Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ayaz paşayı yolasım var tutmayın sakınnnnnn

YOOOLL..AYAZ PAŞA BİZİM İÇİN BİŞEY İFADE ETMİYOR...iyi bi dam ..sakalını yolabilirsin..bişiy olmaz..belki daha yakışıklı olur..aaa bi ara da barbarosun sakallara el at..bi hayli kabarmış ..yapalak yapalak olmuş rengide turuncu..içinde pislik var gibi görünüyor...

Kızlar röfle kaçıncı yüzyıl da bulundu :26:yoksa beyan Ozamanın apaçısımıydı

bak bak hala ne konuşuyo yarebbim taktirmişmiş

sen hürremcisiiinnnnn uuuuuuu hürremcisiiinnnnn,hep ööleydiiinnnnn

hahhahhaaaaa:111::111::111::111::111::111::111::86::86::86: ne diyodummm hürrem hürrem hürrremmmmmm bu hipnoz bana yaramadıııı

iki tarafta birbirine ayağını denk al dedi.
reyiz artık alıştı.
her levelde yeni bölüm canavarı geliyor.
kadın bir oh deyip rahat rahat uzanamadı arkadaş.

tammadırr aysuunnn sende gell bak birlikten kuvvet doğarr savunuunnnnnnnnnnnnnnnn istikamet sülonun sarayıı ALLAH ALLAH ALLAH

Daha tatlıgacı var onuda alacazzzzz

Ayazıda hürremün gazına geldi diye yolacammmmm

Barborosu başkası yolsunnnnnn ben ellememm onuuu

kız ağzımdan aldın tam ben dicektim gıcık beyhana bakın röfleli diye annemde diyoki aaa nıye oyle dıyosun sarışın o sarışın doğuştan
Kuralına göre oynasalar yanmıyacammm
ay kaçırdım baa da söleyin

Canım benım kelime dagarcıgim Osmança uyuşmuyor
Kısacası bizim soradan görme şah Sultan hüroşu ezdi
Ezmekle kalsa bıde tehdit etti bana bulaşma şıçrarım

Son düzenleme:
Hürroşşşşş
Allah seni nazarlardan,kem gözlerden korusun meleğimiz
:86:

Daha tatlıgacı var onuda alacazzzzz

Ayazıda hürremün gazına geldi diye yolacammmmm

Barborosu başkası yolsunnnnnn ben ellememm onuuu

barbarostan uzak durmakta fayda var.anlıyorum seni arkadaşım..adamın sakallar çöplük gibi..açıcı bakım kremi kullansak halı şampuğanıyla yıkasak açılmaz...barbarosun sakalları tiftik keçisi uzmanlarına teslim etmek lazım...

Bir bölüm daha bitti yeni düşman belli oldu. Bari biraz ara verilseydi yahuu kadın daha nefes alamadı ki biri gidiyor diğeri geliyorr. Mahidevran'a da gün doğdu bu sebeble araya soktu Hürrem'e suikast işini. Mahi yüzünden de oldu zaten İbonun sonu hep o fişekledi sen şöyle büyüksün sen paşasın Hürrem'i halt edersin diye karşıya geçtii izledi olan İbrahama oldu. Hürrem'de bir bekleyemedi daldı odaa hemen anında ya dur bir bekle anacımm öldü işte hemen ne gidiyorsun. Rakipsiz kaldı derken bir rakip daha geldi ama uzun sürmez ömürleri. Ama beni fena halde sıkmaya başladı dizi nedense kuzey güneye dönücem ama konuya fransızım mecbur bitircez diziyi artık yaza final yaparlar hızlı gidiyorlar. Daha Mustafa'nın ölümü var ve ona üzülücem işteee Hürrem'in arkasından hiçbir iş çevirmedi çocuk bundan sonrasını bilemem tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…