Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
tarihin gerçekleriyle bağdaştırsalar haklısın bacım ama ne yazık ki tarihi çarpıtmak bu ülkede her zaman modaydı.

fragman harikaaaa aynen dediğim gibi oldu reyiz, nigarın kızını buldu. eee nankör nigar sen hala hürroşun kuyusunu kaz

yaşlı biriyle evlenip belasını bulur diyordum rüstem paşayla evlenecekmiş. şansa bak

firuzenin öldüğüne de cesedini görmeden inanmam

firuze ölmedi bence bende mihrimahı rüstem paşayla evlenecek zannediyordum nigarın kızınıda nigara çok benzettim gözleri falan aynı nigar

Düşmanımızın düşmanları bizim dostumuzdur bu böyle biline =Anti Hürremciler

düşmanınız reyiz mi? kadın size naptı asıl düşman fare gülşah, kara fatma, sinsi nigar ve yılan ibram bi kerem

Son düzenleme:
Kızlar dün aklıma geldi yazacaktım ama çıkmak zorunda kaldım.Firuze çirozu asılırken nigar bir ara napsam hallerindeydi ya acaba firuzeyi ipten almaya ikna edip sakladılar mı acep? hürreme başın belaya girer saklayalım sultanım sonra hallederiz gibilerinden bişey demiş olabilir belki.Gebermesini arzu ederimde sanki geberemeden sürünecek gibi geldi.Umarım geberir.Kızı nigara benziyordu evet.Bu bölüm heyecanlı olacak umarım hürremim rahat nefes alır düşmanlarının da nefesi sonsuza deeeeeeeeeeeeek kesilir

Cansu Dere, 'Muhteşem Yüzyıl'a 'Firuze' karakteriyle katılmıştı. Yapımcı Timur Savcı'yla 13 bölümlük anlaşma imzalayan Cansu Dere, Aralık'ta diziden ayrılacak.

CANSU DERE (FOTO GALERİ)

Diğer cariyelerin aksine Hürrem Sultan tarafından öldürülmeyecek. Saraydan gizlice kaçacak. Hürrem Sultan son 3 bölümdür Firuze'yi öldürmeye çalışıyordu.

Düşmanımızın düşmanları bizim dostumuzdur bu böyle biline =Anti Hürremciler

bizim 1 tanecik reyizimiz var.sizin 1-2-3-4......kaçtane daha dostunuz olacak bakalım.yensekde yenilsekde biz hep onun yanındayızho ho ho biz bir onu bir bunu desteklemiyoruz hep hürroşcuyuz

İMZA=HÜRROŞSEVERLER:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…