Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

İlk beğen benden gelsin
hadi ayağın uğurlu geldi bak
Son Dakika ...! Muhteşem Yüzyıl, her çarşamba, Başbakan uyuduktan hemen sonra başlıyor kaçırmayın ... :)
:82::82::82:
bence reyizi izliyor. sence izlenmez mi melik
İstermi hiç ayollllll dizide ne ararsan var ona ters tabiiiii

3. ben olayım dimiiiiii

Adam uyumuyorki hiççç

di mi yani. o ne diyosa o
Memleketimin tek sorunu muhteşem yüzyıl dizisi hey yavrum heyy

tabi ne sandın. millet açık göğüs görüp tecavüz ediyo. ahh bu diziler yok mu ahlakımızı bozuyo
Mazallah ya spartacus'u verseydi tv ne yapacaktı gerçi bol flulu olurdu da

biz de netten izlerdik abla

Hadiii var mı arttıran daha çok beğen olması lazım

Zaten bu ahlaksızlık furyasını biliyosun ki aşkı memnu başlattı

Demesin efendim demesinnnnn

Ne yahyalı ne ibramın baksırı nede kuzeyyy anammmm yaradan özene bezene üretmiş onları

Hadiii var mı arttıran daha çok beğen olması lazım

Zaten bu ahlaksızlık furyasını biliyosun ki aşkı memnu başlattı
hep o sera sahnesi

behzat ç. küfre ve içkiye alıştırdı,, fatmagül tecavüze, yalan dünya metrese tertemiz millettik bozdular bizi
Demesin efendim demesinnnnn

Ne yahyalı ne ibramın baksırı nede kuzeyyy anammmm yaradan özene bezene üretmiş onları

bence de demesin ama diyor işte

hakkat abla orda çok özel parçalar var

Spartacus'u CNBC-e veriyor zaten. En azından geçen sezon verdiler, bu sezon devam edebildiler mi bilmiyorum.

Spartacus'u veriyorlarda yarısını kesip parçalayıp... Kan zaten göremiyoruz 40 dklık dizi oluyor sana 25 dk al sana Türkiye'de Tv özgülüğü:) Bu sezonda gösterilecek ABD ile aynı anda Ocakta başlıyor

Geri kalan da da 10 dakika diğer sahneler makaslanıyor , orjinal 1 bölümü bize özet olarak izlettiriyorlar

O sera sahnesi reyting rekorları kırdı hele burdaki aşkı memnu topiğinde 500 kişi falan vardı

Onu yeniden çekiyolar ya oynuyo bi yerde ceyar falan yaşlanmış kaldırtmasın yayındanya da bunlar artık yaşlı bi şey yapamaz diye mi düşünür

Ceyarr öldü bile hastaydı zaten baş sağlıpğına gidecem gelşyonmuuuu

Antika kızım onlar antikaaa gelecek nesillere onlarrr

hatırlıyorum ne geceydi yaa o topik çok güzeldi, her gün şamata vardı

yani bana

Orda çok kavga çıkıyodu ya bi garipti şu nihali hiç sevmiyorum demiştim de kadının biri bi sataşmıştı bana

hatırlıyorum ne geceydi yaa o topik çok güzeldi, her gün şamata vardı

yani bana

Dallasın kötü adamı

Çok uzak ya bi söyliyim benimkine gönderirse olur

Gider gelşriz yaa bir alt soakta dallas zaten

Orda çok kavga çıkıyodu ya bi garipti şu nihali hiç sevmiyorum demiştim de kadının biri bi sataşmıştı bana

Çemkirdi haaaaa bak sennnnnn

Dallas ne, şu annemlerin dönemindeki dizimi Yaşlandınızmı

Sen haturlamazsın kuzummm annen iyi bilir diziyi pazar akşamları dallas didinmiiii herkes evince olurdu

ben de bi kere müge anlı topiğinde şu sevilay çok yalancı demiştim. kadının biri beni topikten kovmuş, bi de msj atmıştı

bi daa topiğe gelirsen senn saçını başını yolarım yazmıştı ne manyaklar var yahu

mügeyi izlemiyordum ama sezon bitene kadar gıcıklığına topikten çıkmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…