hastalıktan ölüyor. mahi çiçek hastası bi cariye yolluyo hastalık bulaşsın diye
bende tam, bu kızı sülo almaz artık ama çok lafı edildi üstelik güzellik kraliçesi olan bi kız oynayacakmış bu rolü, bu kadar reklam ettikten sonra 1 bölümde gösterip göndermezler, belki selimin nurbanusu olarak girer diziye diye düşünüyordum demekki yiğeni gelecek onun yerine.
bi yerden duydum doğrumu bilemem, nurbanu mehmet yaşarken selimin cariyesiymiş, selim tahta geçsin diye plan yapıyor, mahiye hürrem oğlunu öldürtecek sen önce davran diye gaz verip mehmeti öldürtmesini sağlıyor sonrada hürreme gidip mahiyi ispiyonlayıp intikam alması için gaz veriyormuş...
ismi geçen nurbanu memedin nurbanusumu başa nurbanu mu
yeni bir duyum aldım ne kadar dogrudur bilemem tabi...
firuze casus oldugunu acıklamak zorunda kalıp sonradan asık oldugunu söyleyecekmiş...
sülüman öldürülmesini isteyince hamile oldugunu söyleyip yırtacakmış ve 78. bölüme kadar dizide kalacakmış
tabiiii tabiiiii..
hiç secdede görmedik, allaha bin şükür..nasıl dini bütünlük..
A aa o masum!,o asil! Mahi'mi yapıyor bu caniliği!
Hiç beklemezdim kendisinden
Baska nurbanu canm italyadan hizir reis getirecek mehmet nurbahar dedi galiba claraya ya nurbanu demedi bence
Muhteşem yüzyıl çok yakında şok bir finalle bitebilir. Başbakanımız konuşmasında bu diziyi yapanları da yayınlayanları da kınıyorum, uyarıları yaptık fakat yargının da gerekeni yapmasını bekliyoruz bu dizi için demiş...
Dizi gerçeği saptırıyor gerekçesiyle yargıya taşınabilir.
Başbakanımıza şu açıdan katılıyorum: Evet bir gerçek var ki, 33 yılını at sırtında geçiren bir padişah ve dönemi çok farklı yansıtılıyor. Fakat bu dizinin bir belgesel olarak değil de, kurgulanmış bir dizi senaryosu olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum... Çünkü ben şahsen diziyi, Kanuni dönemi olarak değil sadece hürrem ve Kanuninin aşkını konu alan bir dizi olarak izliyorum ve çok büyük zevk alıyorum.
Sİz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Dİzi senaryosundan ve tarihi yanlış yansıtmasından dolayı erken bitirilirse sizce bu karar haklı bir karar mı olacak:?
SANMAM YAA bu dizi 2 senedir oynuyor şimdiye kadar neden sesi çıkmamış başbakanın müthiş paralar dönüyor bu işte...
ceza alır ,başka şey olur ama sanmam kalmaz...kaç kişi para kazanıyor bu işten başbakan düşünmüşmü??kim onlara iş verecek???biz ekrana yansıyan kişileri görüyoruz...ekran arkasındaki birüsürü kişi ne olacak???
zaten askı derun diyor..kanuninin haremini anlatıyor..........kanuninin savaşları dememişlerki ...abartma ,yansıtma,var ama olacak o kadar artık..........
artı kanuni için öle bi konuşuyorlarki...sanki haremi hiç olamamış....
hürreme olan aşkı bugün bile yazılı ve ortada 5 çocuk var demekki haremdede bulunmuş.............
belki başbakandan firuzeye gıcık olmuştur bu yüzden bizim gibi isyanlardadır
evet izledim ve çok üzüldüm bir dizimiz vardı o da biterse ne yapıcaz ki.haklı tarafı bu ara sahneler biraz abartılıydı sanki.mehmetin halvet sahneleri falan o kadar da olmasa olurdu.Muhteşem yüzyıl çok yakında şok bir finalle bitebilir. Başbakanımız konuşmasında bu diziyi yapanları da yayınlayanları da kınıyorum, uyarıları yaptık fakat yargının da gerekeni yapmasını bekliyoruz bu dizi için demiş...
Dizi gerçeği saptırıyor gerekçesiyle yargıya taşınabilir.
Başbakanımıza şu açıdan katılıyorum: Evet bir gerçek var ki, 33 yılını at sırtında geçiren bir padişah ve dönemi çok farklı yansıtılıyor. Fakat bu dizinin bir belgesel olarak değil de, kurgulanmış bir dizi senaryosu olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum... Çünkü ben şahsen diziyi, Kanuni dönemi olarak değil sadece hürrem ve Kanuninin aşkını konu alan bir dizi olarak izliyorum ve çok büyük zevk alıyorum.
Sİz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Dİzi senaryosundan ve tarihi yanlış yansıtmasından dolayı erken bitirilirse sizce bu karar haklı bir karar mı olacak:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?