Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Muhammet Bey'i revizyon için tavsiye etmiyorum. Çok araştırarak gitmiştim. burda ki güzel yorumlara aldandım ameliyat olanlardan bir kaçı olumsuz yazmaya başlayınca herkes Muhammet Bey'in yaptığı burunların olumsuz taraflarını vr revizyonda da çok yardımcı olmadığını paylastı bir doktor yaptığı işin arkasında durmalı diye düşünüyorum. İnstagram resimlerine aldanmayın günümüzde fotoshop diye bir olay var.

Ben 3.5 send once ameliyat oldum Muhammed beye. Burnumun sirtinda ve kenarlarda cikintilar olustu ame
Merhaba
Revizyonu Muhammed beye mi.oldunuz? Benim de sikayetim ayni.

Günaydın bir şey sormak istiyorum. Barış Çakıra amilyat oldun mu revizyon yani yapacaktınız !?
QUOTE="sadabad1, post: 60040166, member: 629622"]
Merhaba alruj
Öncelikle geçmişler olsun. Bazen diyorum ki kabullenmek lazım yapıcak bişey yok diyorum ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Evet revizyon olmak istiyorum ve olursa büyük ihtimalle barış çakıra olurum. Tabi o da kabul ederse. Ama bunun için zamanım yok çünkü çalışıyorum. Ama olursam buradan paylaşacağım
[/QUOTE]
Merhaba. Ameliyat oldun mu revizyon için acaba

Merhaba. Ameliyat oldun mu revizyon için acaba
[/QUOTE]

Yok olmadım zaten şu an ki yoğunluğumda 1 seneden önce olamam olursam paylaşıcam

Benim burnum 3 sene olcka ve inanın ödemelerin birazı daha gitti ben bile şaşırıyorum burnum şekilden şekile girdi baştan daha kaba duruyordu sonra ödem gittikçe hatları daha çok belli oldu sağ kanadı iyi yapamamış diye düşündüm ama dün fark ettim rahatsız eden ufak biyer vardı oda erimiş. 2 seneyi bile buluyo demişti doktorlar cidden öyleymiş. Muhammed bey yapamica burunları almiyo diye biliyorum geri çevirdiği oluyo illa o olsun diye sartlananlar varsa bilginiz olsun hanımlar arkadaşım görüşmeye gitti almanyadan adam yok yapamam dedi mukemmeliyetcisin bu burun sana yakışıyor dedi. Kadın keşke dinleseydim dedi iki kez başka birine ameliyat oldu. Ve zor bi burnu yoktu esasen Muhammed bey haklı ben hala onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu anlamadım küçük bi burnu yoktu ama gülse birselin kemersiz haliydi burnu. Güzeldi bence ama iste takınca takiyo insan. Benim burnumda tıpatıp gülse birselin gibiydi şimdi küçük kalkık (zevk meselesi ben öyle istemiştim kavisli olsun istemiştim yani)

Yorumları okuyunca şaşırdım.Bazı arkadaşlar spesifik olarak ameliyat sonrası sorunları anlatmışlar, çoğunda ortak özellikler var, halbuki ben bu sorunlar bana özgü sanıyordum. Öncelikle sonuçtan memnunum ama daha iyi olur muydu başka bir doktora gitsem sorusunu da bazen soruyorum kendime. Barış Çakır'ın adını duyuyorum örneğin, acaba ona mı gitseydim diyorum. Burada bahsedildiği gibi bende de asimetri oldu.Bir burun deliğim diğerinden farklı. Revizyon ameliyatı oldum. Öncesi daha kötüydü şimdi doğal ve normal bir burnum var, o yüzden belki ancak bu kadar düzeltilebiliyordu, haksızlık da etmek istemem. Ancak eskiden eşit olan delikler şimdi değil. Ayrıca sağ tarafı iyi burnumun ama sol taraf kalın ve kaba kaldı. Sol tarafta cep oluştu. İyi olan sağ tarafta ise içerde yapışma olmuş burun tıkanıklığı yaşıyorum. Hatta başka bir hekime gittim ve radyofrekans ile küçültme yapıldı içerde ama tam çözüm olmadı. Tıkanıklık arttığında burun bantları kullanıyorum. sonrasında kendisi de burnumun kalın kaldığını, ameliyat sonrasında böyle olmadığını sonradan şiştiğini söyledi bir doz kortizon yapıldı.Etkisi olmadı ben de tekrar gitmedim.Ha, belki başka doktora ameliyat olsam daha kötü olacaktı bunu da hiçbir zaman bilemeyeceğim tabi.

Ben 3.5 send once ameliyat oldum Muhammed beye. Burnumun sirtinda ve kenarlarda cikintilar olustu ame

Merhaba

Revizyonu Muhammed beye mi.oldunuz? Benim de sikayetim ayni.
bana revizyon dedi ama burnumun şekli ile ilgili düzeltirim gibi bir messaj vermedi çünkü uğraşöak istemedi burnum düzelsin diye giittim yamuk çıkıntılı ve sola deviye bir burnum var orjinalden bozma bir burun oldu revizyon için muhammed beye olmak korkutuyor artık bu burnu sen yaptın arkasında doktor olarak dur ve güzel bir burun çıkar ortaya hiçbir güvence yok ameliyat öncesi sağlık sorunum yokken şimdi var.. ayrıca revizyon ameliyatını 10 dakikaya sığdırmak istiyor burnum yamuk ve orta hatta alınması ve düz bir burun olması gerekiyor memnun değilim umarım revizyonun iyi olur senide

ve son durum nefes alamıyorum muhammet bey revizyon yapmamak için şartları zorluyor bir doktor hastasını yarı yolda bırakır mı? muhammet beye ameliyat olmadan önce gayet saglıklı nefes alabiliyorum 1 sene sonra burnumda kayma oldu şu an yamuk revizyon sart dedi ama şimdi de hastane parası o bu şu bir suru şart koşuyor zorlaştırıyor.
bazı doktorlar var hastasının her sorununu çözüyor ilgileniyor aldığı parayı sonuna kadar hak etmek istiyor ama muhammet bey zaten ilk ameliyatında çok fazla para aldı ikinci ameliyat ise kendi yaptığı hatayı düzeltmek yerine işi zorlaştırıyor.. amleyat öncesi canım cicim sonrası ilgi yok çok üzgünüm

Kız kardeşimin burnunda Muhammet Bey yaptı.Ilk ameliyatta kemikte saga doğru çıkıntı vardı fakat ucu daha kibar ve düzgündü.Kendisine kemigin cıkıntılı oldugunu anlatamadık bir türlü.Burnuna dolgu yapilmasi gerektigini söylemisti.Revizyonda ise ucunda önde bakıldığında yamukluk var.Genelde büyük ve kaba burunlar yapıyor sanırım.Birde yamuk olması ...Çok cok geçmiş olsun tüm bu sorunu yaşayanlara.Lakin boyle bir probleminiz varsa revizyonu Muhammet Beye yaptırmanızı tavsiye etmiyorum.Tüm süreci psikolojik açıdan desteksiz atlatmanız dilegımle.

Son düzenleme:
maliye bakanlığını arayın size fatura kesmeden ameliyat ettiğini söyleyin parayı elden alıyor sonuçta. bakalım nasıl oluyormuş.

Lütfen gerekli mercilere bildirin sikayetinizi ama revizyonu Muhammet Dilber'de yaptırmayı.Psikolojik açıdan asagilanmakta dahil olmak üzere cok sancılı bir döneme girmeyin.Sadece şunu düşünün sizi ilk kontrole gittiğinizde harika olacak diyen doktor kötü bir sonuçla karsilastiginizda ve vaad ettiklerini(kıkırdak yapısı,deri kalınlığı,burnun nefes alma fonksiyonlari acisindan) yerine getirebilmiş mi? Sonuc pek çok hastasi ayni şeyleri yaşanırsa burada bir etik problemi yaşanıyor demektir.Ailece kötü bir süreçten geçtik.Siz sikayetinizi tabipler odasıda dahil tüm mercilere iletin fakat başka bir doktora ameliyatinizi olun.

hooooop'mukemmeliyetcsin' En küçük beğeni eksikliğinden hooooop'mukemmeliyetcisin'..Gulse birsel inanilmaz tatli bir kadin ama o bileburnuyla dalga geciyor.Burun estetiği yaptırmadan önce zaten 2 randevu oluyor.Cok guzel olacak dedikleri durumlarda bile problem çıkabiliyor.Insanlik hali. Fakat her problemi görmezden gelip insan yaftalamakta tuhaf..Merak etmeyin estetik olan insanlarda kendilerine aynada bakıyor hatta dahası başka insanlarda yorum yapıyor.Herkesin makul seviyelerde (narkoz alınırarak yapilan bir ameliyat)olmuşsa en iyisi olsun demeye hakkı var..Kimse tekrar tekrar hobi olarak ameliyat olmuyor.Ha doktorun gösterdiği fotoğraflarda mükemmele yakın oluyor zaten ve onlar üzerinden bakın surat demiyorum burun üzerinden örnekler veriliyorsa hastanın beklentisinde 2 saat narkoza,7 gun sislige ve 2 yıl oturacak motivasyonuna ümit ederken yandan çıkıntılı,önden uzun dik ve büyük bir burun degil..

2014 yılı mart ayında Muhammed Bey'e ameliyat oldum, ameliyattan sonra sol burun deliğim bi miktar yapışık kaldı. Sebebini sorduğumda bunun başına ilk defa geldiğini benim vücudumun yara iyileşmesiyle ilgili olduğunu söyledi. Burnumun ucu da çok şiş ve kalkıktı ama bunun zamanla yumuşayacağını söyledi. Ben bu yapışıklığın düzeltilmesini istedim. Bunun üzerinde küçük bi operasyon daha yapıldı hatta bu operasyona bir estetisyen arkadaşıyla girdiğini söyledi. Fakat bu operasyondan sonra o yapışıklıkta çok az bi düzelme oldu ve daha fazla bir şey yapılamayacağını söyledi. Ben bu durumu kabullenip burnumun oturmasını bekledim fakat 6 yıl geçti ve burun ucum hiçbir zaman yumuşamadı sanki orda bir top varmışcasına hep sert. Hatta gülümsediğimde burnumun ucunun gerildiğini hissediyorum. ve gülümsediğim de ortaya çıkan görüntüyü hiç sevmiyorum. Önden bakıldığında burun sırtım çok kalın, yandan bakıldığında iki profilim zaten çok farklı. Bir tarafım çökmüş gibi duruyor ve yapışık olan kısım burası. Bir burun kanadımın bittiği yer daha yukarıda zaten. Diğer profilim daha iyi diyebilirim. Ve hiç hoşlanmadığım bir diğer konuda burun dudak mesafem çok uzun kalmış. Bu da sanırım ucunu fazla kaldırmasından kaynaklı. Söyleyebileceğim tek iyi yanı nefes sorunum vardı o şimdi gerçekten çok iyi, o da KBB'ci olmasından kaynaklı sanırım. Onun dışında şekil bakımından çok üzgünüm ama hiç memnun değilim.... Ben ameliyat olduğum dönemde fiyatı hastaneye göre 7-8-9 bin şeklindeydi, Barış ÇAkır da 12-13 bin civarındaydı. Şimdiki fiyatlarını düşününce Barış Çakıra olmadığıma çoook pişmanım. Ayrıca bana öncesi ve sonrası fotolarımı defalarca aradığım halde göndermediler. Buradaki yorumların tamamını okuyamadım ama göz attığım kadarıyla yaşadığım sıkıntılarda yalnız değilmişim. Revizyona cesaret edemiyorum beni korkutuyor açıkçası daha kötü olur diye korkuyorum. Belki gerçekten bir doktora güvenirsem sadece burun ucuma... Resmimi de ekliyorum umarım bu şikayetler yerine gidiyordur. Çünkü ben Muhammed Bey'e karar verirken burdaki yorumlara bakarak karar verdim ve bu sonuçları aldıktan sonra burada da algı yönetimi olduğunu düşünüyorum. Eminim bunları okuyan bir çalışanı vardır.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-02-21 at 17.14.15.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 436
Muhammet bey eskiden herkesin övdüğü bir dokturdu hatta ben de bu yüzden 3 yıl önce ona ameliyat olmuştum ve memnunum. Ama yine de buradaki mağdurları okuyunca iyi yorumlara güvenmemek lazımmış.

Ben Muhammet beyi dusunuyorum burun estetigi için, burada yorumlari okurken biraz şaşırdım Muhammet bey benim tanidim bir kizin burnunu yapti 2018de. Kiz çok guzel oldu burun estetikten sonra... Baska doktorlarida dusunuyorum ....bu estetik isleri çok yorucu

Ben mıhammed dilbere 2. Kez ameliyat olmak istemiyorum ilkinde yapamayan ikincide de yapamaz. İlkini ona olarak bir hata yapmışım ikinciyi de onu olup niye aynı hatayı yapayım. Hayır bide instagramdan bir fotografa o kadar da güzel olmamış dedim diye beni engelledi. O altına oooo çok güzel olmuş diye yapılan yorumların hepsi sahte olumlu yorum yapılması için hesap tutmuştur o. Hesabında ki hastalara da bakıyorum hepsi full makyaj ve estetikli bir acayip yani Süleyman taş Salih Emre üregen barış Çakır bunlar ameliyatlı sonuçlarının fotoğraflarını arka planda siyah fonla iyi bir ışık altında fotoğraf çekip paylaşıyorlar Dilber ise -milletin kendi çektiği o da herkes kendisini en iyi açıdan çekiyor tabi- paylaşıyor yani o fotoların çoğu aldatmaca

Bende muhammet dilber hastasıyım benim sorunum bir taraf çökük ve nefes alamıyorum o taraftan sürekli dudaklarım kuruyor aslında şeklinden memnunum hatta başka doktora bu konuda güvenemem tarzını hep begendim bu adamın yüzüme yakıştı yaptıgı burun ama nefes olarak artık dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…