Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
pabbıcımınnnn vicdanlıları

bababababaaa neler duyuyommm

bende bende eminem çok üzüldüm yaa..hürreme de tabi de sülümana çok gıcık oldum

Gel bacım gelllll yamacımıza gel sendeeee

aysunay ve jaleda oturun zıfıırrrrrrr

Kıskanmaylımmmmm litfennnnn

ben şu ankete en tehlikeli die ibrahimi işaretlemiştim geri alıyorum en tehlikeli hürrem
koskoca ibrahimi yedi bitirdi

Hemn geri al reyizi işaretle hemennnnnn

Bursa'da yaşadığı evin kirasını ödeyemez duruma geldi ve birçok yere borçlandı.[11][7] Süleyman'ın bir diğer eşi Hürrem Sultan'ın 1558'deki ölümünden sonra,oglu padisah II.Selim, Bursa kadısı aracılığıyla Mahidevran'ın borçlarını ödetip kendisine ödenek bağlatırken; ertesi yıl ise Bursa Hisarı'nda, İmaret-i İsâ mahallesindeki Leyszâde evini kendisine aldırttı.[11]
Kendisine verilen ödenekle geçinen Mahidevran, oğlu Mustafa'nın Muradiye'deki mezarının üstüne Mustafa-i Cedit Türbesi'ni yaptırırken, türbenin bakımı için evinin yanında iki değirmen ve yüz bin dirhem gümüş para vakfetti.[11] 3 Şubat 1581 tarihinde vefat etti ve oğlunun yanına gömüldü.[11]

Aysunayy ve Jaleda size ev ödevi..
izleyin bakiim
sınav yapıcem

[video=youtube;JzuATMMv0-A]http://www.youtube.com/watch?v=JzuATMMv0-A[/video]

kadına bak yaaaa..neydi adı hürremin kocası ilk öldürülen görümcesinin adı...hürremi azarladı suratsız kedi...bunların arasında hürrem iyi dayanıyor..

kurtarma sınavı da yohh sana

bana bak deli etme insanı
meggg kısss başını yakma gel bakkk bu hürremm yakıp yıkıyooo heeeee hatçe yada mahicide değilim bağımsız takılıyorum bennn

süloya hem nasıl kızdım nasıl bir vijdan varkii can yoldaşının canına kıydı hoşş bu daha bir başlangıç sırda mustafa var

hürreeeemmmm..güvenme ona canım o en cadı..en sinsi...kandırıyor seni şah sultan...bu arada mahinin yüzüne tükürelim kızlar...hürreme laf sokuyor...

sıhatinize duacıyım hünkarım diyo yaaa yalaka mahi...noldu..soksana lafları..öldürdün desene...korkak sinsi...hürreme derken iyiydi..yemedi demi...

aynen gıcık sülo

yettim gari

Bizımlasınnn artıkkkkkk

Bak ben dayeciyim hala gül gibi kadını yok etti senarstlerrrr

Vijdan olsa yaparmıydı acaba gaza geldi hep hele mustafada napcaz bilmiyorum

Aysunayy ve Jaleda size ev ödevi..
izleyin bakiim
sınav yapıcem

[video=youtube;JzuATMMv0-A]http://www.youtube.com/watch?v=JzuATMMv0-A[/video]

evet hürroşa bayılıyordum burada
ama şimdi çok gaddar oldu eski hürrem isterim ben

örtmenim 1 puanla takdiri kaçırıyorum litfennnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…