Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ha haa haaa.

.baksır...silip mayo..töööbe töööbe allaaaaammm...baksır .slip mayo. külot...töbe tööbe...innateynaa...fırat gibi oldunuz kızlar....ha haah aaaaa...haaa

yakışırrrrrr kaytannnnn bıyıklımızaaaa şöle en desenlisindennn tazmanyalılar varyaaa hahahahahahaaha

Muhteşem Yüzyılın Sümbül Ağası Selim Bayraktar eşi ile katıldığı Mutlu Aile Defteri'nin galasında eşi ile ilgi odağı oldu.Bu özel Gecenin en dikkat çeken konukları Muhteşem Yüzyıl'ın Sümbül Ağa'sı Selim Bayraktar ve eşiydi.

Usta oyuncu Tuncel Kurtiz’in Binnur Kaya, İlker Aksum'la birlikte rol aldığı Mutlu Aile Defteri filminin galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı.Galanın en dikkat çeken konukları Muhteşem Yüzyıl'ın Sümbül Ağa'sı Selim Bayraktar ve eşiydi.

İnanması güç ama bu bir gerçek. Suriyeli bir gazetecinin aktardığına göre Muhteşem Yüzyıl başlayınca Suriyedeki çatışmalar tamamen duruyormuş.

Muhteşem Yüzyıl dünyanın tam 42 ülkesinde 200 milyon kişi tarafından izlenen bir dizi oldu. Dizinin bu başarısı özellikle ortadoğudaki izlenme rakamlarından da belli oluyor.

Özellikle Suriyede çok izlenen dizi başladığında ülkede aylardır süren çatışmalar dizi süresince duruyormuş. Ne diyelim keşke her gün Muhteşem yüzyıl olsa da savaşlar dursa...

Nelerrrrrrr görüyorum yarabbimmmmmm dönüş yaptım deme nolurrrrrrrrrrrrrr antühürremciyim gene deeeeeeeeeeeeee

ya abla hürremin cazibesine dayanamıyorum benn
ibram öldü sıra acımdan ne söylediiğimi bildimmi benn
hürreme çok kızmıştım ama ibramın acısı çabuk geçti

ama seni kırmayayımm senin için anti hürremciyim diyeyim barimm

Kandırma şimdiii açıkca geri dönüş yaptım demiyonda acım geçti diyonnnn

Dahaa mıstıkkkkk var netcen o zaman anti mi oldum diycennnn

Kandırma şimdiii açıkca geri dönüş yaptım demiyonda acım geçti diyonnnn

Dahaa mıstıkkkkk var netcen o zaman anti mi oldum diycennnn
ama mıstık ı şu durumda anasıyla halası alt zemin hazırlıyola baksana bu bölümde halası neler söyledi mıstıka
böylesi uysal aklı başında olan çocuku hırslandırıp babasıyla karşı karşıya getirecekler
göremediğinden değil korktuğundan kaçmak istemişşşş evladım yaaaa

yürüyüşüüü zombi onunnnnn haldur huldurr yürüyorr

evet bazen yürüyüşünü bende beğenmiyorum böyle bir güzelliğee kuğu gibi yürümek yakışır değilmi

çok güzel bi dizi ilk kez bi diziyi takip ediyorum....
hürrem çok güzel...

başka ne olcak ablaaaaa çocuğun diyaframı kaymış korkudan

Nasıl tırstıysa artıkkkkk atıyor kendinihemennnn

Çocuk öz anasından kaçıo kokkudan fazla söze ne hacet

Kurtarın beniiii diyorrrr

Anasıda halasıda doğru söylüyor ama,mıstık akıllı birisi garibim boşuna öldü yaaa

Şaka filan değil cidden yürüyüşü fena,biraz ders alsa keşkee

Ama ynede gözümde zombi gibii

Şahı Huban yaptı yapacağını kuruldu Hatçenin sarayına istediği de buydu zaten tek olmak ve Hatçeyi saf dışı bırakmak emeline ulaştı zaten kıskanıyordu onu ağabeyine yakın olduğu için. Çerez niyetinde yer Hürrem onu.

Mustafa Hatçe'nin dolduruşuna geldi peki neden kendi yediği haltı anlatmıyor ben Hürrem'i öldürmeye çalıştım komplo kurdum ondan sürüldüm demiyor başına taş düşse Hürrem'den bilecek bu ya uslu duraymış Şah Sultan haklı bunlarda akıl yok ki hemen taarruza geçiyorlar Hürrem gibi zeki biri için ne kötü oyunlar gerçi az daha gidiyordu Hürrem Süklüm kapıya gelince çevirdi acaba kafasında ne var o kızın Hürremle ilgili elbette gerçekten ondan yana değil. Nigara artık hiçbirşey demiyorum gözümden düştü yaa Hürrem onu kızına kavuşturdu haberi bile yoktu, buldu saklandıkları yerde, idam edilmekten kurtardı canını bağışladı, hünkara iyi gösterdi o saraya girebiliyorsa Hürrem sayesinde ama diş biliyor ya İbraham diye ağlıyorsun da adam yüzüstü bıraktı seni idam edilmene göz yumdu kızını kopardı senden.

Mustafa başkalarının sözleriyle hareket ediyorsun yakacaksın başını yakında ve ben sana çok üzülücem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…