Canım hayırlı olsun çok sevindim bir an önce olmana çünkü sen 22 ocak beklemeyecektin belliydi:)) merak ettiğim doktor sana da yaptığı ameliyat fotolarını gösterip senin için şunu düşünüyorum, şu olur ya da şu olmaz dedi mi? Ameliyattan sonra en az bir aylık bir bekleme süresi var hani son hali neye benzeyecek önceden az buçuk fikri olur insanın:)
cnm hayırlı olsun ben kendimi tezkere bekleyen asker gibi hissetmeye başladım hem korku hem heycan var hemde hemen yarın olsam diyorum
Canım ben ablanla mı konuştum ? Anlamadım kim düşünüyor ameliyat???!!!ok hallolduuu ablam konusmus halletmıs sızlerden bırısıyle :) ınsallah hepınızın kı mukemmel olur :)))) hep dua edıcem:)
Canım ben ablanla mı konuştum ? Anlamadım kim düşünüyor ameliyat???!!!
Evet tatlım bir kişi daha arttık:))ne oluyor hnmlar ne durumdayiz panik olan bi benmiyim sizde durumlar nasil . bi kisi artmismiyiz kimin ablasi oluyo bizimle . ayy ne cok sordum di mi:18:
Bende katildim araniza insallah muhammet bey ankaraya geldiginde bende ameliyatimi olucam hepimiz icin hayirlisi olsun umarim istedigimiz burunlara kavusur ameliyat surecinide rahat atlatiriz:18:
Hayırdır ne oldu niçin vazgeçtin? Biz en son altı olduk canım senle yedi herhalde??? Hayırlısı olsun:))kaç kişi oluyoruz şimdi ankarada olanlar net olarak...
Kızlar ameliyattan en az 10 gün önce içki sigara bırakılacakmış. Kullananlara duyurulur:))
Hayırdır ne oldu niçin vazgeçtin? Biz en son altı olduk canım senle yedi herhalde??? Hayırlısı olsun:))
Ameliyatı Koru hastanesinde yapacak. Dört kişi olursak bir gün için gelebileceğini söyledi ücreti İstanbulla aynı. Ameliyat günü 17, 18, 19 ocak ya da civarı. Zaten iki kişiyiz düşünenler bana ya da hurricane e özelden mesaj atabilirler. Araştırın karar verirseniz msj bekliyorum
Muhammet dilber ankara'ya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?