dimi ama cnm ya
kıllı kılçık firuze
kızlar dikkat ettinizmi firuzenin dövmesini gösterirken siyah siyah kılları var cansu derenin sırtında kıllı firuze
kızlar dikkat ettinizmi firuzenin dövmesini gösterirken siyah siyah kılları var cansu derenin sırtında kıllı firuze
ben şu kadınla kadının konuşmasını anlamadımm kocam bişiler sordu durdu..
sölermiisn cnmm
han çalışanı dediğin, kadıya sen de sıranı bekle diyen kadın mı zeboşcum.kibarca han çalışanı demişsin ya nasıl güldüm..karısı oğlunun evde olmadığını söyledi canım. han çalışanıysa sen sonra gel babalık dedi
kızlarcansu dere ne demiş duydunuz mu sosyal medyada hakkımda seviyesiz ve aşağılayıcı yorumlar var felan fişman
bana bak cansu hanım,:82: sen kendini tvde hiç izlemiyosun heraldeyeteneksizsin bi kere hem ne işin var senin evli barklı adamla
ne bekliyodun bağrımıza mı basaydıkgit sarayımızdan git haydiii yörrüüü:88:
kızlarcansu dere ne demiş duydunuz mu sosyal medyada hakkımda seviyesiz ve aşağılayıcı yorumlar var felan fişman
bana bak cansu hanım,:82: sen kendini tvde hiç izlemiyosun heraldeyeteneksizsin bi kere hem ne işin var senin evli barklı adamla
ne bekliyodun bağrımıza mı basaydıkgit sarayımızdan git haydiii yörrüüü:88:
seviyesizmi olmuşuz bide nerde bu izleme özgürlüğü oynadığın bölümleri sevmek zorundamıyız hayret bişey ya.zorla sevdirmeye çalışcak kendini sevmiyoz işte.herkes oyuncu olcak değil ya olma ya olma ne kasıyon :95:
Sarayımızdan derkensende mi cariyesin bu kadar güzeller güzeli üzüm buğusu firuzemizi kıskanmandan anlamalıydık zaten
onu sevmekle seviyeli olcaksak olmayalım daa iyiaslında benm kadınla bi problemim yoktu......... ta ki saraya girene kadar
sevmiyoruz zorla mı
reyizin sarayı biziim sarayımız
sorma çok kıskanıyorumbi gün ölcem kıskançlıktan duu bakaam ne zaman
onu sevmekle seviyeli olcaksak olmayalım daa iyiaslında benm kadınla bi problemim yoktu......... ta ki saraya girene kadar
sevmiyoruz zorla mı
sevmiyoruz zorla mı
Hadi hadi kıskanıyosun
mesela ben hatice sultanıda sevmem yapmacık gelir rolleri sadece muhteşem yüzyılda olduğu için değil diğer yerlerdede beğenmiyodum ama bu cansu dere batıyo arkadaş ya ı ı olmuyo olmıcak cansu dere zorlama
evet çatlıyorumhuyum bu kıskancım napim benim niye ayaklarım 45 nomero değil, ben niye film çekmiyorum ben niye 10 metre
zincir kafama dolamıyorum:44: ben neden onun gibi kıyafet dikemiyorm:26: neden yareppim nedennn
hacceyi ben de beğenmezdim ama o bu kadar itici değill. cansu dere çok itici yaabu kadar kişi yanılıyor olamayız
Ben severim cansuyusen hürreme rakip olduğu için öyle düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?