Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya’da Köşkü’nde Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada tarihi içerikli film ve dizilere, “Muhteşem Yüzyıl” dizisini eleştiren Başbakan Tayyip Erdoğan’a göre daha farklı bir tutum gösterdi.

Gül’ün törende yaptığı konuşmada, “Başta Osmanlı tarihi olmak üzere geçmiş, merak ve ilgi konusu olmaya başladı. Artık sinemalarda, filmlerde, dizilerde, hikayelerde tarihin canlandırılmaya başlandığını ve tarihten çok büyük esin kaynağı olduğunu görüyoruz. Bu çok sevindirici, sevinilecek bir şey” sözleri dikkat çekti.

kızlar dikkat ettinizmi firuzenin dövmesini gösterirken siyah siyah kılları var cansu derenin sırtında kıllı firuze

allah iyi etsin seni..
kadının tüm gözeneklerine varıncaya kadar zoomlamışlar,tabi öyle gözükecek, çamur atçaaanız yaaa üzüm buğumuza, ne desek şaşırıyonuz haaaaa

kızlar cansu dere ne demiş duydunuz mu sosyal medyada hakkımda seviyesiz ve aşağılayıcı yorumlar var felan fişman

bana bak cansu hanım,:82: sen kendini tvde hiç izlemiyosun heraldeyeteneksizsin bi kere hem ne işin var senin evli barklı adamla

ne bekliyodun bağrımıza mı basaydık git sarayımızdan githaydiii yörrüüü:88:

seviyesizmi olmuşuz bide nerde bu izleme özgürlüğü oynadığın bölümleri sevmek zorundamıyız hayret bişey ya.zorla sevdirmeye çalışcak kendini sevmiyoz işte.herkes oyuncu olcak değil ya olma ya olma ne kasıyon :95:

Sarayımızdan derkensende mi cariyesinbu kadar güzeller güzeli üzüm buğusu firuzemizi kıskanmandan anlamalıydık zaten

onu sevmekle seviyeli olcaksak olmayalım daa iyi aslında benm kadınla bi problemim yoktu......... ta ki saraya girene kadar

sevmiyoruz zorla mı
Sarayımızdan derkensende mi cariyesinbu kadar güzeller güzeli üzüm buğusu firuzemizi kıskanmandan anlamalıydık zaten

reyizin sarayı biziim sarayımız

sorma çok kıskanıyorum bi gün ölcem kıskançlıktan duu bakaam ne zaman

Hadi hadi kıskanıyosun

mesela ben hatice sultanıda sevmem yapmacık gelir rolleri sadece muhteşem yüzyılda olduğu için değil diğer yerlerdede beğenmiyodum ama bu cansu dere batıyo arkadaş ya ı ı olmuyo olmıcak cansu dere zorlama

mesela ben hatice sultanıda sevmem yapmacık gelir rolleri sadece muhteşem yüzyılda olduğu için değil diğer yerlerdede beğenmiyodum ama bu cansu dere batıyo arkadaş ya ı ı olmuyo olmıcak cansu dere zorlama

Hadi hadi kıskanıyosun

evet çatlıyorum huyum bu kıskancım napim benim niye ayaklarım 45 nomero değil, ben niye film çekmiyorum ben niye 10 metre

zincir kafama dolamıyorum:44: ben neden onun gibi kıyafet dikemiyorm:26: neden yareppim nedennn

hacceyi ben de beğenmezdim ama o bu kadar itici değill. cansu dere çok itici yaa bu kadar kişi yanılıyor olamayız

Ben severim cansuyu sen hürreme rakip olduğu için öyle düşünüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…