- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Bakalım bir kaç yere başvuru yaptım dönüş bekliyorum.Muhasebe bilmiyorum alanım değil ama eğer üstünüzde bilen bir elaman varsa bence bir ay içinde her şeyi öğrenirsiniz zaten eğitiminiz varmış
Çok teşekkür ederim,çok incesinizHiç anladığım bir konu değil ama ben size destek olmaya geldim :) Bir ara tipik anne bunalımına girmiş gibiydiniz. Umarım güzel koşulları olan bir iş bulur ve tüm sıkıntılarınızı atarsınız üzerinizden :) Gönlünüzce olsun.
Sağolun , genel muhasebe teoride de ayrıntılı bir konu zatenön muhasebeye yapabilirsin genel muhasebe ise yapamazsın bilmiyorsun derler.
Ön muhasebe işinden başlayabilirsiniz. Orada deneyim kazandıkça genel muhasebeye geçersiniz. Genel muhasebeye zordur , çünkü her gün mevzuat değişiyor. İlk önce bir başlayın zamanla geçiş yaparsınızMerhaba arkadaşlar . Lisans işletme mezunuyum. 4 sene boyunca teorik olarak muhasebe dersi gördüm
Yaklasik 8 sene önce özel bir kurumda çalıştım. Çalıştığım bölüm muhasebe üzerine değildi ancak az çok göz aşinalığim vardi. Ben yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum,ancak genellikle deneyimli personel istiyorlar. Ben az düzeyde bildiğimi söyleyip ise girsem, kısa sürede öğrenebilir miyim?Uygulama çok mu zor? Hani biliyordun derler mi bana
Sağolun , boşuna okumuş olmak istemiyorum. Muhasebe dersim çok iyiydi ama sadece teoride kaldı .Ön muhasebe işinden başlayabilirsiniz. Orada deneyim kazandıkça genel muhasebeye geçersiniz. Genel muhasebeye zordur , çünkü her gün mevzuat değişiyor. İlk önce bir başlayın zamanla geçiş yaparsınız
Bir yerden giriş yaparsanız hatırlarsınız zaten. Temeliniz olduğu için de zorlanmazsınızSağolun , boşuna okumuş olmak istemiyorum. Muhasebe dersim çok iyiydi ama sadece teoride kaldı .
Ben bilgisayar programcılığı mezunuyum. Öğretecek kimse de yoktu, şirket yeni kuruluştu. Hiç bir bilgim yokken girdim , araştırarak öğrendim. Genel muhasebeyi de şirket bünyesinde tutuyorum şimdi. İstedikten sonra yapabilirsin, teoride olsa biliyorsun ben sıfır girdim bu işe.Merhaba arkadaşlar . Lisans işletme mezunuyum. 4 sene boyunca teorik olarak muhasebe dersi gördüm
Yaklasik 8 sene önce özel bir kurumda çalıştım. Çalıştığım bölüm muhasebe üzerine değildi ancak az çok göz aşinalığim vardi. Ben yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum,ancak genellikle deneyimli personel istiyorlar. Ben az düzeyde bildiğimi söyleyip ise girsem, kısa sürede öğrenebilir miyim?Uygulama çok mu zor? Hani biliyordun derler mi bana
Sağolun , evet bir yerden başlamam lazım artık . Umarım olumlu dönüşler alabilirimBen bilgisayar programcılığı mezunuyum. Öğretecek kimse de yoktu, şirket yeni kuruluştu. Hiç bir bilgim yokken girdim , araştırarak öğrendim. Genel muhasebeyi de şirket bünyesinde tutuyorum şimdi. İstedikten sonra yapabilirsin, teoride olsa biliyorsun ben sıfır girdim bu işe.
hiç mi hiç alakam ve hiç mi hiç bilgim olmadığı halde SAP programını öğrendim ve müşterilerin havale ve denkleştirmelerini yapıyordum tabii daha başka da şeyler. benim işim değildi bile. öyle güzel öğreniyorsunuz ki. hiç çekinmeyin benceMerhaba arkadaşlar . Lisans işletme mezunuyum. 4 sene boyunca teorik olarak muhasebe dersi gördüm
Mezun olduğumda deneyim istediler. Kimse sıfırdan eleman yetiştirmek istemiyor. Bende kpss ye yöneldim. O da gittikçe zorlasti, olmadı. En başında maaş istemiyorum diyip bir yerde çalışmış olsaydım sanırım bu yaşta bu sıkıntıları cekmezdimBir yerden giriş yaparsanız hatırlarsınız zaten. Temeliniz olduğu için de zorlanmazsınız
İyi ki buraya sormusum. Acayip stresliydimhiç mi hiç alakam ve hiç mi hiç bilgim olmadığı halde SAP programını öğrendim ve müşterilerin havale ve denkleştirmelerini yapıyordum tabii daha başka da şeyler. benim işim değildi bile. öyle güzel öğreniyorsunuz ki. hiç çekinmeyin bence
Alırsın kötü düşünme , beni çok aşağıya çeken kişiler oldu başladığımda istersen her şey olurSağolun , evet bir yerden başlamam lazım artık . Umarım olumlu dönüşler alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?