İnsanlar fazla ciddiye alıyorlar. Alt tarafı dizi yani. Belgesel değilki.. Eşim baktırmadığı için fazla takip edemiyorm diziyi
Bu arada içinizde ben gibi Tarih düşkünü olanınız varsa, ''Tarihin Arka Odası''nda bu hafta İlber Hoca konuk. Kanuni harem ve çocukları konu ele alınacak. Kaçırmayın derim ben
[video=youtube;cqpeRmyeQuc]http://www.youtube.com/watch?v=cqpeRmyeQuc[/video]
Kızlar yaa dizimize dokunmasınlarrrrbunun kurgu hayal ürünü senaryo oldugunu cumle alem bılıyo bunların kafası basmıyo mu nedır başka uğraşıcak bışey bulamadılar mı
şaka maka kaldırılcak 2013 te dıyolar uff puffhatta insanlar bu diziyi izledikten sonra tarıhle ılgılenmeye bıle başladı kıtaplara ılgı arttı satışlar nekadar çoğaldı.. buarada fragman açılmıyo star tvnın sıtesınde de
zeboşum dizi bahane kahveler şahane bebişim
bende üzüldüm simdi
dizimizden ne istiyorlar yaokadar devlet isleri var gidin onlarla ugrasin dizimizi rahat birakin
fragmani izleyen yorum yapabilirmi ?
firuze kurusu defolmusmu
Ooo cumartesi gecesi süper geçecek desene
İlber Hoca süper şeyler söylüyor dizi hakkında. Çok az insan dinliyor o ayrı.
Biz eşimle çok severek izliyoruz, sabaha kadar oturup dinliyoruz. Demek sende bizdensinBence tarihle ilgilenen burdaki bir çok arkadaş izlemeli bu proğramı. Özellikle bu hafta. Çoğu kişi eksik veya yanlış biliyor, tarihi. Ben bu proğramda çok şey öğrendim, hepsi kanıtlı,arşivde kayıtları tutulan şeyler. kulakdan dolma şeyler değil.
Bu arada İlber hoca zaten çok şeker ve bilgisine, kültürüne hayran olduğum biri. Murat Bardakçı biraz huysuzama bilgili biri. Bu akşam kısmetse güzel şeyler öğreneceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?