Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

evet abla yaa yürüyüşte iş yok bir de gözlerini açarak konuşmasını sevmiyorum yapay duruyor ama yine de geçti mi ortalığı inletiyor var mı ondan başka gözleri üzerine çeken senelerdir güzell hatunn..

Haklıyım demi yürüyüş konusunda,geçen nette okudum genç yıldızların başarıları ve ounculuğu hakkında..Hürrem içinde ço başarılı bulunmuyormuş o bağırmaları yüz göz hareketleri abartılı dediler..Çok kasıyor kendini bence..

Ama yutkunuyor yaaa bitiyorum ona ahhaaaa özellikle suçlu olduğu anlarda yapıyor bunu

yaa anasıda halasıda çirkeflik yapıyolar yakıcaklar yakışıklı mıstıkın başını e tabi hürremde boş durmayacak oda bir el atacak olan mıstıka olacak

Ayyyyy yaaaa teşekkür ederim beybi kaytan pıyıklım benim hürroşta çok güzel herzamanki gibi çarşamba geceleri hürroşla sulumanın yanında benim de aşkı derunum var çok derun kaytanım

eevt haklısın her ne kadar Hürremci olsamda bunlara katılmadan yapamıcam bir de bağırması yok mu am en çok gözlerini aça aça konuşması kızdığı zaman bier de başıyla gel yapıyor yaa onu da gözlerini açmadan yapamıyor fal taşı gibi açılıyor o gözler. Ama güzel hatun şimdi hakkını vermek gerek. Gerçek Hürrem bu kadar güzel değilmiş ama o zamanların yine en güzeliymiş bir de zekası etkilemiş Padişahı.

yaa anasıda halasıda çirkeflik yapıyolar yakıcaklar yakışıklı mıstıkın başını e tabi hürremde boş durmayacak oda bir el atacak olan mıstıka olacak

Onlarda haklıı ama mıstığın başını kim yedi,atçı rüstem ve hürrem değilmi.. iş birliği yaptı ikiside olan mıstığa oldu yazık değilmiydi ona

Ayyyyy yaaaa teşekkür ederim beybi kaytan pıyıklım benim hürroşta çok güzel herzamanki gibi çarşamba geceleri hürroşla sulumanın yanında benim de aşkı derunum var çok derun kaytanım

afiyet olsun dicemmde olmıcak
neyse aşkı derununa kavuşmana daha 5 günn var geçermi böyle zaman yaaa

Şah Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisine dahil olan Deniz Çakır'ın bir sırrı ortaya çıktı.
Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem ile Çakır'ın oynadığı Şah Sultan arasında büyük bir çekişme var.
İkilinin gerçek hayatta yaşadıkları bir olay magazin basının gündemine bomba gibi düştü.
Evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi İbrahim Çelikol'un iki yıl önce Antalya TV Ödülleri sonrası Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli ile yakınlaştığı ortaya çıktı.
Antalya'da bir ödül töreninin after partisinde tanışan Çelikkol ve Uzerli'nin kısa bir dönem ilişki yaşadıktan sonra ayrıldıkları öğrenildi.
Çakır'ın sevgilisi Çelikkol'un Uzerli ile geçmişteki flörtünü bilip bilmediği merak konusu...
Çelikkol'un Uzerli'den sonra ise Aslıhan Gürbüz ile de kısa dönem aşk yaşaması başka bir detayı ortaya çıkardı. Muhteşem Yüzyıl'da Şah Sultan rolünü aslında Aslıhan Gürbüz oynayacaktı ancak düşük bütçe nedeniyle Gürbüz son anda rolü oynamaktan vazgeçince rol Deniz Çakır'ın oldu.

aminnn........

o atçı rüstemin tipinde hayır yok zaten her gördüğümde tecavüzcü coşkun geliyo aklıma:18::18:

Dikkat ettinmi hiç,konuşurken boynu sirekli yanda duruyor kesin boyun fıtığı var bunda

Ozan böyle değildi önceden,yüzünde farklı bir şey var gözler kayıyor konuşurken

göremediğinden değil korktuğundan kaçmak istemişşşş evladım yaaaa

yürüyüşüüü zombi onunnnnn haldur huldurr yürüyorr

o makyajı bana yapsınlar eğer be daha güzel olmazsam başaka bişyi demiyoprum

yürüyüşü cidden berbat,hürrem karakterini çok azılı bi tip bellemiş belli ki kabadayı hallere giriyo bu yüzden ama bence padişahı bu derece etkilemiş bir kadın aynı zamanda zerafet timsalidir diye düşünüyorum.Bu kadar kaba saba yürüyen,yemeği nerdeyse avuçlayarak yiycek bi kadın olduğunu sanmıyorum.Bir yerde okumuştum gerçek hürrem böyle aşırı çenebaz bi kadın değilmiş;sinirlendiği zaman da aşırı bağırıyo evet,tam Alman oluyo o anda,ahtung filan diycek sanıyorum.
Bu arada o kadar makyajı kime yapsanız güzel olur sözüne de katılmıyorum.Güzel kadın şimdi.Hürremi sevmiyoruz ama meryem uzerli güzel kadın.

dikkat etmemmi adamın kaşı ayrı gözü ayrı oynuyo:18::18: baksana tipe :18:Eki Görüntüle 627618

Özellikle yapıyor olabilir :44: biliyorki ben tırsıyom bide hilka tırsıyor bundan

Yürüyüşü cidden hoş değil,çok abuk subuk yürüyor,gerçi çirkin bir kadınmış tarih kiataplarda öyle yazıyor..Aklı ile süloyu tavlamış hep..Bağırmalarına sinir oluyorum bende damarları yıryılacak bir gün

birde ben tırsıyomm bukelamun gibi gözleri her yana dönüyoo yaa işte ozaman daha çok tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…