Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlaarrr yaaa yokm u cevap verecek olannnn

İbrahim Paşa son bir mektup bırakmıştı Hatice Sultan'a. Mektupta yaptığı ve yaşadığı hiçbir şeyden pişmanlık duymadığını, gerekirse hayatta kalırsa Parga'ya geri dönüp orada kendine bir hayat kurabileceğini yazmıştı. Hatice de aklı sıra mektubu yaktırarak paşanın sözlerini yutmasını sağlamak istedi ama beceremedi.

çoookk teşekkür ederimmm ohh beee rahatladım

puhahahhhhaaaaaa

Wayyyyyy süperr bir haberrrrr buuuu oleyyyy yaşasınnnnn gelsin gelsinnnn de hürremin cinnet hallerini seyredelşm bizdeeeee :84::84::84: damarları çatlayana kadar anırıyor yaaaa :76::76::76: kuduracakkkkk iyiceneeeeee ohhhhhh canımıza değsinnnnnn :81::81::81:

aman gelsin gelsin..hürrem sinirinden kudursun da, kim gelirse gelsin..

avaz avaz bağırtacaklar yine hürremi saray koridorlarında:95: :90::90::90:

Duydun muuuuuu bacımmmmm kim geliyormuşşşşşş GİULİA GONZAGA geliyormuşşşşşş

ne elaka yaaa,bir protre çıkardılar ortaya dünyanın en güzel kadını diye bu kıza heç benzemiyor,beyaz tenli kızıl saçlıydı o portrede ki kadın..
firuze defoldu da bu mu çıktı öffff

Gacım,
Mahi de Hürrem'i yaktırtmak için ekip kurmuştu haremdekilerden,hatta içlerinde Fatma da vardı..
Üstelik bir o da değil hatırlarsan..
Bu işler böyle canımcım demek..

duydum duydum...:81::81:
ne mutluyum bilemezsin bacııım...çok mes'udum çoook

gonzaga gelsin,guiza gelsin, hızlı gonzales gelsin ...gelsin birileri..hürremin boğazı yutkuna yutkuna tıkansın...

bizim reyizci kızçeler, bu tescilli güzele de bi kulp takarlar..hep kıskaniiiler bizim güzellerimizi....

Çok güzel bir bölümdü yine arife günü izleyemedim özetide izledim dün o yüzden 1 haftada özlemişim yaa.

Hürrem Firuze'yi öldürmeyecek gözdağı verdi restine karşılık yani. Zaten Firuze öyle dank diye ölmeyecek foyası çıkacak daha ortaya unuttunuz mu bir şekil vardı sırtında hamamda kızlar görünce saçlarıyla sakladı sonra Süleyman'a su vermişti yüzüğü görmüştü parmağında da kötü olmuştu o kız tamamen intikam için geldi saraya ama amacı ne kimin nesi bilmiyorum bunlar oraya çıkınca Süleyman kendisi alacak canını ya da gönderecek. Hem bir yüzük yapıyor Firuze taşndan bunu ona hediye edecek Hürrem kendi üzerine alındı ama daha bunları seyredeceğiz maalesef bir süre daha çekeceğiz ya ama oyuncukuk güzel hakkını yiyemem.

Hatice'nin bir padişah soyundan gelem olarak o ağlamalarını feryatlarını hiç yakıştıramadım biraz vakur olur ya insan zaten inandırıcılıktan uzaktı. İbrahim gerçekten onu seviyorda mı döndü sandı o yaa, İrahim istese zaten baştan atardı ateşe o mektubu giderken döndü, düşündü ayrılsalar bu Hürrem'in işine gelecek o nedenle geri döndü sevdiğinden değil şiir falan okuması hikaye hatta hemen yemek verelim sultanlara haber vereyim dedi. Nigar'ın dedikleri onu baya düşündürdü ama yine Hatice öldürmemiş bu da birşeydir kızını saklamasını anlıyorum ihanetin acısını çıkarıyor.

İbrahim, Rüstem paşayı hiç bir yere gönderemeyeceksin sana sıkı rakip geldi bu zamana kadar gelmiş geçmiş en iyi yandaşını buldu Hürrem. NMihrimah'ı da alacak güçlenecek ama ben o kıza acıyorum yaa sevdiği var ama annesinin yolundan gidebilmek için vazgeçmek zorunda kalacak.

Nigar sen nasıl birşeysn ya Hürrem seni oraya getirdi ölümden kurtardı Hürrem olmasa Rüstem nereden bilecekti seni. Nasıl ihanet edersin nankör. Hatice'nin tekrar güvenini kazanığ intikam alıcam diye harcayacaktın ama Hürrem yemez. Ohh iyi oldu sana haa bu arada Rüstem'den sana koca olmaz.

Ve Kadıı ne güzel birşeysin sen yaa ne adaletli. Dediklerin süperdi süper.. Bazı durumlarda bu kadılık iyi birşeymiş demek ki. En çok sana bayıldım dizi içerisinde..

Ve Süleyman gözümden düştün ha yüzük yapmalari ev köşküne götürmeye kalkmalar ne oluyor sana yaa yaşını aldıkça gençlere gidiyorsun. Hç olmadı hiç tamam Hürrem seni zorladı bazen haddi olmayan şeyler yaptı ama bunu haketmedi. Hemen geri dön pişman olacaksın..

Bu hafta oğluna haritada bir yerden bahsederken prensesi çok güzel falan demişti o prenses firuze olabilir mi acaba intikam için gelsin bu hafta diziye pek hakim değildim uyuklamışım birara ama bu sahnede kaçırdığım yer olmamıştı.Firuze intikam için geldi çünkü saraya giremediğine üzülmüştü girmek için çaba sarfetti amaç iyi değildi.Ben baştan kıllandım bu karaböcükten.Bazen yanılma ihtimalim var diye düşünsemde ensesindeki şekli saklaması tedirgin olması,saraya gelmeden önceki sinsice halleri,o rüyadaki yeşil yüzük görmesi,hançer şu bu yaa bu kız kıllandırdıda tam teşhis koyamıyorum ama niyet hayır değil %90

Bu arada pargalı nigara aşık hatice sadece amaçlarına ulaştıran merdiven.Lakin çürük eski kuru tahta bir merdiven fazla çıkamıyacak dayanmaz o ağırlığa

Rüstem ağa çooook tehlikeli Hürreme asla bağlı değil yakında oda foyasını çıkaracak hürreme bela olmaz inşaallah

Nigar severdim hatunu ama çoooook kafamı bozdu hürremim limelime doğrasa yeridir.

Gülfem yaaa iyide olsan uyuzum sana adaletini saflığını o şeytan pargalının karısına uyarak kaybettin. Geber

Kadı muhteşem ama o tip ygun değil ne yazık ki daha nurlu biri olabilirdi.Çünkü bahsedilen kadı mübarek biri dayı yakışmadı.

Mihrimah kurnaz cadı cimcime salılığından dolayı uyuz olsamda sana eferim gız işe yaradın.Ama fazla fingirdeşme sakın kavak yelleri değil burası urlada değil topkapı sarayı yellemezler tellerler adamı namus belası kuzum buu efe mefe kurtaramaz seni

Taze şehzade yokk çok mıymıy ve tazesin uyuz oldum sana seni zengin züppe çocuk arka sıradakilerdeki karakterin yüzünde sana otur -0

Daye hatun mekanın cennet olsun seni çooook arıyozzz valla şu meymenetsiz karı geldi harem bozuldu

Sümbül ağa top gibisin maşaallahhh sunmun bukmun diyodun ya kuzum herkes seni sektiriyor sende yuvarlana yuvarlana gidiyon hoş yönetmen üle demiş napcez gali

Fatma bu iyi günlerin çatır çatır çatla ciğerin yansın sen oğlan hayal etme kız doğuracaksın aynı kendin gibi olmaz inşaallah halayada çekmesin babaya çekmesi evladır

Firuze yaaa gene sana lafım var bi git ya ananıda lalanıda ne varsa al git.Yürü git kızım eşim sana uyuz oldu nesi güzel bu karının diyip duruuuu

HÜRREMİM GÜNEŞİM ZÜMRÜTÜM YAKUTUM SON GÜLEN İYİ GÜLECEK O SÜLÜMANI SÜRÜMSÜRÜM SÜRÜNDÜR HAKKINDIR.SEN BÖYLE DEĞİLDİN SONRADAN OLDUN SEBEB OLANLAR UTANSIN ZAFER SENİNDİR.SÜLÜMANA EN GÜZEL CEZA PERŞEMBELER DIŞINDA ŞAP KATTIR YEMEĞİNE KİMSEYİ ALAMASIN ODASINA SADECE HÜRREME İŞLİYOR DİYEREK BIRAKIR O CARİYELERİ EMİN OL BAK ABLANI DİNLE.ŞAP AL ŞAPPP BOL BOLLL

arkadaşım rüstem en has adamı oluyor hürremin zaten biliyorsun çelebinin adamıydı çelebide sadıktı hürreme ayrıca gıcıktı pargalıya....aynısıda rüstem işte pargalya zaten uyuz efendisini öldürdü...zaten en has adamı olduğundan rüsteme verdi kızını zeka küpümmm

ayrıca şöyle düşünüyorum bu adı geçen prensesmi ne zıkkımsaaa resmi gelince hemen mehmet atladı resmi istedi,odana asma dedi babası kart horoz sülo

bence pargalı onu saraya getirse bile babası mehmete hediye edebilir...

ki etmezsee filmin içine mıçtılar demektir bi kurba prenses bi bu tahta kurusu bi başka bilemem kim prense ne bu beee sülo hep iş başında

offf saçmaladılar haa, haremdekiler yetmiyo bide kadın sipariş ediyolar ülkelerden, bu ne uçkur düşkünlüğüdür arkadaş

kırpık gitsin derken bi de bu çıktı töbe töbe yaaa

offf valla sıkıldım artık yaa, bi de tarihte hep okurduk sülonun hürreme nasıl bağlandığını, ettiler valla içine, sırf doldurma bölümler bunlar diziyi 1 sene daha uzatmak için yapıyolar, yerseniz diyolar yani

bence de mehmet'e gelecek ısmarlama hatun

süleyman ın aşkı püüüf diye söndü gitti firuzeye aşık şimdi de.iyice cıvıdı dizi.tek renk hürrem.

firuze de ölecek ama bu bölümde ölmez herhalde büyücü okudu üfledi ip boynunda iken.

GİULİA GONZAGA KİMDİR?

İtalya’da 1513′te doğan Giulia, 13 yaşında Fondi kontu ve Traetto Dükü olan Vespasiano Colonna ile evlendi. Üç yıl sonra kocası öldü.Giulia sarayını bir kültür merkezi yapınca pek çok sanatçı ve Giulia hayranı saraya gelmeye başlar .

Bir zaman sonra güzelliği namı Barbaros Hayreddin’e dek gelir. Barbaros, Giulia’yı yakalayıp, Sultan'a hediye olarak göndermek için 1534 Ağustos şehre saldırır. Fakat saldırı bilindiği için Barbaros,Giulia’yı elinden kaçırır. Rivayete göre ölen kontun akrabaları Barbaros’u saldırı için ikna etmiş böylelikle mallarını dul kontesin elinden almayı düşünmüşlerdir.

burda gelmeyeceği belli ama belli olmaz olmayan firuze olduktan sonra bu da gelir arkadaş

Aynen aynennnnnn bende çokkkkkk mutluyummmmmm

Gelsin birileriideee hürrem çatlasın hasetinden dimiiiiiii yaniiiiiiiii dıkansınnnnnnnn boğazıııı hıkkkkk hıkkkkkkk olsunnnn

Reyizci kızlaraaa adrina lima gelecek desekteee gene kulp takalrlarrr sevmezlerrrrr kıskanıyorlarrrr bacımmmmmmm güzellerimiziiiiii

ben gonzaga falan bilmem

hürrem tekti, tek kalacak. tarih bunu yazmaz

bil billlll dünya güzelliiiii geliyormuş baksanaaaa

tarihin tek yazdığı şey güzel bir kadın olmadığı ama süloyu aklıyla elde ettiği yazarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…