- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.486
- 798
- 35
Bende konu sahibinin adını görünce :)daha başlığı gördüğümde aynısını düşündüm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende konu sahibinin adını görünce :)daha başlığı gördüğümde aynısını düşündüm..
Hızlı yazdım sanırım ondan anlaşılmadı muhasebedeki kadın birdenbire yukarda anlattığım gibi git parasını iştemuhasebeci olan sensin sen söyle bundan sonra kasaya islemiycem diye bilgilendir patron da şirketin hesabından kessin dedi bunu ona söyledim bu da bana aklını calistir ben seni patronun odasına niye gönderdim dedi patrindan para alacakmisim tam bir dengesiz
“Yunus idi hızır idi” ye dönmüş.
Ne anlayalım biz bundan?
Snsnsbsn
Bir de bunun “al dedi git dedi çocuklarını dedi”versiyonu vardı
Huvese bence birdaha kadına haddini bildir
Öyle dengesizlik yaparsa lafını esirgeme
Yoksa çok ezer seni
Güccük patronu da gözüm hiç tutmadı
Arada çok patron olunca küçüğü kestirdim gözümeSnsnsbsn
Kız sen patronu gözün tutmayacak kadar anlamışsın en azından konuyu.
Yazınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor.Selam kızlar ben bir işyerinde sekreter olarak çalışıyorum beş aydır burası benim üçüncü iş yerim.Bugun sabah küçük patronumuz geldi arabasının anahtarını verdi araba yıkamaya gitsin dedi yıkamacı anahtarı aldı bir saat sonra getirdi.Muhasebeden sorumlu kadın yanına götürdüm fişi her zaman öyle yaparım 30 TL tuttu sonra ben bunu kasadan veremem patrona göster dedi adam da telefonla konuşuyordu o da kasadan verdi anlamadım zaten hep kasadan veriyordu şimdi de vermiyor.Neyse büyük patronun odasına girdi çıktıktan sonra fişi verdim şirketten kessin dedi küçük patron o da bana büyük patrindan alırım parasını dedi.Odasina geçti aradı dengesiz ben onu sen ondan para al diye verdim fişi aklını calistir dedi bir daha olmasın falan sinir oldum ben de küçük patrona söyledim o da biliyor o bazen haddini aşıyor ben ona haddini bildiririm dedi adam çözmüş doğal olarak dengesiz kadın .Muhasebeci olan sensin git sen söyle bazı hareketleri gerçekten çok dengesiz.Sizce burda kadın dengesiz değil mi.Cikistw da bana şirketi yöneten iki kardeş küçüğüne o burda çalışan böyle bir şey olursa git ondan iste .Kadın patronu çalışan yaptı tam bir hasta .Büyük patron için de onu da gelip benden al parasını dedi şaka gibi.Sizce bu kadın normal mi?
benmde aklıma ılk bu geldı =)Bir "al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana" vakası daha. Açıklayıcı yazın arkadaşım :))