kızlaarrr yaaa yokm u cevap verecek olannnn
İbrahim Paşa son bir mektup bırakmıştı Hatice Sultan'a. Mektupta yaptığı ve yaşadığı hiçbir şeyden pişmanlık duymadığını, gerekirse hayatta kalırsa Parga'ya geri dönüp orada kendine bir hayat kurabileceğini yazmıştı. Hatice de aklı sıra mektubu yaktırarak paşanın sözlerini yutmasını sağlamak istedi ama beceremedi.
bakın ne buldum dedğim çıktı işte firuze gidecek düşes gelecek
Miss Turkey 2012 Türkiye güzeli olan Açelya Samyeli Danoğlu da, Muhteşem Yüzyıl'da!
Türkiye Güzeli seçildikten sonra gelen bütün projeleri reddeden Danoğlu, Muhteşem Yüzyıl'da iki bölümde adı geçen Giulia Gonzaga karakterini canlandıracak.
Muhteşem Yüzyıl'da Piri Reis ile İbrahim Paşa arasındaki sahnelerde Giulia Gonzaga adı geçmiş, İbrahim Paşa, Sultan Süleyman için Giulia Gonzaga'nın kaçırılmasını istemişti.
Açelya Samyeli Danoğlu'nun 78. bölümde diziye dahil olması bekleniyor.
haber türkün sitesinde gördüm bunu
aman gelsin gelsin. .hürrem sinirinden kudursun da, kim gelirse gelsin..
avaz avaz bağırtacaklar yine hürremi saray koridorlarında:95: :90::90::90:
ne elaka yaaa,bir protre çıkardılar ortaya dünyanın en güzel kadını diye bu kıza heç benzemiyor,beyaz tenli kızıl saçlıydı o portrede ki kadın..bakın ne buldum dedğim çıktı işte firuze gidecek düşes gelecek
Miss Turkey 2012 Türkiye güzeli olan Açelya Samyeli Danoğlu da, Muhteşem Yüzyıl'da!
Türkiye Güzeli seçildikten sonra gelen bütün projeleri reddeden Danoğlu, Muhteşem Yüzyıl'da iki bölümde adı geçen Giulia Gonzaga karakterini canlandıracak.
Muhteşem Yüzyıl'da Piri Reis ile İbrahim Paşa arasındaki sahnelerde Giulia Gonzaga adı geçmiş, İbrahim Paşa, Sultan Süleyman için Giulia Gonzaga'nın kaçırılmasını istemişti.
Açelya Samyeli Danoğlu'nun 78. bölümde diziye dahil olması bekleniyor.
haber türkün sitesinde gördüm bunu
güzel üzüm buğumuz süt ana afife sayesinde kurtulacak,gece hatçenin sarayına gitmişti Afife hatun haber vermeye;
hatçe de üzüm buğusu füruşu kurtaracak,
artık ,hönkara mı haber verir? kendi mi gelir?iboyu mu gönderir? bilmem..ama kurtulacak..
sülo gözüyle görse şu cellat ruhlu reyizin yaptıklarını ,ama göremiyor işte..
gözünü bile kırpmadan, bi de ekip kurmuş, firuzeyi asmaya geldi,ne kötü kalpli kadın. .
puhahahhhhaaaaaa
Wayyyyyy süperr bir haberrrrr buuuu oleyyyy yaşasınnnnn gelsin gelsinnnn de hürremin cinnet hallerini seyredelşm bizdeeeee :84::84::84: damarları çatlayana kadar anırıyor yaaaa :76::76::76: kuduracakkkkk iyiceneeeeee ohhhhhh canımıza değsinnnnnn :81::81::81:
Duydun muuuuuu bacımmmmm kim geliyormuşşşşşşGİULİA GONZAGA geliyormuşşşşşş
Bu arada pargalı nigara aşık hatice sadece amaçlarına ulaştıran merdiven.Lakin çürük eski kuru tahta bir merdiven fazla çıkamıyacak dayanmaz o ağırlığa
Rüstem ağa çooook tehlikeli Hürreme asla bağlı değil yakında oda foyasını çıkaracak hürreme bela olmaz inşaallah
Nigar severdim hatunu ama çoooook kafamı bozdu hürremim limelime doğrasa yeridir.
Gülfem yaaa iyide olsan uyuzum sana adaletini saflığını o şeytan pargalının karısına uyarak kaybettin. Geber
Kadı muhteşem ama o tip ygun değil ne yazık ki daha nurlu biri olabilirdi.Çünkü bahsedilen kadı mübarek biri dayı yakışmadı.
Mihrimah kurnaz cadı cimcime salılığından dolayı uyuz olsamda sana eferim gız işe yaradın.Ama fazla fingirdeşme sakın kavak yelleri değil burası urlada değil topkapı sarayı yellemezler tellerler adamı namus belası kuzum buu efe mefe kurtaramaz seni
Taze şehzade yokk çok mıymıy ve tazesin uyuz oldum sana seni zengin züppe çocuk arka sıradakilerdeki karakterin yüzünde sana otur -0
Daye hatun mekanın cennet olsun seni çooook arıyozzz valla şu meymenetsiz karı geldi harem bozuldu
Sümbül ağa top gibisin maşaallahhh sunmun bukmun diyodun ya kuzum herkes seni sektiriyor sende yuvarlana yuvarlana gidiyon hoş yönetmen üle demiş napcez gali
Fatma bu iyi günlerin çatır çatır çatla ciğerin yansın sen oğlan hayal etme kız doğuracaksın aynı kendin gibi olmaz inşaallah halayada çekmesin babaya çekmesi evladır
Firuze yaaa gene sana lafım var bi git ya ananıda lalanıda ne varsa al git.Yürü git kızım eşim sana uyuz oldu nesi güzel bu karının diyip duruuuu
HÜRREMİM GÜNEŞİM ZÜMRÜTÜM YAKUTUM SON GÜLEN İYİ GÜLECEK O SÜLÜMANI SÜRÜMSÜRÜM SÜRÜNDÜR HAKKINDIR.SEN BÖYLE DEĞİLDİN SONRADAN OLDUN SEBEB OLANLAR UTANSIN ZAFER SENİNDİR.SÜLÜMANA EN GÜZEL CEZA PERŞEMBELER DIŞINDA ŞAP KATTIR YEMEĞİNE KİMSEYİ ALAMASIN ODASINA SADECE HÜRREME İŞLİYOR DİYEREK BIRAKIR O CARİYELERİ EMİN OL BAK ABLANI DİNLE.ŞAP AL ŞAPPP BOL BOLLL
ayrıca şöyle düşünüyorum bu adı geçen prensesmi ne zıkkımsaaa resmi gelince hemen mehmet atladı resmi istedi,odana asma dedi babası kart horoz sülo
bence pargalı onu saraya getirse bile babası mehmete hediye edebilir...
ki etmezsee filmin içine mıçtılar demektir bi kurba prenses bi bu tahta kurusu bi başka bilemem kim prense ne bu beee sülo hep iş başında
duydum duydum...:81::81:
ne mutluyum bilemezsin bacııım...çok mes'udum çoook
gonzaga gelsin,guiza gelsin, hızlı gonzales gelsin ...gelsin birileri..hürremin boğazı yutkuna yutkuna tıkansın...
bizim reyizci kızçeler, bu tescilli güzele de bi kulp takarlar..hep kıskaniiiler bizim güzellerimizi....
ben gonzaga falan bilmem
hürrem tekti, tek kalacak. tarih bunu yazmaz
ben gonzaga falan bilmem
hürrem tekti, tek kalacak. tarih bunu yazmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?