Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Ooo cumartesi gecesi süper geçecek desene
İlber Hoca süper şeyler söylüyor dizi hakkında. Çok az insan dinliyor o ayrı.

Kızlar yaa dizimize dokunmasınlarrrr bunun kurgu hayal ürünü senaryo oldugunu cumle alem bılıyo bunların kafası basmıyo mu nedır başka uğraşıcak bışey bulamadılar mı
şaka maka kaldırılcak 2013 te dıyolar uff puff hatta insanlar bu diziyi izledikten sonra tarıhle ılgılenmeye bıle başladı kıtaplara ılgı arttı satışlar nekadar çoğaldı.. buarada fragman açılmıyo star tvnın sıtesınde de

Son düzenleme:
star tvden izledim şimdi ibo mıstığa o tahta sen çıkmalısın diyor,sülo iboya yalanla çıkılan yolda masumiyet yoktur ihanet vardır diyor,ibo hürroşa kan dökmek istiyorsun o zaman dökülsün diyor

bende tam bunu yazacaktim size kesinlikle katiliyorum . simdi tamam bu bir kurgu olabilir ama kesinlikle insanlar bu dizi sayesinde arastirmaya basladilar okumaya basladilar tarihi romanlari yurt disindakilerede iyi tanitiyor ustelik ulkemizi bence ve de ingilizlerin the tudorsunda henry tam bir sapik gosteriliyordu fransz kralindan bile korktgu gostriliyrdu ama oranin kralicesi yada baskanlari cikipta kaldralm dziyi demediler henrynn olumune kadar 4sezon surdu gercegyle kurgusyla kabul ettler ne guzel bizdekilerde dokunmasa ya tek bi dizimiz var oda cidden kaldrylR yani saka gibi

Son düzenleme:
bende üzüldüm simdi
dizimizden ne istiyorlar ya okadar devlet isleri var gidin onlarla ugrasin dizimizi rahat birakin

fragmani izleyen yorum yapabilirmi ?

firuze kurusu defolmusmu

[video=dailymotion;xvoydc]http://www.dailymotion.com/video/xvoydc_muhteyem-yuzyyl-77-bolum-fragmany_shortfilms?search_algo=2#.UMMYII7nTgI[/video]

Ooo cumartesi gecesi süper geçecek desene
İlber Hoca süper şeyler söylüyor dizi hakkında. Çok az insan dinliyor o ayrı.

Biz eşimle çok severek izliyoruz, sabaha kadar oturup dinliyoruz. Demek sende bizdensin Bence tarihle ilgilenen burdaki bir çok arkadaş izlemeli bu proğramı. Özellikle bu hafta. Çoğu kişi eksik veya yanlış biliyor, tarihi. Ben bu proğramda çok şey öğrendim, hepsi kanıtlı,arşivde kayıtları tutulan şeyler. kulakdan dolma şeyler değil.
Bu arada İlber hoca zaten çok şeker ve bilgisine, kültürüne hayran olduğum biri. Murat Bardakçı biraz huysuz ama bilgili biri. Bu akşam kısmetse güzel şeyler öğreneceğiz.

Aynen katılıyorum sana. Çoğu insan Bardakçı'ya sinir oluyor ama bence huysuzluğu, hafif küstahlığı çekilir bir adam çünkü boş işlerle uğraşmıyor. Ayrıca gazeteciliğini de beğenirim eskiden beri.
Ben de eşimle birlikte izliyorum
Bunlar da olmasa hiçbir şey öğrenemeyeceğiz. Öğrenmek bir yana, açıkcası bakış açımızın (nasıl diyeyim) genişlemesine de sebep oldu bu program. Süper bir akşam olacak

gerçekten çok üzülüyorum hala inanmıyorum birşey olsun da kalkmasın ya.ama senaristlere o kadar kızıyorumki.görsünler şimdi firuzeyi oynatmayı.resmen onun çok etkisi oldu.durmadan firuzeyle öpüşmeler koklaşmalar.bir tek hürrem varken bu kadar garip gözükmüyordu.

fıragman çıkmış kızlarrrrrrrrrrrrrr.....süleymanın rüyasını göstermişler bu sefer...mıstık tahta babasını kukulettası ile yanında ibramm...yerdede mehmetin ceseti...

enteresan kızlar 3 fragmanda çıkmış ama birinci fragmandan oluşan araya değişik bölümler girmiş bir fragman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…