordu.Kemigimde oldukca genisti.Burnum 3 parcaymis gibi gorunuyordu.Yine burnumun sag Tarafinda ilk baslarda kucuk olan cikinti iyiden iyiye ortaya cikmisti.Revizyonda 6. ayima girmek uzereyim.Ameliyatta burnumun kikirdagindan bosluk olan yere dolgu yapildigi kemigin inceltildigi soylendi.su an burnum yuksek ve ortasinda kemerimsi bir cikinti var. Enfla c, bromelain takviyeleri kullaniyorum hala .. Yanlarida sis ..Kafam cok karisik.Eskisinden daha buyuk gorunmesi disinda yandaki cikinti az AMA tam duzelmemis.Simdilik memnun degilim AMA 1 ,1.5 yil gecip komple odemleri inmeden haksiz bir yorum yapip sizide korkutmak istemem.Ilk yapilan burnuma ne saman duzeltilecek diye soranlar simdiki halini gorunce sok halinde kaliyorlar.Size ozelden fotograflarimi atiyorum.Geçmiş olsun
Şimdi memnunmusunuz revizyon da kaçıncı aydasiniz ekstra kıkırdak alındı mı
canim burnun buyuk ya da kucuk olmasindan ziyade bir tarafa cikintili ve asimetrik olmasi daha buyuk problem.Yoksa pek cok basarili cerrah dudak burnun mesafesini cok a cip erkeksi bir goruntuye sebep vermeden ve kas arasindaki bosluga ve kemige hafif bir Meyil vererek burnu cok kucultmesede daha kucuk gosterebiliyor.Allahtan doktorum soyle olacak boyle olacak diye vaadlerde bulunmadi. Yoksa insan ister istemez beklenti icine girerdi. Zaten en basindan soyledi fazla kuculmez dedi.
Pardon yanlis yonlendirme derken ne demek istediginizi anlayamadim.Yonlendirme yap mis olmak icin doktor tavsiyesinde bulunmamis biri olarak kimi kime yanlis yonlendirmisim.Bakin sizinde kemiginizin ustundeki deri ince ucu kalinmis.Bir suru kemik,kikirdak ,deri tipi var.Doktorla olan ongorusmeler zaten bu yuzden birebir yapiliyor.Yoksa fotograf atar ameliyata girerdik.Burda pek cok insan olacak bir takim problemlerini ya da memnuniyetlerini anlatan.Benimde memnun olmadigim seyler var ve ben kendi adima kendi problemimi yaziyorum.Bir baskasida cok memnun kalir memnuniyetini paylasir.Doktorunuz kimdi bilmiyorum ama benim anlatmaya calistigimda zaten dogru tespit dogru yontem dogru sonuca ulastiriyor.Gecmis olsun tekrardan.Vallahi isini bilmeyen doktorlarda ince deri bile avantaj degil!! Burda insanlari yanlşs yönlendirme benim oldugum doktor bana dediki sirtin ince ucun kalına benziyo simdi burnum önden oldugu gibi kalınlastı!! Üstelik burun bogaz doktoru nefesim varken onuda ellimden aldı yurtdısındaki bi cok hasta beni kendi doktorumdan olmama ikna bikere etmislerdi 2. Kezde kendim cinnet gecirip incecik burnuma kıydım 12 ay oldu burnum önden halen sis siz buna nediyonuz?? hatta en önemlisi nefesim tıkalı sürekli soldan! Birde göz kemigim cıkık!? Sucum neydi peki?? Almanci olmakmiydi!??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?