- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
beren saat sacını sarıya boyatacak.küçük kız sarışın, beren le nasıl benzetmişler hayret
Bu arada Beren Saat'e siyasi konularda cok kızgınım diziyi büyük ihtimalle izlemeyeceğim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beren saat sacını sarıya boyatacak.küçük kız sarışın, beren le nasıl benzetmişler hayret
sadece berene mi? hülya da zamanında terör olaylarında bir sizden bir bizden demişti...beren saat sacını sarıya boyatacak.
Bu arada Beren Saat'e siyasi konularda cok kızgınım diziyi büyük ihtimalle izlemeyeceğim.![]()
Hülya Avşar'ı artık ciddiye bile almıyorım malesef. Onun oldugu hiçbir yarısmayı vs de izlemedim. Timur Savcı nasıl böyle bir hata yapıp o kadına rol verdi zaten anlamıyorum. O kadar iyi oyuncular varken.sadece berene mi? hülya da zamanında terör olaylarında bir sizden bir bizden demişti...
ayy, bana cok yapmacik ve yeteneksiz geliyor yaBen sabırsızlıkla bekliyorum. Her ne kadar bereni sevmesemde oynadığı rolun hakkını veriyor![]()
yaşından, tipinden oturu muhtemelen.. yoksa yetenekten degildirHülya Avşar'ı artık ciddiye bile almıyorım malesef. Onun oldugu hiçbir yarısmayı vs de izlemedim. Timur Savcı nasıl böyle bir hata yapıp o kadına rol verdi zaten anlamıyorum. O kadar iyi oyuncular varken.
Ben de çok şaşırdım. Hele beren saate nasıl başrol verirler. Birde sürekli tims ı arayıp bereni oynatmayın diye tepki gösterenlerin sayısı çığ gibi büyüyormuş. Buna rağmen bu kadını bir Osmanlı sultanı olarak nasıl oynatıyorlar aklım ermiyor.Hülya Avşar'ı artık ciddiye bile almıyorım malesef. Onun oldugu hiçbir yarısmayı vs de izlemedim. Timur Savcı nasıl böyle bir hata yapıp o kadına rol verdi zaten anlamıyorum. O kadar iyi oyuncular varken.
![]()
kız çok güzel de Beren Saatin bu kızla bir ilgisi yok ki çok sarı bu kız ne tipi benziyor ne bir şey
merak etme bizim milletimiz meraklıdır..Ben de çok şaşırdım. Hele beren saate nasıl başrol verirler. Birde sürekli tims ı arayıp bereni oynatmayın diye tepki gösterenlerin sayısı çığ gibi büyüyormuş. Buna rağmen bu kadını bir Osmanlı sultanı olarak nasıl oynatıyorlar aklım ermiyor.
reyting rekorları da kırar, merak etmeOnca Şeyden sonra bu iki başrol vatan hainin filmini izleyiceğiz yani bu kadar mı gurursuzuz izlenmemeli bu dizi ben bunu gayet açık ve net desteklemiyorum.
reyting rekorları da kırar, merak etmehatta bi kaç sezon da sürer; rezalet diziler, korkunc kadrolar..