Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yaaa yeter artık ettiniz içine dizinin yaaa..insanda izleme isteği bırakmadınız..hürrem devamlı ağlıyo vallahı nefret ettım şu saçmalıklardan...
nigarı da bı kaşık suda boğabılırım nankor ya..

nigarda kendi kendine birşeyler yapmaya çalışıyor işte kızıda nasıl büyümüş bakalım ne zaman görecek

bu nigar kendini iyice birsey sanmaya basladi,keske hürrem kurtarmasaydi su nankörü

Bu kadın nereden torpilli?

Cemil İpekçi, Cansu Dere'ye Twitter hesabından verdi veriştirdi.

Osmanlı tarihine olan hayranlığıyla bilinen ünlü modacı Cemil İpekçi, 'Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümlerinde rol alan Cansu Dere'ye ateş püskürdü.
Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Firuze karakterini canlandıran Cansu Dere'nin projeye hiç yakışmadığını ve diğer kadınların yanında sönük kaldığını belirten İpekçi sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, ''Tarihdeki bir aşkın, hem de dünyanın hayran kalıp yazdığı aşkın içine böyle edilir. Firuze nereden torpilli ise o kadar belli ki... Kimse Firuze'yi istemiyor diye dizinin yapımcısı çok kızmış ve inadından sezon boyuncu oynatacakmış. Çok da fifi... Rezil olan kendisi'' yorumunu yaptı.
Dizinin bazı sahnelerinde Dere'nin özellikle çok kötü göründüğünü belirten İpekçi sözlerine şöyle devam etti: ''Vah, vah bundan sonra torpili para yatırması lazım yeni bir dizide oynaması için... Yoksa fifi... Hırs değil, cehalet ve de torpil. Ne yapsınlar, yukardan ne emredilirse onu yapıyorlar. Firuze'nin meslek hayatını da bitirdiler bence. Eee podyumda iyi diye oyuncu yaparsan sonucu bu olur.''

@sacitaslancom EEE podyumda iyi diye oyuncu yaparsan sonucu bu olur:)

25 Ekim
Barbaros Şansal ‏@barbarossansal
@CEMIL_IPEKCI @sacitaslancom tüm kiralık askılarımız oyuncu gel bizde dizi çekelim Cemil en azından millet garde du robe görür
Detaylar

25 Ekim
sacitaslancom ‏@sacitaslancom
@CEMIL_IPEKCI Hele Gaye hatundan sona bu yeni gelen, aynı "Bursalı Mustafanın dostu Lüleli Emine"... tam
Detaylar

25 Ekim
@sacitaslancom @CEMIL_IPEKCI bursa sabah pansiyon mu ?
Detaylar

25 Ekim
cemilipekcisanatevi ‏@CEMIL_IPEKCI
@sacitaslancom Kadın todordaki evde kalmış mutfak hizmetkarı gibi:)bakınca korktum ilk sefer:)
Detaylar

25 Ekim
saliha yılmaz tunc ‏@salihaylmaztunc
@sacitaslancom @cemil_ipekci şehzade Mustafa'nın sevdiği kız sizce nasıl?
Detaylar

25 Ekim
@salihaylmaztunc @CEMIL_IPEKCI Rum kızıda hıznı alamadı Osmanlı şehzdesine tokat atıyr VAY ANASINA!Şehzade Mustafa zannedersin ki Robin Hood
Detaylar

25 Ekim
Nil Burak ‏@NilBurakk
@sacitaslancom @CEMIL_IPEKCI Kopardın beni Sacit yine ...!Girmeyim dedim dayanamadım...Tespitler tam yerinde ...:)
Detaylar

25 Ekim

@NilBurakk @CEMIL_IPEKCI Güzel bişey seyretmk bize haram olmuş arkadaş,herşey şahane başlıyor sonra ne hikmtse boğazımıza kadar boka batıyrz

Detaylar

25 Ekim
@sacitaslancom @NilBurakk @CEMIL_IPEKCI televizyonumu apartman görevlisine hediye ettim bu yüzden bu hafta . iyi bayramlar
Detaylar

25 Ekim
Nil Burak ‏@NilBurakk
@sacitaslancom @CEMIL_IPEKCI Hklısın... Biz herşetde öyleyiz ! bir res. açılır başta yemekler servis harikadır. Sonra sıradan hatta kötüolur
Detaylar

(ünlülerin firuzeye tepki twitleri bizlerle aynı fikirdeler kızlar)

sacitaslancom ‏@sacitaslancom Haaa... Birde Sülüman önüne gelene şiir okuyor!...Bu adam şair Nedim değil usta!..

24 Ekim

@sacitaslancom :)Tarihdeki biraşkın,hemde dünyanın hayran kalıp yazdığı aşkın içine böyle edilir.Firuze nerden torpilli ise:)o kadar belliki

24 Ekim

@CEMIL_IPEKCI @sacitaslancom Yapımcısı çokkızmış kimse firuzeyi istemiyordiye,inadından sezonboyunca oynatacakmış.çokda fifi:)rezilolankendi

24 Ekim
cemile kahraman ‏@cemilekahraman

@CEMIL_IPEKCI firuZe çıksada dizi tadini kaybetti.Kanuni Hürreme ne kadar siir okursa okusun,inandırıcılığı kalmadı,dizinin toparlanması zor

@cemilekahraman @cemil_ipekci bence çok sıkıcı oldu sürekli oyalandığımızı hissediyorum

24 Ekim

@CEMIL_IPEKCI @sacitaslancom Yapımcısı çokkızmış kimse firuzeyi istemiyordiye,inadından sezonboyunca oynatacakmış.çokda fifi:)rezilolankendi

24 Ekim

@CEMIL_IPEKCI @sacitaslancom Hatırım kalır,zümrüt,yakut,ilave etmezse ve tarihteki oakıllı Hürremi yazan kimse böylezavallı olarak yazarsa:)

24 Ekim

@CEMIL_IPEKCI Dizinin ilk başlardaki bütün güzelliği bitti-gitti ben onu bilirim...Hırs ve torpil işi berbat etti-edecek..

25 Ekim

@sacitaslancom Hırs değil,cehalet vede torpil,neyapsınlar,yukardan ne emredilirse onuyapıyorlar.Firuzenin meslek hayatınıda bitirdiler bence

25 Ekim

@CEMIL_IPEKCI Yukarısı neresi kardeşim?2 hafta denerler olmuyorsa kusurabakma demeyi bilmiyor mu? bu kadar itici bir kadın, hürremin rakibi!

25 Ekim

@sacitaslancom o yukarısını bilemem,Firuzenin torpili kimse odur:)

25 Ekim

@CEMIL_IPEKCI Mahidevran bunun yanında Kim Novak gibi kaldı

25 Ekim

25 Ekim

@sacitaslancom mahidevran bari oyuncu.

yaa valla sülo-hürrem aşkının içine böyle edilir, nasıl toparlayacaklar ben de merak ediyorum ama aklıma ilk gelen şey "firuze kırpığının süloya büyü yaptığı"dır, ancak ve ancak böyle kurtaracaklar o büyük aşkı, tabi ne derece inandırıcı olur tartışılır..
cemil ipekçi iyi demiş valla,kesin torpilii

diziyi seyretmekten o kadar soğudum ki burada yorum yapmak bile gelmiyor içimden... hürrem-süleyman aşkıydı izleten ve hürremin onu istemeyenlere karşı akıllıca mücadelesiydi... şimdi mahidevrandan çok farklı değil durumu ve mahi mutlulukta tavan yaptı... hatceye öncedende sinir olurdum ama artık hiç gidiri yok... hele dayenin yerine gelen hiç olmamış... bu saatten sonra dizi nasıl taplanır bilmiyorum ama firuzeye sinirimden izlemediğimi de ayrıca söyleyim.. hiç ama hiiiiççç olmamış firuze kiiim hürrem kim güzellik de yanından bile geçemez..bari daha güzel birini oynatsalardı ... şu sıra açarsam birtek mustafanın aşkı için açıyorum bi de firuze çıkmışmı diziden ona bakmak için.... hatceynen pargalıda saçmaladı da saçmaladı .....neyse kızlar sizle burda zevkli zevkli dizi yorumu paylaştığım günleri özlemişim...kendinize ii bakın

Hürrem'in memesi dışarda değildi
Yıldız Tilbe, tarihi kahramanların dizilerde farklı gösterildiğini söyledi.
Güncelleme:28 Ekim 2012 09:44

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, tarihi kahramanların dizilerde farklı gösterildiğini söyleyerek Twitter'da tepki gösterdi. Özellikle Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın hayatının anlatıldığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini eleştiren şarkıcı şu yorumları yaptı: "Kanuni'nin yazdığı tek şiir hakkıyla çevrilse, beni ve diğer şarkı sözlerini utandırır. Onların derinliği, yüksekliği başka. Kanuni ile Hürrem'in aşkını hakkıyla anlatabilselerdi; izleyen herkes aşık olur, sevmeyi, sadakati öğrenirdi."

Tilbe attığı tweet'lere şöyle devam etti: "Hürrem beş vakit namaz kılan, saçının telini eşinden başka bir adamın görmediği bir kadın; dizideki gibi memeleri dışarıda değil ki. Hürrem'in yaptırdığı aşevleri, baktığı kimsesizler saymakla bitmez." Tilbe zehir zemberek açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Osmanlı İmparatorluğu'nu Roma İmparatorluğu'yla karıştırıyolar galiba. Büyük Osmanlı evlatlarını, ahlak abidesi kadın ve erkeklerini, Allah'tan korkan padişahlarını tam tersi tanıtmaları hoş değil. Bunu başkası yapsa kızardık. Onların bu şekilde tanıtılması ağrıma gidiyor."

Hayatının senaryolaştırılmasını istemeyen Tilbe, Twitter'da şunları yazdı: "Hayatımın senaryolaştırılmasını yasaklıyorum. Şimdi ve 100 yıl sonra da... Dizideki kurgu, senaryo beni hiç ilgilendirmez. 'Ayşe'den esinlendim' deyip Maria anlatılmaz, öyle değil mi?"

alıntı

@sacitaslancom :)Tarihdeki biraşkın,hemde dünyanın hayran kalıp yazdığı aşkın içine böyle edilir.Firuze nerden torpilli ise:)o kadar belliki

24 Ekim

@CEMIL_IPEKCI @sacitaslancom kostümlere hastayız dede :) imç den polyester döşemelik niyetine ...

24 Ekim

24 Ekim

@CEMIL_IPEKCI Torpil anladık alenen belli zaten torpil olduğu da bu ne yaaa güzel desen güzel değil, oyun desen nonçe!.manda gözü gibi 2 göz

24 Ekim

@CEMIL_IPEKCI @sacitaslancom Hatırım kalır,zümrüt,yakut,ilave etmezse ve tarihteki oakıllı Hürremi yazan kimse böylezavallı olarak yazarsa:)

24 Ekim
cemile kahraman ‏@cemilekahraman

@CEMIL_IPEKCI firuZe çıksada dizi tadini kaybetti.Kanuni Hürreme ne kadar siir okursa okusun,inandırıcılığı kalmadı,dizinin toparlanması zor

24 Ekim

@CEMIL_IPEKCI Dizinin ilk başlardaki bütün güzelliği bitti-gitti ben onu bilirim...Hırs ve torpil işi berbat etti-edecek..

25 Ekim

@sacitaslancom Hırs değil,cehalet vede torpil,neyapsınlar,yukardan ne emredilirse onuyapıyorlar.Firuzenin meslek hayatınıda bitirdiler bence

25 Ekim

@cemilekahraman Daha okur,okur.Rahmetliyi pavyon çapkını yaptılar:)Firuzede gösterişli dursun diye hele o devirde olmıyan vatkalarla:):)

25 Ekim

@CEMIL_IPEKCI Yukarısı neresi kardeşim?2 hafta denerler olmuyorsa kusurabakma demeyi bilmiyor mu? bu kadar itici bir kadın, hürremin rakibi!

25 Ekim
ecem aras ‏@eceemaras

@cemilekahraman @cemil_ipekci bence çok sıkıcı oldu sürekli oyalandığımızı hissediyorum

25 Ekim

@sacitaslancom o yukarısını bilemem,Firuzenin torpili kimse odur:)

25 Ekim

@CEMIL_IPEKCI Mahidevran bunun yanında Kim Novak gibi kaldı
Detaylar

25 Ekim

25 Ekim

@sacitaslancom mahidevran bari oyuncu.

25 Ekim

@CEMIL_IPEKCI @sacitaslancom tüm kiralık askılarımız oyuncu gel bizde dizi çekelim Cemil en azından millet garde du robe görür

25 Ekim

@CEMIL_IPEKCI Hele Gaye hatundan sona bu yeni gelen, aynı "Bursalı Mustafanın dostu Lüleli Emine"... tam

25 Ekim

@sacitaslancom @CEMIL_IPEKCI bursa sabah pansiyon mu ?

25 Ekim

@sacitaslancom Bekleyin bakın daha neler olucak.kim yazıyorsa bırakın Osmanlı entirakasını bence yazmayıda bu kadar biliyor.

(Torpil anladık alenen belli zaten torpil olduğu da bu ne yaaa güzel desen güzel değil, oyun desen nonçe!.manda gözü gibi 2 göz )Bu lafa koptum kızlar

Cemil ve Barbaros çok kıskanmış Firuze'yi belli..... Yapımcı gönüllerini alsın da , 1-2 bölüm harem'de rol alsınlar bari

bir arkadaş demş evet ancak öyle kurtarabilirler,firuze süleymana büyü yapmış olsun...:26:

Cemil İpekçi ye Sümbül Ağanın rolünü verseler ne mutlu olur :)))))

bu yaziyi gecenlerde bende okudum biyerde cinlerim tepeme geldi okuyunca

bir sezon daha inadindan oynatcakmis cansu dereyi,eger öyle olursa cansu dereyle oturup kendi izlesin dizisini

herkesin bayramı kutlu olsun ülkemi çok seviyorummmmm

Cumhuriyet Bayraminiz Kutlu olsun kizlar

bu aksam 2 fragman gelir heyecansiz bekliyorum kuru tahta firuze heyecan filan birakmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…