Selam kızlar,benim de sıkıntılı olduğum bir konu var..Ben elektrik elektronik müh. öğrencisiyim bu
sene son sınıfım ama okulum uzadı..çok canım sıkılyor bu..benimle aynı derdi yaşayan var mı, çok çalıştığım iki tane dersten kaldım..hele birinden 49 sınırla kaldım..50 alsam geçecektim,el insaf diyorum..annemler bir yandan okulun bitmesini bekliyorlar..işin kötü yani derslerimin kötü olmasının sebebini erkek arkadaşıma bağlıyorlar ona kafayı takıyor filan diye..halbuki öyle değil..derslerden başka bir şey düşündüğüm yok..zor bir bölümde okuyorum ama yine de çok çalışıyorum
((..bir de erkek arkadaşım normalde bu yıl mezun oluyor ama sırf biz görüşelim diğer sene de benim için burada kalacak..
korktuğum şey bu kadar çalışken kalıyorum seneye nasıl geçeceğim bu dersleri???
aileme okulun uzadığını nasıl söylüycem ben şimdi ?
sene son sınıfım ama okulum uzadı..çok canım sıkılyor bu..benimle aynı derdi yaşayan var mı, çok çalıştığım iki tane dersten kaldım..hele birinden 49 sınırla kaldım..50 alsam geçecektim,el insaf diyorum..annemler bir yandan okulun bitmesini bekliyorlar..işin kötü yani derslerimin kötü olmasının sebebini erkek arkadaşıma bağlıyorlar ona kafayı takıyor filan diye..halbuki öyle değil..derslerden başka bir şey düşündüğüm yok..zor bir bölümde okuyorum ama yine de çok çalışıyorum

korktuğum şey bu kadar çalışken kalıyorum seneye nasıl geçeceğim bu dersleri???
aileme okulun uzadığını nasıl söylüycem ben şimdi ?