Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

severim zaten kendisini sempatik ayrıcaa:)

karısı oğlunun evde olmadığını söyledi canım. han çalışanıysa sen sonra gel babalık dedi

kadının oğlu yaniiiii anladım sağol cicimm

vallamıııııı ne bekliyordu acabaa
Tv2 yi açın kızlar

hee gördümmm çirkinliğe bak yaa bu filimde dahada beter....sarayda en azından incik boncuk takmışlar bişeye benzemişşşş

kızlar ben hayal görmemişim demek resimleri buldum 75. bölüm resimlerinde.

başbakan laf diyince şaşırdılar...bence....gördüğümüz gibi firuzeyide sülo yollamış zindana...

ama bence sülo kıyamayacak....firuzenin durumunu araştıracak.......pargalı sorguya geldi...........

tabi oda eğri duysa eğri dermiiii

bu uyuz sey yine 4 ayağının üzerine düşecek belliki..ibraam girerse işin içine işbirliği bile yapar bunlar vallahiiii

bu uyuz sey yine 4 ayağının üzerine düşecek belliki..ibraam girerse işin içine işbirliği bile yapar bunlar vallahiiii

Her seferinde mi, 4 ayak üstüne düşer bu kadın ya
He evet tabi olabilir çünküm,ayaklar ni de olsa 45 nomero

Git firuz,git kılçık,gittttt artık ya

Son düzenleme:
Her seferinde mi, 4 ayak üstüne düşer bu kadın ya
He evet tabi olabilir çünküm,ayaklar ni de olsa 45 nomero

Git firuz,git kılçık,gittttt artık ya

yüzsüz işte gelirken sümüklü sümüklü geldi şimdi (sözde) gözde oldu çalı süpürgesi
hürremin saraya gelişinde bile bir asalet vardı asiydi boyun eğmiyodu ama aşk onu oraya bağladı
ama bu üzüm çürüğü öylemi gelirken bile ezik ti hürroşumuz onu bir güzel ezip pestil yapacak yakınndaa
eeeee pestilde üzümden olur değilmii

Konya'da bir turizmci, 'tarihi değerlerimizle alay edildiği' gerekçesiyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin yönetmenleri hakkında soruşturma açılması ve dizinin yayından kaldırılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Turizmci Ömer Faruk Bildirici (34), İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere hazırladığı dilekçeyi, Konya Adliyesi'ndeki Savcılık Kalemine verdi.

Dilekçesinde Yağmur ve Durul Taylan'ın yönettiği 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde, oyuncuların üstlendikleri rollerin 'tarihimizi aşağılayıcı olduğunu' savunan Bildirici, şu ifadelere yer verdi: 'O dönem yaşanmamış olayları olmuş gibi göstermekte ve taklit ettikleri Kanuni Sultan Süleyman gibi önemli bir şahsiyeti karalamak suretiyle topluma yanlış tanıtarak, tarihi değerlerimizi ayaklar altına almaktadırlar.'

Dilekçede, diziyi izleyen kızının kendisine; 'Osmanlı tarihi okulda başka, dizide başka anlatılıyor, hangisi doğru?' diye sorduğunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı son açıklamalar sonrasında ise dizinin 'yalandan ibaret olduğunu' anladığını ifade eden Bildirici, 'Halkı aldatmak için kurgulanan söz konusu dizinin yönetmenleri hakkında soruşturma açılması ve dizinin yayından kaldırılmasını saygılarımla sayın savcılığınıza arz ve talep ederim' ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Bildirici, Konya Adliyesi önünde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, duyarlı bir vatandaş örneği sergilemek adına dizinin yayından kaldırılması ve yönetmenleri hakkında soruşturma açılması için suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

'Bu dizide şanlı Osmanlı tarihimize atılmış olan bir iftira var, yalan var. Tarihi değerlerimize sahip çıkma adına suç duyurusunda bulunmak zorunda hissettim kendimi' diyen Bildirici, bu konuda kamuoyundan ve hukukçulardan destek beklediğini sözlerine ekledi.

alıntı

o saatte çocuğu neden dizi izliyor demekki tam bölüm izliyorki dizi ile dersini karşılaştırıyor......karşılaştıracak yaşta ise odasına gitsin ders çalışsın...yada pc de oyalansın ..vs.vs. benim 3,5 yaşındaki çocuklarım bile odasında oynuyor o saatte yada uyuyor...pehhh gündeme gelmek işleri açılsın diye reklam yapmak için yapmıştır bence....

altında kurguuu hayalll diye totolarını yırtıyor adamlar................... artı diziyi yöneten yönetmenlerde ne suç var o zaman tims sahibine gitsin proje onun

rahmetli olmadığına göre gidip yeni senaristlere çatsın..........yönetmenler ne alaka adamların işi bu bugün kanuniyi çeker yarın fatihi...

insnaları anlamıyorum ben yaaa....hep olumsuuz yanından bakıyorlar,

ama neyseki naif bir cumhurbaşkanımız var..o nasıl konuşmuş...insandaki eğitim kalite farkımı desek hoşgörümü desek,sonuçta pozitif bakış açısı

ben kendi adıma evet dizi çok seviyorum hürremciğim ama boş boş izleyip kendimi kaptırmıyorum.....

bu yaşıma kadar kanunin hayatını merak etmedim...hayatını okumaya teşfik etti....

hürremin hayatını okudum....bir çok yazar ve tarihci bu işten para kazandı...

ülkemize gelen tursitler bence topkabı sarayını görmeden gitmek istemezler..ki zaten gidiyorlar..

ben gittğim halde yakın bir zamanda tekrardan gideceğim...........

bunlar artıları ....en basiti yaa belki gençler bile tarih dersini sevecek......

sıkııcı bulur çoğu gençler......

bu kadar olumsuzluk nedir anlamadım............bence devam etsinler selimin döneminede girilsin....

aralıktada fetih fox dad yayınlanacakmış onuda dizi yapsınlar...

bölüm fotoğraflarında bazen bir iki tanesi bir sonraki bölümden de foto oluyor.mesela kaçıncı bölümdü bilmiyorum bölüm fotolarında helenayla mustafanın halvete girişi vardı.o bölüm hiç çıkmadı bir sonraki bölüm gösterdiler.

mustafanın halvetimi hani nirdeeee nirdeeee

yeni fragman çıkmış.
hürrem o bir casus, sinsice aramıza girmiş diyor..
firuze ağlayarak sülonun ayaklarına kapanıyor, sülo eteğine çamur sıçramış gibi iğrenerek geri çekiliyor.
hürrem haticeye beni alt etmek için hanedanın geleceğini tehlikeye attın diyor.
sülo firuzeye seni bi daha görmüycem diyor.
hatice casus olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı diyor, iboda o belli olmaz niye geldiğine bağlı falan diyor.
rüstem hürreme hatun safevi hanedanından birilerine haber salarım gelip götürmek isteyenler çıkar diyor. firuze casus olmadığına inandırmışmı nedir.
en son da da firuze bir sürü silahlı adam arasında ormanda yürüyor adamlar önünde eğiliyorlar. alıp götürmeye gelmişler sanırım. inşallaaaaahhhh gidecek bu şekilde..

[video=dailymotion;xvi9kk]http://www.dailymotion.com/video/xvi9kk_muhteyem-yuzyyl-76-bolum-fragmany_shortfilms?search_algo=2[/video]

hele şükür ekşınlı bir bölüm izleyecez yani..
sadece fragmanda rüstem aganın ne dediğini anlamadım ben yaa?:26:
hatcede nasıl pişman beter ol beterrrrrr

yani insanların neden rahatsız olduğunu anlamıyorum. dizide çok yakın bir zamana kadar Kanuni seferdeydi. gittiği tüm seferler gösteriliyor. tüm başarıları yüceltiliyor. tarihi değiştirerek anlatmak yok yani ortada. insanların böyle düşünmeden galeyana gelmesine çok üzülüyorum ya. ben Kanuni Sultan Süleyman'ı çocukluğumdan beri severim. Diziden sonra da seviyorum. Çünkü biliyorum ki bu bir dizi. Asla bilemezler özel hayatında nasıl biri olduğunu. He belki kadınlarına kötü bile davranıyor olabilir. Belki de onları döverdi? Ya da belki de gerçekten çok romantik bir erkekti. Belki savaştan zaferle döndükten sonra savaş meydanlarını sevdiğinin kollarında unuturdu. Belki uyumadan önce şarkı söyletirdi kadınına.. ne bileyim hepsi olabilir. Sultan'ın odasına giren kimse yok aramızda sonuçta. Siyasi ve askeri başarısına da gölge düşürülmediğine, Cihan İmparatoru imajı kesin ve net çizgilerle çizildiğine göre, bu dizide gocunulacak hiçbir şey yoktur. ayrıca padişahlarımız tabii ki de haremde vakit geçirip eğleniyorlardı kendi vakitlerinde. yoksa neden bir haremleri olsun ki? o dönemde o kadınların kendilerine hak olduğunu sanıyor ve gerçekten kendi haklarını kullandıklarını düşünüyorlardı. evet bu yanlış ama onlar yanlış yapmak isteyerek yapmadılar bunları. bunu da anlayabiliyorum. bence diziyi kaldırmak yerine insanların düşünce ufuklarını geliştirmeye yönelmeli sayın başbakan. insanlar yanlış anlar diye dizi kalkmamalı, insanlar doğru anlayacak şekilde yetiştirilmeli. bence problem burada. dizide değil.

hika arkadaşıma katılıyorum artı bu dizinin adı : Muhteşem Yüzyıl Aşk-ı Derun
Yani en başında haremi - hürremi anlatmak için çekildi bu dizi amacı belli işte ne savaşı felan karıştırıyolar kendilerini haklı çıkarmak için işte izleniyo reyting rekorları da kırıyo kim ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…