MUHAMMED DİLBER (RESİMLİ )

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
Mrb kızlar ben burun ameliyatı olmak istiyorum 2 yıl önce olmak istiyodum aslında ama Dr seçiminde kararsız kaldım emre İlhanı düşünüyodum vazgeçtim bi de burnum eskisi kadar gözüme batmamaya başladı. Öylelikle vazgeçtim ama bu aralar yine kendimi aynanın karşısına geçmiş burnumu kaldırırken buluyorum. Bu aralar yine kafama takılmaya başladı. Öncesi sonrası fotoğraflara baktım Muhammed beyde karar kıldım. Senede bikaç kez ankaraya da geliyomuş diye duydum. Tecrübesi olanlar olumlu veya olumsuz yorumlarını yazabilirler mi. Ameliyat için 6-7 ay para biriktirmem gerekiyo. Resim paylaştm. Bi de çok morarma oluyo mu ağrı oluyo mu merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. o_O:KK68:
IMG_20170423_225257.webp

Mrb kızlar ben burun ameliyatı olmak istiyorum 2 yıl önce olmak istiyodum aslında ama Dr seçiminde kararsız kaldım emre İlhanı düşünüyodum vazgeçtim bi de burnum eskisi kadar gözüme batmamaya başladı. Öylelikle vazgeçtim ama bu aralar yine kendimi aynanın karşısına geçmiş burnumu kaldırırken buluyorum. Bu aralar yine kafama takılmaya başladı. Öncesi sonrası fotoğraflara baktım Muhammed beyde karar kıldım. Senede bikaç kez ankaraya da geliyomuş diye duydum. Tecrübesi olanlar olumlu veya olumsuz yorumlarını yazabilirler mi. Ameliyat için 6-7 ay para biriktirmem gerekiyo. Resim paylaştm. Bi de çok morarma oluyo mu ağrı oluyo mu merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. o_O:KK68:Eki Görüntüle 1986458
Sakın sadece burun ameliyatı olmayın.. o yüzden Emre İlhan yanlış bi seçim- kbb.ci çünkü
Zaten bir kbb.ci nasıl yüze burun tasarlayabilir o da hayret verici, yanak dudak çene vs oralardaki sıkıntıları nasıl giderebilir nasıl eksiklikleri görebilir
Neyse siz sadece burun yaptırıp yukarı kaldırtırsanız zaten uzak olan burun dudak mesafeniz daha da uzayacak.
Çeneniz çok geride onun mutlaka ileri alınması gerek; üst dudak için de lifting yapmak lazım. Hem mesafe kısalır hem dudak kalınlaşır
Bunlar olmadan sadece burun olursa facia olur

Hiçte facia olmaz canım. Çenene de bir şey yaptırma. Burun estetiği olcaksın. Ben daha hiç bir estetikte burunla dudak arası mesafenin açıldığını görmedim. Ucu kalkınca hafif burnunun yeri değişmiyor. Cevremde ve akrabalarımda çoğu insan estetik oldu. Kimsenin burnunun yeri değişmedi yani. Güvendiğin iyi bir doktor bulduğunda rahtsızsan eğer olmanı tavsiye ederim. İnsan gerçekten kendini çok iyi hissediyor. Kbb cilerde de çok çok iyi doktorlar var. Bazı estetikçilerden bile iyi çoğu. Estetikçide burnun içiyle ilgilenmiyor. Kbb ci her zaman içinide çok iyi yapıyor yani nefes problemi vs. Benim ameliyatıma 2 doktor girdi biri kbb diğeri plastik cerrahı. Benim avantajım oydu. 2 kuzenim de kbb ciye oldu efsane burunlara sahipler. Sen hiç takılma bunlara. Sadece işinde iyi bir doktor bul ve sadece burnunu teslim et :)

morluk ağrı ameliyata bağlı. açık ameliyattta daha çok morluk oluyor ve yapılan işleme göre artıyor. çok açık tenli değilsiniz zaten deriniz hassas yada ince değilse morluklarınız olsa bile 2-3 gün sürer. ağrı olmuyor yani oluyor da ağrı kesici veriyolar zaten geçiyor hemen.

Bide burnun zaten ucu yani yeterimce kalkık. Kemerin var sadece. Senin için shopla birazcık kendi çapımda kemerini yok ettim bak ucunda hiç bir sorun olmadığını anlarsın :)

Eklentiler

• IMG_3569.webp
    IMG_3569.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 469
aşağıda columella sarkık biraz onu içeri alırlar kemerde gitse mis :) önden memnunmusun

Aynen canım ama baksana burun ucu kalkık yani baya hemde hiç kaldırılmasına gerek bile yok. Benim şuan ki estetkli halimden daha kalkık valla kemerden belli olmuyo sadece haha :)) leiaaa leiaaa

Hiçte facia olmaz canım. Çenene de bir şey yaptırma. Burun estetiği olcaksın. Ben daha hiç bir estetikte burunla dudak arası mesafenin açıldığını görmedim. Ucu kalkınca hafif burnunun yeri değişmiyor. Cevremde ve akrabalarımda çoğu insan estetik oldu. Kimsenin burnunun yeri değişmedi yani. Güvendiğin iyi bir doktor bulduğunda rahtsızsan eğer olmanı tavsiye ederim. İnsan gerçekten kendini çok iyi hissediyor. Kbb cilerde de çok çok iyi doktorlar var. Bazı estetikçilerden bile iyi çoğu. Estetikçide burnun içiyle ilgilenmiyor. Kbb ci her zaman içinide çok iyi yapıyor yani nefes problemi vs. Benim ameliyatıma 2 doktor girdi biri kbb diğeri plastik cerrahı. Benim avantajım oydu. 2 kuzenim de kbb ciye oldu efsane burunlara sahipler. Sen hiç takılma bunlara. Sadece işinde iyi bir doktor bul ve sadece burnunu teslim et :)
Burun dudak mesafesi tabiki değişmez ama açı değişir. Bu nedenle de uzaklık artmış görünür. Neyse arkadaş kendi kararını verir..

Sakın sadece burun ameliyatı olmayın.. o yüzden Emre İlhan yanlış bi seçim- kbb.ci çünkü
Zaten bir kbb.ci nasıl yüze burun tasarlayabilir o da hayret verici, yanak dudak çene vs oralardaki sıkıntıları nasıl giderebilir nasıl eksiklikleri görebilir
Neyse siz sadece burun yaptırıp yukarı kaldırtırsanız zaten uzak olan burun dudak mesafeniz daha da uzayacak.
Çeneniz çok geride onun mutlaka ileri alınması gerek; üst dudak için de lifting yapmak lazım. Hem mesafe kısalır hem dudak kalınlaşır
Bunlar olmadan sadece burun olursa facia olur
Evet kayseride bi plastik cerrahla görüştüğümde çenemin geride olduğunu ileriye alınması gerektiğini söylemişti. Ama ben seviyorum çenemin küçük olmasını. Çeneme müdahale yaptırmam büyük ihtimalle. Dudaklarım küçük ama dolgu yaptırmak istiyorum. Lifting dediğiniz şey dudak dolgusu mu onu ilk defa duydum

morluk ağrı ameliyata bağlı. açık ameliyattta daha çok morluk oluyor ve yapılan işleme göre artıyor. çok açık tenli değilsiniz zaten deriniz hassas yada ince değilse morluklarınız olsa bile 2-3 gün sürer. ağrı olmuyor yani oluyor da ağrı kesici veriyolar zaten geçiyor hemen.
En çok korktuğum ağrı ve morluk ya umarım dediğiniz gibi fazla ağrım morarmam olmaz :KK68:

Bide burnun zaten ucu yani yeterimce kalkık. Kemerin var sadece. Senin için shopla birazcık kendi çapımda kemerini yok ettim bak ucunda hiç bir sorun olmadığını anlarsın :)
Ayy evet photoshoplu haline bayıldım çok güzel olmuş teşekkür ederim uğraşmışın benim için :KK36: hayalimdeki burna çok benziyo hafif biraz daha kalkık olcak ucu da böyle top gibi yuvarlak olcak fındık burun

Evet kayseride bi plastik cerrahla görüştüğümde çenemin geride olduğunu ileriye alınması gerektiğini söylemişti. Ama ben seviyorum çenemin küçük olmasını. Çeneme müdahale yaptırmam büyük ihtimalle. Dudaklarım küçük ama dolgu yaptırmak istiyorum. Lifting dediğiniz şey dudak dolgusu mu onu ilk defa duydum
Yok cnm dolgu değil, lifting bir ameliyat
Hem dudak burun mesafesi birazcık kısalıyo hem de üst dudak dolgun oluyo
Ömürlük yani dolgu gibi geçici değil
Buarada morarmaktan neden korkuyosun ki, geçici bişy sonuçta

Yok cnm dolgu değil, lifting bir ameliyat
Hem dudak burun mesafesi birazcık kısalıyo hem de üst dudak dolgun oluyo
Ömürlük yani dolgu gibi geçici değil
Buarada morarmaktan neden korkuyosun ki, geçici bişy sonuçta
Erkek arkadaşımla gidicem ameliyata beni öyle mosmor öcü gibi görmesi hoşuma gitmez o yüzden :KK48: liftingi araştırıcam kulağa mantıklı geliyo. Sen yaptırmış mıydın canm

Bence burnunà çok küçük bir müdahaleye ihtiyacı var bir de cenemin kesinlikle bir müdahaleye ihtiyacı var canım .Çenen yine küçük olur zaten ama bir tık ilerde olması gerekiyor gibi burnun daha güzel görünür.Bir de kkb veya estetik cerrah tartışması var bir bütün olarak benim fikrim estetik cerrahlar tabiki daha başarılı.Ne yaptırmak istediğine bağlı.Hiç korkma bence iyi bir estetik cerrah bulup ameliyat ol.:))

Back
X