Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

çok üzüldüm...hürrem canım...süleyman senin kadar merhametli değil...sen cansın...can

çok üzüldüm...hürrem canım...süleyman senin kadar merhametli değil...sen cansın...can

rica ederim canim
bende cok uzuldum ozamanin sartlarini anlamak ve kabullenmek cok zor sulumanin yaptiklarini anlamak dahada zor .
beyazitin oguzel mektubuna bile bence yeterince samimi cevap vermemis hala gunahkar oldgunu kabullen demis
ah ah hurrosumuz birtane birtane melek

Son düzenleme:
[video]m.youtube.com/watch?v=5iv1TSRJ3S8[/video]
hurrosum sondaki o kirmizi elbisenle cok asil gorunuyorsun sultanlarin en asili
sah sultan cok beklersin rustem olene kadar hurreme sadik kaliyor mihrimaha olan askindan
malkocogluuuuuuuu hosgeldin mihrimah da pek sevindi gelmene belli
sulumani goremedik :26: neyse ikinci fragmanda artik
dipnot: mahidevran bos hayallere kapilma

Son düzenleme:
[video=youtube;5iv1TSRJ3S8]http://www.youtube.com/watch?v=5iv1TSRJ3S8[/video]

olan gidene oluyor işte,pargalı gitti daha 7 si dolmadan entrikalara devam...

fragmanın sonunda hürreme komplo kurulacağını söyleyen kişi malkoçoğlunun sesine benziyor,sanırım malkoçoğlu da hürremden yana olacak...

son sahnede çiyan gibi bakan nigar mı peruk takmış dayana mı?kim o ya hu hürremin arkasından baykuş baykuş bakan...

diana canım ordan pörtlek pörtlek bakan diyana,ahh yavrum ah o taştan duvarlar,o kolidorlar senin gibi nicelerine şahit oldu,senin gibi ne cariyeler geldi geçti gülfem hatun bile gümbürtüye gidiyordu sen kendini ne sanıyorsun düdük

[video=youtube;5iv1TSRJ3S8]http://www.youtube.com/watch?v=5iv1TSRJ3S8[/video]

Malkoçoğluuuu gelmişşşşşş oleyy beeeeee yakuşuklummm benimmmm jr hürremm napcak acabaaaa ufakken aşıktı ya ona

Diana saraya gelmişşşş hoş gelmişş gebert şu reyizide kurtulalım :13:

Atçı rüstem'in gözleri yukarda artık ağzı gözü kayıyor gene gözünün yan kısmında bişi vardı at mı tepti acaba

diananın saçı yoktu hemen büyümüş saçı o devirde peruk takma yada çıt pıt dedikleri var mıydı bide mihrimah büyüdü emme malkoşoğlu aynı duruyor mimar sinan unutuldu galiba

Zaten bebeler büyüdüler amma anaları babaları ya da saray halkı 1gr yaşlanmadılar..
Mahi,Mustafa'nın anası gibi mi duruyor?
Hürrem Mehmet'in anası yaşında gibi mi?
Saçma işte saçma..
İnsan bari saç baş beyazlatır be..

Gerçekten Malkoçoğlu kendini dondurmuş,sonra çözdürmüş gelmiş saraya galiba

ya hürrem şarap gibi kadın yıllar geçtikçe güzelleşiyor

Aysunayy ve Jaleda size ev ödevi..
izleyin bakiim
sınav yapıcem

[video=youtube;JzuATMMv0-A]http://www.youtube.com/watch?v=JzuATMMv0-A[/video]

megim ancak izlem fırsatı buldumnasılda güzel orda hürrem makyaşla felan şimdi daha olgun gösteriyolar bebek gibi bir kadın maşallah

megim ancak izlem fırsatı buldumnasılda güzel orda hürrem makyaşla felan şimdi daha olgun gösteriyolar bebek gibi bir kadın maşallah

af yok

hemen dön ve ben hürremciyim de

pargalının burnu bile düştü toprak altında pargalı bitti yane

af yok

Hemen dön ve ben hürremciyim de

Pargalının burnu bile düştü toprak altında pargalı bitti yane

ya gamzem ben hürremi seviyorum zaten fakat o ibrahimin ölümü ben sarstı arkadaş
Bu infazın büyük bir sebebi hürrem olduğu için ona çok kızgınım çokk
Ama ne hatçe ne şah sultan nede mahi hiç birine sempatim yok

kocanın ortağı en yakın arkadaşı olsa. sende öğrensen ki kocan hakkında atıp tutuyo. tek başşına herşeye sahip olmak ister vaziyette sözleri var ne yaparsın kocana söylermisin söylemez misin tabi sonucu bugünkü şartlarda arkadaşlığı silme ortaklığı bozma olur o zamanda idammış

doğru söze ne denir bende olsam kocamada yetiştiririm elimden gelen bütün mücadelemide veririm
ozaman demekki idam çok normalmişmi? ya ne bileyim işte ölüm kimseye yakışmıyo

vavvv malkoçoğlu gelmiş hoş gelmişş gittiği gibi gelmiş aynı tip daha da gençleşmiş artık taşlıcalının pabucunu dama atar mihrimah,

demiştim bu şah sultan hepsinden fena rüstemi de ele geçirdi,

Bence Rüstem Hürremi satmaz çünkü Mihrimahı seviyor Hürremin gözüne girmeye çalışıyor ayrıca girdi de Hürrem taa nerden getirtti Rüstemi tarihte de zaten onunla evlendirmişler Mihrimahı Şah Sultanın dedıgını yaparsa da Hürreme laf tasımak ıcındir

malkoçoğluuuuuu hoşgelmiş sefalar getirmişşşşş
mihrimahı zaten sevmiyom taşlıcalıyı bırakıp yine malkoçoğluna sulanmasın
malkoçoğlu o zamanlar validesultanın akrabasıyla kaçmıştı sanki yanlış mı hatırlıyom noldu o kıza öldü galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…