Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yeni bir duyum aldım ne kadar dogrudur bilemem tabi...
firuze casus oldugunu acıklamak zorunda kalıp sonradan asık oldugunu söyleyecekmiş...
sülüman öldürülmesini isteyince hamile oldugunu söyleyip yırtacakmış ve 78. bölüme kadar dizide kalacakmış

Evet boyle bisey bende duymustum nurbanu hurremi cook seviyor ama selimede asik oldugu icin hemde kralice olmak istedigi icin hurreme oyun oynuyor mahidevrana mehmet senin oglunu oldurecek diyor bu drumda mahidevran cicek hastalgna sebeb acacak iksrlerle mehmeti zehrliyor mehmet zehirlenp olumcede hurreme gidip bu mahidevrann isi diyor hurremde bu drumda mustafayi oldurme planlarina basliyor boykelikle taht yolu selime kaliyor ve kralicelik de nurbanu ya.gercekmi degilmi bilinmez ama :))

yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr derim artık yaaaaaaaaaaa yiterrrrrr

ne bu yaa 78 bölümde düşük yapıpmı gidecek??

tabiiii tabiiiii..
hiç secdede görmedik, allaha bin şükür..nasıl dini bütünlük..

dizide neyi doğru görüyoruz kiiii sonuçta hem musluman hem padışah karısı kadın cami yaptırmış ayol

A aa o masum!,o asil! Mahi'mi yapıyor bu caniliği!
Hiç beklemezdim kendisinden

aaaaaa hemdeee ne asillll ne asill en az sümüklü hatçe kadar kokuşmuş asiller

Muhteşem yüzyıl çok yakında şok bir finalle bitebilir. Başbakanımız konuşmasında bu diziyi yapanları da yayınlayanları da kınıyorum, uyarıları yaptık fakat yargının da gerekeni yapmasını bekliyoruz bu dizi için demiş...

Dizi gerçeği saptırıyor gerekçesiyle yargıya taşınabilir.

Başbakanımıza şu açıdan katılıyorum: Evet bir gerçek var ki, 33 yılını at sırtında geçiren bir padişah ve dönemi çok farklı yansıtılıyor. Fakat bu dizinin bir belgesel olarak değil de, kurgulanmış bir dizi senaryosu olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum... Çünkü ben şahsen diziyi, Kanuni dönemi olarak değil sadece hürrem ve Kanuninin aşkını konu alan bir dizi olarak izliyorum ve çok büyük zevk alıyorum.

Sİz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Dİzi senaryosundan ve tarihi yanlış yansıtmasından dolayı erken bitirilirse sizce bu karar haklı bir karar mı olacak:?

Son düzenleme:
evet ya bende simdi haberlerde gordum cok uzuldum
dogru soyluyosun bu bir belgesel degilki sonucta dizi o kadarb kinaniyosa
o diger tarih dizilerinide kinasaydilar zaten simdi hep moda olmus
eski dizileri yayinlamalari bence bu dizide biz atin uzerinde yapilan savaslari degilde
hurremin suleymanin askini ve askina olan savas ve mucadeleyi izliyoruz
bence HURREM SUUUUUUPPPEEEEERRRRR........................

yaw dizinin başında zaten "tarihten ilham alınarak KURGULANMIŞTIR" diyor..gerçekte bunların birebir aynısı yaşanmadı tabiki..ama zaten dizinin adı da "Aşk-ı derun" yani harem hayatını anlatıcak daha çok..yeni gündem yaratıyolar işte..bu kadar sükse yapmış bu kadar prodüksiyon hazırlanmış bir dizi öyle şok finalle bitmez bence..

SANMAM YAA bu dizi 2 senedir oynuyor şimdiye kadar neden sesi çıkmamış başbakanın müthiş paralar dönüyor bu işte...

ceza alır ,başka şey olur ama sanmam kalmaz...kaç kişi para kazanıyor bu işten başbakan düşünmüşmü??kim onlara iş verecek???biz ekrana yansıyan kişileri görüyoruz...ekran arkasındaki birüsürü kişi ne olacak???

zaten askı derun diyor..kanuninin haremini anlatıyor..........kanuninin savaşları dememişlerki ...abartma ,yansıtma,var ama olacak o kadar artık..........

artı kanuni için öle bi konuşuyorlarki...sanki haremi hiç olamamış....

hürreme olan aşkı bugün bile yazılı ve ortada 5 çocuk var demekki haremdede bulunmuş.............

Yani... hem "öteki"lere kızarlar Atatürk'ü putlaştırıyorlar diye, hem de kendileri Fatih'i Kanuni'yi putlaştırır.
Tarihten ilham alınarak kurgulanmış bir dizi. Peki hiç mi gerçek payı yok? "Yok" veya "abartı" diyenler Uzunçarşılı hocanın Büyük Osmanlı Tarihi ansiklopedisine şöyle bir göz atsınlar.
Bence bu diziyi bitirmek yerine, daha yapıcı bir yol izlesinler. Haremi değil de savaşları, siyaseti, emperyalizmi (Osmanlı da imparatorluktu sonuçta) anlatan projeleri desteklesinler. O tür eserler de var, ama destek bulamadıkları için bize ulaşmıyorlar.
Ki ben Mihrimah'ı Hürrem'in aşk peşinde koşan biçare kızı olarak değil de, tarihteki tüm gerçekliğiyle, devlet-i aliyye'nin politikalarında etkili olabilmiş güçlü prenses kimliğiyle izlemeyi daha çok tercih ederim. Ama şimdilik harem var ve onu izliyoruz, napalım

belki başbakandan firuzeye gıcık olmuştur bu yüzden bizim gibi isyanlardadır

Oooooo , Başbakanımız gerçekten sert konuşmuş..

başbakanın Muhteşem Yüzyıl'a verdiği tepkiden sonra bence dizinin adı "Süleymanın Yolu" olarak değiştirilmeli , Süleyman takı tasarımcısı olarak çıkabilir karşımıza..

İyide kaç sezon neredeydin diye sormazlar mı , soramazlar tabii

Son düzenleme:

Şimdide bir yerde okudum Hazal Kaya , Muhteşem Yüzyıla geçebilirmiş. Bu kız , şu hasretle beklenen Gonzalez rolünde çıkarsa karşıma , hem vallahi hem billahi izlemem ...

Haberi tam olarak aktarıyorum :

Erdoğan'dan Muhteşem Yüzyıl'a tepki: Yargı gereken kararı vermeli!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya Zafer Havalimanı açılış töreninde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Tayyip Erdoğan, Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisine sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Ben o dizilerin yönetmenlerini de o televizyonun sahiplerini de milletimin huzurunda kınıyorum. Bu konuda ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gereken kararı vermesini bekliyoruz. Bu değerlerle oynayanlara milletçe gereken dersin hukuk içinde verilmesi gerekir" dedi.

-ALıntıdır-

Ben çook üzülerek dizinin çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum arkadaşlar. AÇılış törenlerinde bile konusu geçiyorsa dizinin, karar çoktan verilmiştir.

Son düzenleme:
evet izledim ve çok üzüldüm bir dizimiz vardı o da biterse ne yapıcaz ki.haklı tarafı bu ara sahneler biraz abartılıydı sanki.mehmetin halvet sahneleri falan o kadar da olmasa olurdu.
açıkcası ben de hassasım kanuni küçümsense çok yanlış gösterilse ben de rahatsız olurum.kanuninin cesurluğu,savaşlardaki başarısı,devlet adamlığı gayet doğru ve güzel gösteriliyor bence.tamam dizi olunca haremi sık görüyoruz ama ben işe yaramaz bir padişah görmedim dizide.ne olur bitirmesinler ya diziyi.uyarı alsalar onlar da biraz çeki düzen verse olmaz mı

Bizim millet vekilleri ne zamandır saçma saçma yorumlar yapmıyorlar. Hasta falan olmasınlar ? Hayırdır inşallah diyecektim ki,başbakan Muhteşem Yüzyılı eleştirip gündem yaratmış..Hey Allah'ım ülke ülke değil,Circus sirkine döndü.. (
Muhteşem Yüzyıl'a takacak ve uğraşacak kadar zamanı olanlar. baska sorunlara bu kadar düşünseydiniz belki bir şehit az verirdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…