Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

aşk-ı deruuun

anammmmmmmmmmmmmmmmmm olaylarr olayylarr iddalarrrrrrrrr

ya ben pek dusunmuyorum ibosun hurreme asik oldugunu :26na bakarsak bi ara ortaya suleymanla ibrahimin cinsel iliski yasadiklarini bu yuzden hurremin ibrahimi bukadar kiskandgni iddia etmisti bir tarihci hatta bu soru okan yalabikada soruldu oda sanmiyorum kanuni kendime bir kardes sececek olsam suphesiz bu pargali ibrahim olurdu demis yani cinsel bag olacagna inanmyrm demsti okan da .
yani saskinla gercekleri ogreneciz sanirim oteki tarafta hurrem nasil kanuni nasil ibos asikmi gorcez hepsini

İbrahimi yiyen kendi kibiri değil.Kanuninin kibiri İbrahim ona ne yaptı canınamı kasetti,Diğer ülkeleremi bilgi sızdırdı ajanlık yaptı,Osmanlı hazinesinden paramı çaldı.Bunlar olsa evet Sadrazam ölümü haketti oh olsun diyeceğim.İbrahimin kibirinin kimseye zararı olmadı,ama Kanuni İbrahimi öldürerek tüm osmanlıyı çöküşe hazırladı.Ya Şehzade Mustafanın ölümüne nedemeli.Kanuni tüm sevdiklerini arkadan vurarak haince öldürdü düşmana bile böyle ölüm yapılmaz.İbrahim uykusunda,Mustafa babasının çadırında.Gerçekte sadece İbrahimle ,Mustafa dışında onların eşleri ve çocuklarıda öldürülüyor.İnanmayan Bursadaki Muradiye Türbesinde Şehzade Mustafa ve oğlunun mezarını ziyaret edebilir.Şehzade Mustafanın ailesi,çalışanları 11 kişi kayıkla kaçarken yakalanıp öldürülüyor.Yani Kanuni o çok adaletli padişah kendi öz oğlunu,günahsız torununu öldürmekten hiç çekinmiyor.Tarih bu gerçeklerle doluyken ben Pek Hürremci olamam.

Paşayı (rahmetli) küçükken satın alın kadın Saruhan Çiftliğinin sahibi ve Saruhan'ın en zengin kadını imiş. Pargalı'nın daha çocuk yasta bir sürü dil bilmesi , enstrüman çalması v.s onun özel alarak yetiştirildiğini ve hünkar ile ilk buluşmalarının tesadüf değil kasti olduğu söyleniyor...Ayrıca paşayı bu denli özenli yetiştirip hünkarın gözüne girip onunla saraya yerleştikten sonra onu yetiştiren bu gizemli kadının aniden yok olduğu da söylenenler arasında.Yani aslında paşanın niyeti hep bir muamma....

Fragman değil de,pargalıyı özleyenlere gelsin..

[video=youtube;kkp1oBAi2nY]http://www.youtube.com/watch?v=kkp1oBAi2nY[/video]

Burada da pek bir şaşırmış gördüm :2:

[video=youtube;f2hM9Q1Pm7w]http://www.youtube.com/watch?v=f2hM9Q1Pm7w[/video]

Ki Mustafa bir okadar asil Bilgili Vizdanlı bir şehzade imiş..
Çok üzücü çok...

[video=youtube;pfDeURUzouY]http://www.youtube.com/watch?v=pfDeURUzouY[/video]

Pargalı..

[video=youtube;xCX0odsnvps]https://www.youtube.com/watch?v=xCX0odsnvps&feature=youtube_gdata_player[/video] bakin bakin ilber ortayli ne diyor hurros ve ibos hakkinda
meg'cime cok tesekkurler hemen ogrendim video eklemeyi ondan ve de ekledim

Ben telefoon'dan bağlandığım için filimi açamıyorum
çok merak ediyordum! İbrahim kesin ölmedi değilmi? Rüyasında görüyor birisi hé?

Ben telefoon'dan bağlandığım için filimi açamıyorum
çok merak ediyordum! İbrahim kesin ölmedi değilmi? Rüyasında görüyor birisi hé?

yeni fragmanda ölmüş gibi davranılıyor tabii ama dizide kesin belli olur
fragman konuşmaları
Sultan Süleyman: İbrahim, Pargalı İbrahim... Ben gönlümü senden yana gönderdim.Onun birdaha benden yana gelmesi mümkün değildir.
Hatice Sultan: İbrahim!
Sultan Süleyman: İbrahim'i sen defnet matrakçı.Lakin öyle bir yere defnet ki, hiç kimse nerede olduğunu bilmesin!
Hatice Sultan: Gözlerine bakınca, kimi görüyorum biliyor musun? Babamı!
-Babam nerede? Ne oldu ona?
Hatice Sultan: Cennete gitti kızım...Cennete gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…