- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
kizlar hani biz yaslandirmadilar diye yanlis buluyoruz ya aslinda yaslandirmamalari mantikli cunku sadece 5-6 sene oldu sadece mihrimah ve mehmet 12 ve 13yaslarindaydilar 17 18 oldular mantikli bence burada tek uymayan bence mustafa ve mahidevran sevgili olabilcek durumdalar cunku mustafa dizinin basindan beri var buyudu 20li yaslarinda ama hic oyle durmuyor mahi biraz yaslansaydi bari cunku mahinin yasi hurremden buyuk .ozelliklede kanunin kizkardesi hatce iclernde en buyukleri ama neredeyse mustafayla ayni yasta gibi duruyorlaropuscekler zannediyorum cok yakinlasinca okadar
Hürrem gebeyken de aynı Hürrem'di,Mehmet kaç yaşına geldi,gene aynı Hürrem.. Değil mi:26:
Saç da mı beyazlamaz yahu
Ay ânâmmm,sırtlan rustemı de sevenler var,vışşş.mihrimah yine malkocogluna kapılırsa adı hoppaya cıkar vallabence taslıcalı agır basar.
aa meg'cim lutfencaktirmayiniz hurrem'e laf ettirmiycem ya ondan mahidevrandan girdim konuya
ya ama hurrem dogurdugunda gencti bence .gozlerini flan yaslandirdilar ilk geldigi bolumkerde daha dinc daha canli cildi mahisinde oyle yavas yavas yapiyorlardir belki yaslandirma seysini
dipnot:5 yil cokmu demisim birde utandim kendimden 5 yilda neler degisir neler
Botox da yoktu o vakitler hem dimi
Ama belki de zakkum çiçeğini suratlarına sürtme marifetiyle kırışıklık gideriyo olabilirler..
Yada kaktüs,deve tikeni vb
ben seviyorum rüstemi
bende seviyorum valla
o laf sokmalari felan cok oş bence
ses tonu da cok karizmatik
malkocoglu zaten bir numara ama
ancaaaaak o taslicaliyi ben itici bulmaktayim.
Hürrem şarap da,Mahi'ye,Hatçe'ye ne demeli
Botox da yoktu o vakitler hem dimi
Ama belki de zakkum çiçeğini suratlarına sürtme marifetiyle kırışıklık gideriyo olabilirler..
Yada kaktüs,deve tikeni vb
ay cok guldum ya
saclarina ne yapiyorlardi acaba ozelliklede o gecenki balyajlidan sonra supheleniyorum
ilk bolumlerde bildigimiz 25lik ve 32lik masalar kullaniyorlardi braun sponsorlugunda
deve tikeni iyi mi geliyomuş kıızzzzz..
bigudi var mıydı acaba o vakitler
kına yakıyolardır desem... hani beyazlar görünmesin diye..
hatçe,sindırella kızkardeş 1,öbürü 2,daha öbürü 3 nomeralı kötü kızkardeş
onlar nassıl beyazlarını kapatıyorlardı acep:26:kınanın içine papatya suyu koyunca balyajlı oluyomuş saç meselamesela mesela yani
saçmalamada tavan yaptım
he deve tikeni iyi geliyomuş
salladım besaçmalayacam ya,o bakımdan
hürrem şarap misali dünya güzeli.hatçe mahi gülfem ise kokuşmuş acı sirke...
yuzumuze deve dikeni suruyormusuz ciddiye alipise yarar mi ki acaba
bence maşayi demiri ateste isitip yapiyorlardi
duzlestirmeyide geysalar gibi kaynar suda saci yikayip bit taragiyla tarayarak
balyaj konusunda haklisin bencecunku suan daha fazla boyamak istemedigim icin bende sacima papatya cayi ve limon suyu surdum tam konu ustune oldu
malkoçoğluuuuuuhoşgelmiş sefalar getirmişşşşş
mihrimahı zaten sevmiyom taşlıcalıyı bırakıp yine malkoçoğluna sulanmasın
malkoçoğlu o zamanlar validesultanın akrabasıyla kaçmıştı sanki yanlış mı hatırlıyom noldu o kıza öldü galiba
avatarımda beni yansıtsın istedim.baş döndürücü olsn die şey ettim
rüstemi bende sefiyorum ya ,zaten biz türk kızları ne b.k varsa hep serseri tipli agresif irkeklerden hoşalnırız
ayrıca yaşlanma konusunda katılmıyorum eski bölümleri bir izlerseniz çok fark var arada,basit banel bir saç beyazlatmayla değil gerçekten yılların kırışıklıkları oluşmuş,bir kaç ay öncesine bakarsanız sülümanın boynu armut sapı gibin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?