Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;xCX0odsnvps]https://www.youtube.com/watch?v=xCX0odsnvps&feature=youtube_gdata_player[/video] bakin bakin ilber ortayli ne diyor hurros ve ibos hakkinda
meg'cime cok tesekkurler hemen ogrendim video eklemeyi ondan ve de ekledim

bende öğreneydim iyiydi :122:

adam mantığa dayanarak konuşuyor sadece ve ne güzel konuşuyor hürrem düşmanları azcınan feyz alsa

üşenmemiş helva yapmış, bi de üstüne pargalı yazmış...
allah seni ne etsin kız...eline sağlık diyeyim

hay allah iyiliğini versin kıznefis görünüyo tarifini yaz bakem pargalıyı tarçınlamı yazdın

sık sık yapıyorum o akşam partgalıya özel olduğundan isim yazdım ...

un helvası
malzemeler:
250 gram tereyağ
2 su bardağı un
2.5 su bardağı süt
1.5 su bardağı şeker
vanilya
fıstık

yapılışı:
250 gram yani 1 paket tereyağını eritiyoruz
içine unu koyuyoruz kısık ateşte hiç bırakmadan 50 dakika kavuruyoruz,kavururken istediğiniz sürede fıstıkları atabilirsiniz içine ne kadar koyu seviyorsanız renk olarak..
bu arada un kavrulurken süt,toz vanilya ve şekeri bir tencerede kaynatıyorsunuz ve soğumaya bırakıyorsunuz,50 dakika dolunca helvanın altını açıyorsunuz ve sütü ekliyorsunuz çok hızlı bir şekilde karıştırıyorsunuz,artık bilekleriniz acıyınca yani karıştırmakta zorlanınca helva kıvama gelince altını kapatıp kapağını örtüp dinlenmeye bırakıyorsunuz...
sıcak seviyorsanız 10 dk .sonra servis edebilirisiniz,soğuk ve sert seviyorsanız da bir kaç saat buz dolabında bekletiyorsunuz...ben üzerini tarçınla süsledim..

fragman için:
ibrahiminm çocuklarına çok üzüldüm doğrusu,sanırım onları boğdurtmayacak tarihte boğduruyormuydu ki ????
hatice dağıldı tabi beyhanda gelmiş,gözlerinde babamı görüyorum dedi süleymana..
pişman olmuş bir tavrı var ama pek sanmıyorum olsaydı oğlunu da öldürtmez di...
ah pargalı ah o pis sırıtışını çok özliycem çok seksiydi yaaa

adama helva yapmış, bi de seksiydi diyor yaaa

Senin kalbin nasıl öldü Süleyman? Can yoldaşım dediğini öldürür mü kalp? Ya canından olana kıyabilir mi? Senin kalbin hürremin gözlerindeki denizde boğulduysa yazıklar olsun sana. Senin kalbin sorgu sual dahi edemez halde kibirdeyse vahlar olsun sana. Senin kalbin kötüyü iyiyi yalanı gerçeği ayırt edemeyecek kadar safsa selamlar olsun sana. Bir kalp ölmüşse geri dönüşü yoktur. Çok çok eminim ki sen bunları hürrem can verirken anladın. Yere külçe gibi düşen boynunda bir daha yerden kalkmadı.

Sadece youtube,dailymotion gibi büyük sitelerin videoları eklenebiliyor arkadaşlar..

hürrem ve süleyman ikinizden de nefret ediyorum.....Hele çocuklarınızdan daha çok hele de padişah olacak Selimden zaten selimden sonra duraklama devrine girmişiz....

[video=youtube;-CB6Ru7iCQE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-CB6Ru7iCQE[/video]

fragman içimi yaktı.İnsan can yoldaşına kıyarmı.Demek ki Kanuni aşkı için vicdanını kör etmiş yazık .

Geçen hafta Pargalı İbrahim Paşa'nın öldürülmesinin ardından Okan Yalabık'ın da diziden ayrıldığı Muhteşem Yüzyıl'da çok sevilen bir karakteri yeniden diziye dönüyor.

Malkoçoğlu, Şehzade Mustafa'nın affetmesi ile idam edilmekten son anda kurtularak Boğdan'a gönderilmişti. Malkoçoğlu Bali Bey'i canlandıran Burak Özçivit de diziden ayrılmıştı.

Geçen bölümde İbrahim Paşa öldürülmeden önce son yemeğinde, Boğdan Beyi'nin haracını ödememesiyle ilgili olarak Malkoçoğlu Bali Bey'i görevlendirdiğini ve konuyla ilgileneceğini Sultan Süleyman'a söylemişti.
Önümüzdeki bölümlerde Malkoçoğlu yeniden diziye dönecek. Malkoçoğlu, Boğdan'daki vazifesinin ardından saraya gelerek önemli bilgileri iletecek.

zaten bu konuşmadan sonra tahmin etmiştik döneceğiini, pargalı diziden çıkınca reytinglerde oynama olabilirdi, bu dengeyi de en iyi malkoçoğluyla sağlarlardı..
adam bıyıkları hiç kesmedi zaten..gelsin gelsin pargalının karüzmatüğünü sürdürür..

mihrimah çemçüğü ona aşıktı zaten, eee noolcak peki malkoçoğlu gelirse atçı rüstemle şeysi..:44:

mihrimah malesef annesinin sozunu dinlemek zorunda kalip 17 18yaslarinda rustem agayla evlenecek ve rustem aga vezir olacak ama daha cok var bu bolumlere sanirim

[video]m.youtube.com/watch?v=pszX9zYak9c[/video] bakin kizlar ne buldum gecmiste kimler kimleri oldurmus meger demekki hep hurremi suclamamak gerek hepsini hurrem yaptirtmadi dmekki padisahlarin huyu buymus birde ben su hurremin aski icin iboyu oldurdu cumlelerini dogru bulmuyorum hurremin gaziyla desek hadi neyse ki hurrem bile oldursundiye gaz vermedi veremezdi sadece gozden dusurmeye calisiyordu iboyu ki aynisni iboda hurrem icin yapip hurremin aciklarni ariyordu yani hurrem icin oldurdu diyemeyiz ikisinin arasnda secim yapti iboyu mu oldurdu hayir hurremin gazi ile vede ibonun kendi yanlslari ile oldu.kaldiki hurrem bile nekadar saskin fragmnda dikkat ettysenz cunku o da gitsin istiyordu ama olmesini beklemiyordu gidiverdi valla hurremin onundeki koskaca engel :122::124:

Son düzenleme:
dizinin sonlarına geliniyormuş.bu sezon son bölümleri olabilirmiş.hatta hazirana kadar bile devam etmeye bilirmiş bu dizi.bir magazin programında söylenmişti.yakında mahidevranın oğluda ölür.

Son düzenleme:
Ekranların en sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosunda yer alan Burak Özçivit diziye tekrar dahil oluyor. Bundan önce Malkoçoğlu üzerine çektiği filmi yüzünden diziye ara veren ünlü oyuncu, filmin ertelenmesinden sonra diziye tekrar dahil olma kararı aldı.

Son bölümlerde Boğdan Beyi’nin haracını ödememesiyle ilgili meselelerin çözümü konusunda gündeme gelen Malkoçoğlu Vali Bey, kilit unsur olarak saraya geri dönecek.

cidden ben anlamıştım aslında..daha hürrem alexandrayken,ibo görmüştü sülodan önce bizim güzel hürremimizi ve hoşlanarak bakmıştı hürreme..hoşuna gitmişti.sonra kendinin olamayacağının gerçekliğiyle nefret beslemeye başladı..çoğu nefretin altında gizli bir tutku yatar derler atalar matalar....

yeeeesss...kesinlikle katılıyorum.hürrem iboya çok cici gelmişti..hırçınlığı ve gizemi hoşuna gitmişti...

vay vay vayy...doğrudur bu doğru...aşık olmuştur kesin..onun olmayınca canını acıtıp durdu hürremimizin...

...baaaali bey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…