Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bence 3. bir doktordan daha görüş alın. Özellikle burun eğriliğini düzeltmede başarılı biri olsun. Ben başka bir doktora ameliyat oldum. Muhammed Hoca değil doktorum. Burnum yine aynı, pek bir şey yapmadı ameliyatta. Eğriliği de düzeltmemiş. Eğrilik sebebi kıkırdak hafızası filan değil hiç ellememiş. Zaten kemik eğri, kıkırdakla ilgili değil. 2. ameliyatı ben de düşünüyorum. 1 sene geçsin bakacağım. Siz de bu ameliyat için 10 defa düşünün. Aklınızda şüphe kalmasın, bir doktor daha görsün, yorum yapsın. En azından 2. ameliyatı kabul etmiş. Benim doktorum sanmıyorum ki bu ameliyatı yapsın. Hatasını kabul etmeyen biri. Zaten 2. ameliyatı aynı doktora asla olmam. Size çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Aslında ben de 2. ameliyatı düşünmüyordum, hele kendi doktorumda hiç düşünmüyordum. Ama zaman zaman burun tıkanıklığı yaşamam nedeni ile Eray Bey'in de çözülebilir diye bakması nedeni ile olmak istedim. 2 doktorla görüştüm. Ufuk Bilkay'la da görüşecem. Bakalım artık bu sefer doğru bir karar alabilirim.

Umarım bu defa şansınız yaver gider. Ben de şimdiden 2. doktor arayışına girdim. Bir sene dolar dolmaz görüşmelere başlayacağım. Bu defa işimi garantiye alıp 10 tane doktorla filan görüşmeyi düşünüyorum. Gerçekten çok zor bir süreç. Maddi ve manevi olarak insanı çok yıpratıyor. Ne hevesle ameliyat oluyoruz, içine düştüğümüz durum ne oluyor, inanılmaz. Tekrar geçmiş olsun size. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Teşekkür ederim. Bence mesele çok doktorla görüşme meselesi değil..Bazıları fazlaca ikna edici konuşabiliyor. Ama eli çok iyi olmayabiliyor. Bazısı işinde iyi ama iletişim konusunda iyi değil. Ama tabi ki birden fazla doktorla görüşüp, olabilecekler konusunda fikir almak gerekir. Muhammet Bey'in çok sayıda iyi sonuç aldığı hastası da var gibi gözüküyor. İletişim konusunda da iyi. Gittiğim üç doktordan ikisi bunlar yanlış ameliyat sonucu demiyor. Sadece bir tanesi yanlış planlama var dedi. Bunlar olabilir diyorlar. Yani bunlar ameliyat riskleri gibi konuşuyorlar ve iki doktor kendi doktorun burnunun içini, yapısını daha iyi bilir, o yapsın diyor. Ya da çok rahatsız değilsen yaptırma diyorlar. Burun işi bir sure daha bekleyecek galiba..Size de çok geçmiş olsun ve bol şanslar..

Teşekkür ederim. Sanırım işin içinde meslektaş koruma var. Olabilir tabii. Bizde meslektaşlarımızı koruruz ama sağlık bahsinde -eğer öyleyse- doğru değil bence.

Merhaba ben de 2 sene önce Muhammet Dilber e ameliyat oldum. Burnumda kemer vardı ve ucu düşüktü. Şu an burnumun görüntüsünden memnun değilim. Kendisine ameliyat olduğum için çok pişmanım. Çok daha iyi olabilirdi. Burnumun ortasında çökük var. Ayrıca buruna ışık düştüğünde burun çizgileri ve gölgele oluşur ve bu çizgiler gölgeler benim burnumun üzerinde yamuk yumuk duruyor. Sanırım Muhammet beyin bu çizgiler ve gölgelerden haberi yok yani burun sırtım yamuk yumuk duruyor sanki burnumun direği gitmiş gibi. Tabi ben bu ışık ve çizgilerin önemini ameliyat olduktan sonra araştırınca anladım. Bana da bir arkadaşım bu doktoru tavsiye etmişti yani dost kazığı yedim. Hayatımın en büyük hatası kendisine ameliyat olmam.

İkinci ameliyatı düşünüyorum. Barış çakır revizyon ameliyat yapıyor mu acaba bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Ay geçmiş olsun. Ben de Muhammet Dilber kazazedesiyim. 5 yıl önceydi sanırım ameliyat olduğumda. Burda ki yorumlara aldanıp, çok güvenip gittim kendisine. Ve o kadar güvendim ki hiç resim falan göstermeden yüzüme uygun, doğal ve kalkık olmayan bir burun istedim. Ameliyattan çıkınca bana “ fotoğrafta gösterdiğinle aynı burun oldu “ dedi ama hala o anı kabus gibi hatırlıyorum. Başka bir hastasıyla karıştırmış !!! Tabi kıvırdı sonra yok yüzüne uygun bir bütünü oldu falan filan diye.
1)Burnumdan nefes alamıyordum hala da alamıyorum.
2) doğal olsun dedim , estetik var diye bağırıyor burnum
3) ucu kalkık olmasın dedim en sevmediğim şekilde ucu sivri ve kalkık
Veee bunların hepsini geçiyorum en büyük sorun BURUN DELİKLERİM ŞEKİLSİZ OLDU!!
Maalesef fotoğraf çektirmekten bile nefret ediyorum burnunun ucu ve delikleri inanılmaz yamuk ve şekilsiz. Kontrollerde de çok ilgisiz ve umursamaz dı. 1. Yıl kontrolüne bile gerek yok deyip çağırmamıştı.
Aldığım kararlarda en büyük pişmanlığım kendisine ameliyat olmak !
Keşke zamanı geri alabilsem! Çok çok çook pişmanım.

Ve o dönem düğün telaşındaydım o yüzden kafama çok takmak istemedim, düşünmemeye çalıştım, kendimi avutup kandırdım. Üstünde durmamaya çalıştım. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.
Şuan olsa kesinlikle kendisinden şikayetçi olurdum. Bu konuda da pişmanım.
Kendisinden ameliyat olucaklar en az 10 kez düşünün !

Revizyon olmaya karar verdiniz mi ? Çok merak ettim. Lütfen burdan da Bilgi verin

Merhaba alruj
Öncelikle geçmişler olsun. Bazen diyorum ki kabullenmek lazım yapıcak bişey yok diyorum ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Evet revizyon olmak istiyorum ve olursa büyük ihtimalle barış çakıra olurum. Tabi o da kabul ederse. Ama bunun için zamanım yok çünkü çalışıyorum. Ama olursam buradan paylaşacağım

çok geçmiş olsun.. bende 2013 mayısta kendisine ameliyat oldum 4 ay sonrası düğünüm vardı ne yazık ki bende yaşadım benzer talihsizlikler ama sağolsun hep çok ilgiliydi muhammed hoca ki o kadar yıl geçti hala öyle şimdi kendisine revizyon olacagım. ama ne yalan söyleyeyim yorumlarınızı okuyunca daha bi korktum.. siz konusmadınız mı kendisiyle ? konuştuysanız tepkisi nasıl oldu merak ettim ?böyle büyük bir soruna tepkisiz kalacagını hiç sanmam ..

Merhaba arkadaşlar 2017 yılında Muhammet bey'e bu sitede ki güzel yorumlara aldanıp ameliyat oldum. 6 ay sonra tam şeklini almaya başladı. Ameliyat öncesi yamuk olmayan burnum ameliyatla sola doğru gidiyor. Bu durumu kendisine sordum yüzün asimetri diye bir cevap verdi. Bir seneyi bekle dedi bir sene doldu yamuk olmakla beraber burnumda çıkıntı var üstelik orjinalden bozma bir burun yapmış kendisi erkek burnu gibi oldu açıkça söylemek gerekirse instagramda paylaştığı fotolar sizi yanıltabilir. Revizyona karar verildi ama zorla burun ortada hatasını kabul etmeme gibi şansı olamazdı doktorluk itibarı ve yapılan burun her zaman referanstır. Zaten kimse estetikli olduğunu anlamıyor neden yamuk çıkıntı var ve basık bir burun aşağı düşmüş bir burun ucu kendisi sadece törpü yapacağını film çektirmem gerektiğini üstelik hastane masrafını da karşılamamı belitti çok fazla para vermeme rağmen hastane parasını kabul ettim ancak burnumun sadece törpülenmeye değil düzeltilmeye de ihtiyacı var ve tabi yamuk olduğunda nefes alamıyorum. Mağdurum bu konuda doktor her zaman yaptığı işin arkasında durmalı estetik cerrahına gittiğimde estetik olduğunu söylemedim burun ameliyatımı sordum ameliyat yapsanız neye ihtiyacı var burnumun deviasyon görünüyor biraz törpü ve burun ucunu biraz kaldırmak gerekiyor dedi… keşke bir estetik cerrahına ameliyat olsaydım diyorum… Muhammet Bey, beyefendi bir doktor ama her burnu güzel yapamıyor ve yaptığı çoğu burunlar sorunlu yorumları okursanız..

Sağlıcakla,

Bilgilerinize

Ben de 2014 senesinde oldum. Hem nefes problemim vardı hem de genız etinden kemıgım yamulmuştu. Şekil olarak ve sağlık olarak çok memnunum maşallah. Lakin tek sorunum dikiş izim belli oluyor. Ameliyat sonrası sormustum da Muhammet beye contraktubex kullanayım mı diye o iz belli olmayacak demisti ama belli oluyor anlamadım. Rahatsızım bu durumdan. Amelliyat olacaklar, dikiş alındıktan sonra mutlaka kantaron yagı ya da iz giderici jel kullansın.

Çok geçmiş olsun , Muhhamet bey ne dedi soruna neden olmuş sıkıntı? Çok sevdiğim bir doktor kendisi 3 arkadaşımı da biri buradan kendisine gönderdim memnunlar da sonuçdan şükür. Kemerli bir buruna sahibim kendisi ile görüştüğüm de çok kolay dedi burun derin müsait istediğimiz sonucu yakalarız ama benim yüzde oluşacak sıkıntıyı kaldırmam zor korkum büyük ondan yıllardır öteliyorum bu işi görüşme sonucun da düzeltilir dedi mi?

Çok geçmiş olsun . Resimleriniz varmı öncesi sonrası, üzülüyor ve şaşırıyorum hastaları vardı eskiden reelde görüştüğümüz bazıları ile sosyal medayada hala arkadaşız memnunlar arada ikinciyi ona olanlarda var sonrası sıkıntı varsa yardımcı olmalı doktorlar

teşekkür ederim ilk muayene de ilgi çok iyi amlrlşyat sonrası kontrollerde de iyi ama sorun çıktıgında maalesef o kadar ilgili olunmuyor sanki burnu ben o hale getirmişim gibi çok güzel bir burun olanilecekken bir doktor için düzeltilmeesi en kolay burundu benimkisi yamuk olmayan burnum yamuldu nefes alamıyorum aşağı düşük bir burun ucu en son gittiğimde revizyon dedi ama hastane parasını kendim karşılalamam ya da sigortamın karşılaması gerektiği iletildi ona da okeyim burnum düzeltilsin güzel görünen bir burun olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…