MUHAMMED DİLBER (RESİMLİ )

Erkek arkadaşımla gidicem ameliyata beni öyle mosmor öcü gibi görmesi hoşuma gitmez o yüzden :KK48: liftingi araştırıcı kulağa mantıklı geliyo. Sen yaptırmış mıydın canm
Erkek arkadaşın 15 gün görmesin seni tatile çıktım de :KK53:
Cnm ben değil arkadaşım oldu dudak liftingi, süper bişy. ben uygun bi hasta değilim onun için..burun ameliyatı oldum ve yüz gençleştirme işlemi ile dolgular yapıldı aynı ameliyatta

Bence burnunà çok küçük bir müdahaleye ihtiyacı var bir de cenemin kesinlikle bir müdahaleye ihtiyacı var canım .Çenen yine küçük olur zaten ama bir tık ilerde olması gerekiyor gibi burnun daha güzel görünür.Bir de kkb veya estetik cerrah tartışması var bir bütün olarak benim fikrim estetik cerrahlar tabiki daha başarılı.Ne yaptırmak istediğine bağlı.Hiç korkma bence iyi bir estetik cerrah bulup ameliyat ol.:))
KBB ya da plastik cerrah olsun diye net bi kararım yok o konuda takıntılı değilim aslında. Benim için ilk önemli olan yaptığı ameliyatları beğenmem

Erkek arkadaşın 15 gün görmesin seni tatile çıktım de :KK53:
Cnm ben değil arkadaşım oldu dudak liftingi, süper bişy. ben uygun bi hasta değilim onun için..burun ameliyatı oldum ve yüz gençleştirme işlemi ile dolgular yapıldı aynı ameliyatta
Sen hangi doktora olmuştun peki fotoğrafın var mı merak ettim :KK16:

KBB doktorlari da cok iyi is cikartiyor zaten burnun yuze uyumu konusunda da egitim goruyorlar Muhammet Dilber 'i ben cok begeniyorum burun ucuna dokunulmaz sadece cikinti duzeltilirse cok guzel olur. Doktorunu iyi sec guven. Emin ol basarili plastikci kadar basarisiz plastikci de var ayni sekilde kbb doktorlari da oyle. Is doktorda bitiyor yani.

KBB doktorlari da cok iyi is cikartiyor zaten burnun yuze uyumu konusunda da egitim goruyorlar Muhammet Dilber 'i ben cok begeniyorum burun ucuna dokunulmaz sadece cikinti duzeltilirse cok guzel olur. Doktorunu iyi sec guven. Emin ol basarili plastikci kadar basarisiz plastikci de var ayni sekilde kbb doktorlari da oyle. Is doktorda bitiyor yani.
Evet hafif kavisli hafif kalkık istiyorum bende ama doktor araştırdıkça kafam karışıyo ya

Aslında gözü rahatsız eden bi görüntüsü yok burnunun.kemeri de öyle aşırı belirgin degil çenen küçük olduğu icin göz yanılması oluyor.burun ucun dusuk degil yanı asıl dusuk olsa kotu duru du su an gayet güzel bence .
Nefes almanda sorun yoksa zaten gerek yok.
Tabi senin Seçimin sen fikir sordun diye söylüyorum.
Olan paranı oraya yatıracaksın maddi olarak sıkıntı çekmeye değecek kadar kötü burnun yok.
Bence..

Aslında gözü rahatsız eden bi görüntüsü yok burnunun.kemeri de öyle aşırı belirgin degil çenen küçük olduğu icin göz yanılması oluyor.burun ucun dusuk degil yanı asıl dusuk olsa kotu duru du su an gayet güzel bence .
Nefes almanda sorun yoksa zaten gerek yok.
Tabi senin Seçimin sen fikir sordun diye söylüyorum.
Olan paranı oraya yatıracaksın maddi olarak sıkıntı çekmeye değecek kadar kötü burnun yok.
Bence..
evet aşırı derecede kötü değil çok şükür ama ben yine de rahatsız hissediyorum kendimi görünce yaptırmayı düşünüyorum ya inşallah güzel olur sonuç. Muhammed beye ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen

Back
X