- 18 Ağustos 2009
- 5.506
- 4.658
- 698
eski bolumlerdenartik bu ask sahnelerini goremiyoruz malesef
Eki Görüntüle 608011 Eki Görüntüle 608009 Eki Görüntüle 608008 Eki Görüntüle 608006 Eki Görüntüle 608004 Eki Görüntüle 608005uuu Eki Görüntüle 608025 Eki Görüntüle 608004 Eki Görüntüle 608005 Eki Görüntüle 608019 Eki Görüntüle 608026 Eki Görüntüle 608027 Eki Görüntüle 608015 Eki Görüntüle 608016 Eki Görüntüle 608021 Eki Görüntüle 608024 Eki Görüntüle 608023 Eki Görüntüle 608022 Eki Görüntüle 608020 Eki Görüntüle 608018 Eki Görüntüle 608013 Eki Görüntüle 608017 Eki Görüntüle 608028 cok yakismisti bu elbisesi hurrosa
Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu, 'Pargalı İbrahim'in idam nedeniyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu, katıldığı 2. Sayfa programında Pargalı İbrahim Paşa'nın neden öldürüldüğünü ve Hürrem Sultan ile arasında olan nefretin sebebini anlattı. Bahadıroğlu, Meşhur târihçi Solakzâde'nin bir kitabında, Pargalı'nın Hürrem'e olan karşılıksız aşkını ima ettiğini söyledi.
PARGALI HÜRREM'E AŞIKTI
'Mesela târihçi Solakzâde, Pargalı'nın Hürrem Sultan'a olan karşılıksız aşkını ima ediyor. Aralarındaki nefret Solakzâde'yi doğrular gibidir. Büyük aşklar büyük nefretlerden doğar derler. Ancak Hürrem Sultan'ın gözü Kanuni'den başkasını görmüyordur. Bu benim kanaatim çünkü Kanuni'nin yanında erkek olarak Pargalı'yı beğenmek çok mümkün değil. Pargalı ufak tefek, süzgün yüzlü.
olur mu olur kızlar keşke o zamanlarda haremden birileri günlük tutsalarmışş,nasıl merak ediyorum anlatamam
bu sarı elbisesiyle çok tatlıydı hürroş
Teo değil miydi yaww :44:
Pis Hürremciler .....
Dağ Gibi Pargalı'mı yediler
Alın elinize yakın ....
Eki Görüntüle 607384 Eki Görüntüle 607385
Teo dimi nikon nerden çıktı yahu
teo pargalının kendi ismiydi hanımlar.
Pargalının ikz kardeşi NİKO idi.... Teo nerden çıktı yahuuuuu.. Gacım doğru hatırlıyor...
İbrahimi yiyen kendi kibiri değil.Kanuninin kibiri İbrahim ona ne yaptı canınamı kasetti,Diğer ülkeleremi bilgi sızdırdı ajanlık yaptı,Osmanlı hazinesinden paramı çaldı.Bunlar olsa evet Sadrazam ölümü haketti oh olsun diyeceğim.İbrahimin kibirinin kimseye zararı olmadı,ama Kanuni İbrahimi öldürerek tüm osmanlıyı çöküşe hazırladı.Ya Şehzade Mustafanın ölümüne nedemeli.Kanuni tüm sevdiklerini arkadan vurarak haince öldürdü düşmana bile böyle ölüm yapılmaz.İbrahim uykusunda,Mustafa babasının çadırında.Gerçekte sadece İbrahimle ,Mustafa dışında onların eşleri ve çocuklarıda öldürülüyor.İnanmayan Bursadaki Muradiye Türbesinde Şehzade Mustafa ve oğlunun mezarını ziyaret edebilir.Şehzade Mustafanın ailesi,çalışanları 11 kişi kayıkla kaçarken yakalanıp öldürülüyor.Yani Kanuni o çok adaletli padişah kendi öz oğlunu,günahsız torununu öldürmekten hiç çekinmiyor.Tarih bu gerçeklerle doluyken ben Pek Hürremci olamam.
Burada da pek bir şaşırmış gördüm :2:
[video=youtube;f2hM9Q1Pm7w]http://www.youtube.com/watch?v=f2hM9Q1Pm7w[/video]
Ben telefoon'dan bağlandığım için filimi açamıyorum
çok merak ediyordum! İbrahim kesin ölmedi değilmi? Rüyasında görüyor birisi hé?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?