Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Her ne kadar fikirlerini onaylamasam da ,, başbakan dizi konusunda haklı kızlar :26:
Madem kurgulanmış herhangi bi konuyu ele alıyor,,, ilk çıktığında Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatıyor demeselerdi belki bu kadar tepki toplamazdı...
Savnmaları dizi başlarken ''hepsi kurgudur'' yazısı olmasın bence...
Hevesle bekliyorum ,, severek izliyorum evet hiç onaylamadığım halde diziyi takip ediyorum; bu da çok saçma farkındayım
Öyle ailecek çoluk çocuk izlenecek bi dizi de asla olduğunu düşünmüyorum öle sevişme sahneleri felan...
Ama kaldırılmasına üzülürüm yahu:26:
Beni kısa süreliğine dünyamdan uzaklaştırıyor seviyorum bunu

KALDIRILSIN! Bende kaldırılmasını arzu ederim evet hürremi özlüycem o ayrı ama gerçekten dizi gençlerin zihninde osmanlı yı uçkur derdine düşmüş UÇKUR İMPARATORLUĞU gibi algılayacak.Ben diziyi sabırsızlıkla bekleyip izleyen biriyim ama yanlışlar çoooook büyük ve hakaret niteliğinde.Ecdadımıza iftira kemiklerini sızlatacak anlatımlar var.Evet bu bir dizi gerçeği yansıtmıyor senaryo ama aması OSMANLI İMPARATORLUĞU GERÇEK BÜYÜK BİR GERÇEK!KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN HÜRREM GERÇEK! AMA ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL.Bizler doğruyu -yanlışı biliyoruz ama taze beyinler gerçeği ayıramayacak zaten tarih onlara bile bile yanlış anlatılıyor Osmanlıyı barbar gösteriyor ama aslında adalet güzellik doğruluk ve gerçek zeka ile kahramanlıkla hüküm sürmüş yüce bir imparatorluk...gerçek osmanlıyı yanlış anlatarak akıllarında acaba ile geçmişini hor görecek bir nesil başka ülkelerin düşmanların oyununa çabuk alet olur...niye mi izliyorum ne işin var öyleyse? evet izliyorum yanlışları yaptıkça tüh! diye diye izliyorum senariste olan nefretimi büyüte büyüte ama gerçek osmanlı bu değil bile bile izliyoruöm.Sadece oyunculuklar için acaba daha nasıl kötülüklerle bu ülkenin evlatlarının ecdadını karalıyacaklar diye diye...DÜŞMANIMI TANIMAK İÇİN izliyorum...ölmüşüne yaşayanına kızarak yazıklar olsun diyerek nasıl yazdınız bunu siz OSMANLI TORUNU olamazsınız diyerek izliyorum.Başbakan umarım gerekeni yapar yakında pavyona döndürecekleri sarayı göstermeden kaldırılsın diliyorum

KALDIRILSIN! Bende kaldırılmasını arzu ederim evet hürremi özlüycem o ayrı ama gerçekten dizi gençlerin zihninde osmanlı yı uçkur derdine düşmüş UÇKUR İMPARATORLUĞU gibi algılayacak.Ben diziyi sabırsızlıkla bekleyip izleyen biriyim ama yanlışlar çoooook büyük ve hakaret niteliğinde.Ecdadımıza iftira kemiklerini sızlatacak anlatımlar var.Evet bu bir dizi gerçeği yansıtmıyor senaryo ama aması OSMANLI İMPARATORLUĞU GERÇEK BÜYÜK BİR GERÇEK!KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN HÜRREM GERÇEK! AMA ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL.Bizler doğruyu -yanlışı biliyoruz ama taze beyinler gerçeği ayıramayacak zaten tarih onlara bile bile yanlış anlatılıyor Osmanlıyı barbar gösteriyor ama aslında adalet güzellik doğruluk ve gerçek zeka ile kahramanlıkla hüküm sürmüş yüce bir imparatorluk...gerçek osmanlıyı yanlış anlatarak akıllarında acaba ile geçmişini hor görecek bir nesil başka ülkelerin düşmanların oyununa çabuk alet olur...niye mi izliyorum ne işin var öyleyse? evet izliyorum yanlışları yaptıkça tüh! diye diye izliyorum senariste olan nefretimi büyüte büyüte ama gerçek osmanlı bu değil bile bile izliyoruöm.Sadece oyunculuklar için acaba daha nasıl kötülüklerle bu ülkenin evlatlarının ecdadını karalıyacaklar diye diye...DÜŞMANIMI TANIMAK İÇİN izliyorum...ölmüşüne yaşayanına kızarak yazıklar olsun diyerek nasıl yazdınız bunu siz OSMANLI TORUNU olamazsınız diyerek izliyorum.Başbakan umarım gerekeni yapar yakında pavyona döndürecekleri sarayı göstermeden kaldırılsın diliyorum

Ben bu dızıyı ızlemıyorum,
Başladığı zamandan berı tepkısı olan ınsanlardan bırıyım
Gelır burda yorumları okurum ızlemıs kadar olurum falan fılan da!

Nasıl bir basbakandır ki ülkesi açlık sınırındayken sürekli savaş eşiğine gelirken kalkıp uyduruk bır dızıye laf soyluyor ?
Sana mı kaldı mubarek adam
Bu ulkede butun problemler bıttı
Herseyı duzelttın,
Pkk sona erdı,
İşsizlik bitti,
Tek derdın dızı kaldı !..

Bırakın bu işleri artık suni gundem yaratmayın ..
İnadına dızıye reytıng kazandırasım geldi..

yorumuna bayıldım al bendende o kadar yani,ayıp ya koskoca başbakan milletin iyi kötü izlediği bi eğlencesi var bi dizisi var onunla uğraşıyor herşey bitti muhteşem yüzyıl kaldı her çarşamba hemen gelsin diye bekliyorum biterse o kadar çok üzüleceğimki umarım bitmez yaa

aklı başında olan bir insan bilir ki bu dizi kısmen kurgudan ibarettir ve eğlenmek amacıyla dizi izliyorlar şahsen başladığından beri takip ediyorum diziyi hiçbir zaman sultan süleyman halvet düşkünüymüş zamanında demedim az çok tarihi de biliyorum tarihe imparatorluğa katkısını da biliyorum ve bunların bilincinde olduktan sonra dizi kimsenin aklını karıştırmaz ayrıca ülkenin o kadar sorunu varken gündemde bi dizinin olması kadar saçma bişey olamaz özellikle daha verdiğimiz şehitlerin yaralarını saramadan ...

bi takmadığı dizimiz kalmıştı, ona da taktı desenize

niçün peki? rakip istemiyor adam tek cihan sultanı kendisi çünkü, dizisini bile istemiyor

bu yorumumdan sonra kib butonu tık rekoru kırcak

niçün peki? rakip istemiyor adam tek cihan sultanı kendisi çünkü, dizisini bile istemiyor

İlk beğen benden gelsin

Son Dakika ...! Muhteşem Yüzyıl, her çarşamba, Başbakan uyuduktan hemen sonra başlıyor kaçırmayın ... :)
:82::82::82:

İstermi hiç ayollllll dizide ne ararsan var ona ters tabiiiii

İlk beğen benden gelsin

3. ben olayım dimiiiiii

Son Dakika ...! Muhteşem Yüzyıl, her çarşamba, Başbakan uyuduktan hemen sonra başlıyor kaçırmayın ... :)
:82::82::82:

Adam uyumuyorki hiççç

İtalya Başbakanı uyumaaaaaa... Neler oluyor Spartacus'da...

Ama hakkını yemeyelim şimdi İtalya başkanının , belki adam daha çok haberleri izliyordur tv'de. Eee memleketinde ne olup bitiyor bilmesi lazım değilmi ??

bence basbakan hürreme yapilan haksizla dayanamadi biz gibi ondan kaldirtiyor diziyi basbakan bile kuru üzüm firuzeyi görmekten bikti

firuze gitsin sular nasil durulur bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…