• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhasebedeki kadının dengesizliği patroncuk halleri

Valla hiçbir şey anlamadım.
Patrona daha yakınsa eğer başlıkta bahsettiğiniz kadın iş yerinde sizden daha rahat olması göze batmamalı her yerde böyle bu.

Hızlı yazdım sanırım ondan anlaşılmadı muhasebedeki kadın birdenbire yukarda anlattığım gibi git parasını iştemuhasebeci olan sensin sen söyle bundan sonra kasaya islemiycem diye bilgilendir patron da şirketin hesabından kessin dedi bunu ona söyledim bu da bana aklını calistir ben seni patronun odasına niye gönderdim dedi patrindan para alacakmisim tam bir dengesiz

Bu, yavaş ve açıklayıcı yazılmış hali mi?

Hanımefendi. Noktalama ve imla kurallarına bir göz atmanızı öneriyorum. Hem iş hayatinda hemde sosyal hayatınızda sizi daha güçlü kılar. Konuya cevap; umarsamayin, patrona havale edin. :KK66:

“Yunus idi hızır idi” ye dönmüş.
Ne anlayalım biz bundan?
:KK53:
Bir de bunun “al dedi git dedi çocuklarını dedi”versiyonu vardı

Huvese bence birdaha kadına haddini bildir
Öyle dengesizlik yaparsa lafını esirgeme
Yoksa çok ezer seni
Güccük patronu da gözüm hiç tutmadı

:KK53:
Bir de bunun “al dedi git dedi çocuklarını dedi”versiyonu vardı

Huvese bence birdaha kadına haddini bildir
Öyle dengesizlik yaparsa lafını esirgeme
Yoksa çok ezer seni
Güccük patronu da gözüm hiç tutmadı
Snsnsbsn :D
Kız sen patronu gözün tutmayacak kadar anlamışsın en azından konuyu.

Snsnsbsn :KK70:
Kız sen patronu gözün tutmayacak kadar anlamışsın en azından konuyu.
Arada çok patron olunca küçüğü kestirdim gözüme
Herzaman onlar suçludur
Kendimden biliyorum,ailenin en küçüğüyüm
Kesin herşeyi ben yapmışımdır
Bunu kim yaptı?!!!! Diye bir ses yükselirdi evin içinde,vallahi kesin ben yapmışımdır derdim içimden
Suç hep bana kalırdı

Selam kızlar ben bir işyerinde sekreter olarak çalışıyorum beş aydır burası benim üçüncü iş yerim.Bugun sabah küçük patronumuz geldi arabasının anahtarını verdi araba yıkamaya gitsin dedi yıkamacı anahtarı aldı bir saat sonra getirdi.Muhasebeden sorumlu kadın yanına götürdüm fişi her zaman öyle yaparım 30 TL tuttu sonra ben bunu kasadan veremem patrona göster dedi adam da telefonla konuşuyordu o da kasadan verdi anlamadım zaten hep kasadan veriyordu şimdi de vermiyor.Neyse büyük patronun odasına girdi çıktıktan sonra fişi verdim şirketten kessin dedi küçük patron o da bana büyük patrindan alırım parasını dedi.Odasina geçti aradı dengesiz ben onu sen ondan para al diye verdim fişi aklını calistir dedi bir daha olmasın falan sinir oldum ben de küçük patrona söyledim o da biliyor o bazen haddini aşıyor ben ona haddini bildiririm dedi adam çözmüş doğal olarak dengesiz kadın .Muhasebeci olan sensin git sen söyle bazı hareketleri gerçekten çok dengesiz.Sizce burda kadın dengesiz değil mi.Cikistw da bana şirketi yöneten iki kardeş küçüğüne o burda çalışan böyle bir şey olursa git ondan iste .Kadın patronu çalışan yaptı tam bir hasta .Büyük patron için de onu da gelip benden al parasını dedi şaka gibi.Sizce bu kadın normal mi?
Yazınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor.

Hüvese sen misin?Ben de diyorum epeyden beri zarif konular göremiyoruz.:KK16:

Konuyu pek anlamadim.
Ama bu kadar stres insani erken yaslandirir. Kendinize yazik ediyorsunuz.
Allah askina is yerinde atilan adim bile konu oluyor, boyle mi gececek hayatiniz?

Buraya konu acma sayiniza bakarak isinizden ne derece nefret ettiginizi anlayabiliyorum. Tamam istediginiz kadar konu acarsiniz da 5 ayda kac tane is yeri sorununuzu anlatmissiniz sadece bir donup kendinizi sorgulayin,ruh sagliginiz icin

Al dedi, git dedi, ben artık çekemem dedi :deli::KK48::ukala:
Yazdıklarınızı dönüp bi okuyun anlaşılmıyor....

işte o dedi bu dedi şu dedi
kim dedi ne dedi bir sürü dedikodu
işte kaç kere boş yere yok yere
geldi bu işin sonu
işte kaç kere boş yere yok yere.

Valla ben de anlamadım ne olduğunu ama ben de bir şirkette sekreterim patron du karisiydi kayincosuydu hepsi ayri dert biri baska biri baska ugrasmaktan oluyorum. Sekreterlik zor Allah kolayliķ ve sabır versin.

Back
X