bu ne yaaastarın sitesinde bölüm fotoları yayınlanmış sülo yine firuzeyle sarmaş dolaş
2. fragman yayınlanmış mı, gören var mı?
ben de bi kere müge anlı topiğinde şu sevilay çok yalancı demiştim. kadının biri beni topikten kovmuş, bi de msj atmıştı
bi daa topiğe gelirsen senn saçını başını yolarım yazmıştıne manyaklar var yahu
mügeyi izlemiyordum ama sezon bitene kadar gıcıklığına topikten çıkmamıştım
başbabakan hürremden rahatsız olsa 2 yıldır olurdu bak firuzeden sonra böyle bir konuşma yapmış demekki başbakanda hürremci
çocuk aklımla ,Lusinin saçlarına hayrandım
çocuk aklımla ,Lusinin saçlarına hayrandım
GÖRDÜNÜZMÜ UGURSUZ garaböcügünüzü dizinin içine etti başbakan bile dayanamadı artık pisin yüzünden dizi kalkacak:18: işte gara böcügü böle dövmek istiyom
başbakan hürremin şirretliklerine dayanamamıştıııııırrrrrr
kızlar dizi ilk başladığındada tepkiler almıştı tarihciler filan çıkıp konuşuyordu kalkacağı söylenmişti.inşallah kalkmaz bende sadece bir dizi olarak seyrediyorum hiç kanuni böyle bir adammış diye düşünmedim.zaten seyrettiğim tek dizimuhteşem yüzyıl
tv yayınını da kessin tam olsun abla
ben de aynı soruyu kendime soruyorum abla. neden hep bana takıyolarharbi ya neden
ne korkcam yaaasen bana yolla hallederiz
beni de al amirim :82:
Ya ben bu saçını başını yolarım lafını çok seviyorum , ama birinden ne duydum ne de söyledim. Ölmeden yapılacak işler listesine ekliyim hemen....
Ya da hemen burda Hürrem'e laf eden birine söyliyimde çıksın içimden
Ne laflar pluyor varya nutkun tutulur duysanbana sen erkeksin diyende çıktı sitede
Ne olurr gel bnaa söyleeeee yol saçımı başımıı
haberi dün görmüştüm ama bugün bulmadım zaten başbakan kızıyormuş diziye cansu dere nin kanuninin karşısında yarı çıplak stiprizci gibi dans etmesi tuz biber olmuş noldu hürrem demi problem firuzedemiUpuzun sarı saçları vardı yürürken bile salınırdı
Hürroşun cazgırlıklarına katlanamamıştırrrböğürmesine zombi olurlar ya kendileri
Doğru gacımmmmm :13::13:
Biliyoruz bunun bir dizi olduğunu gerçekle ne kadar alakalı ki zaten..Süloyu çok farklı gösteriler hep harem düşkünü bir sultan olaraktan
Husumet mi var aranızda yoksa
Amirin çağırır hemen
Ne laflar pluyor varya nutkun tutulur duysanbana sen erkeksin diyende çıktı sitede
Ne olurr gel bnaa söyleeeee yol saçımı başımıı
haberi dün görmüştüm ama bugün bulmadım zaten başbakan kızıyormuş diziye cansu dere nin kanuninin karşısında yarı çıplak stiprizci gibi dans etmesi tuz biber olmuş noldu hürrem demi problem firuzedemi
Yok şimdi demicem , Firuzenden ümidi kestiniz nasılsa , şu Gonzalez gelince kanınız bitlenir nasılsa , coşkulanırsınız , tam o sıralar söylemek üzere hakkımı saklıyorum şekerim
Ya ben bu saçını başını yolarım lafını çok seviyorum , ama birinden ne duydum ne de söyledim. Ölmeden yapılacak işler listesine ekliyim hemen....
Ya da hemen burda Hürrem'e laf eden birine söyliyimde çıksın içimden
Aklın yolu bir o zaman , durmak yok Hürrem'i desteklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?