o makyajı bana yapsınlar eğer be daha güzel olmazsam başaka bişyi demiyoprum
Nasıl tırstıysa artıkkkkk atıyor kendinihemennnn
Kurtarın beniiii diyorrrr
Anasıda halasıda doğru söylüyor ama,mıstık akıllı birisi garibim boşuna öldü yaaa
Şaka filan değil cidden yürüyüşü fena,biraz ders alsa keşkee
Ama ynede gözümde zombi gibii
evet abla yaa yürüyüşte iş yok bir de gözlerini açarak konuşmasını sevmiyorum yapay duruyor ama yine de geçti mi ortalığı inletiyor var mı ondan başka gözleri üzerine çeken senelerdir güzell hatunn..
yaa anasıda halasıda çirkeflik yapıyolar yakıcaklar yakışıklı mıstıkın başını e tabi hürremde boş durmayacak oda bir el atacak olan mıstıka olacakNasıl tırstıysa artıkkkkk atıyor kendinihemennnn
Kurtarın beniiii diyorrrr
Anasıda halasıda doğru söylüyor ama,mıstık akıllı birisi garibim boşuna öldü yaaa
Şaka filan değil cidden yürüyüşü fena,biraz ders alsa keşkee
Ama ynede gözümde zombi gibii
Eki Görüntüle 627571 Eki Görüntüle 627570 Eki Görüntüle 627569 Eki Görüntüle 627568 Eki Görüntüle 627573 Eki Görüntüle 627574 Eki Görüntüle 627576
varmı böyle bir güzellik yaa
safimuu bunlarda senin içinEki Görüntüle 627579 Eki Görüntüle 627580
Haklıyım demi yürüyüş konusunda,geçen nette okudum genç yıldızların başarıları ve ounculuğu hakkında..Hürrem içinde ço başarılı bulunmuyormuş o bağırmaları yüz göz hareketleri abartılı dediler..Çok kasıyor kendini bence..
Ama yutkunuyor yaaa bitiyorum ona ahhaaaa özellikle suçlu olduğu anlarda yapıyor bunu
yaa anasıda halasıda çirkeflik yapıyolar yakıcaklar yakışıklı mıstıkın başını e tabi hürremde boş durmayacak oda bir el atacak olan mıstıka olacak
tamm makyaj bir çok şeyi kamufle ediyo fakat bu makyaj içinde bir alt zemin lazım düzgün bir yüz hattı lazım o makyajları bunlarada yapalım bakalım sonuç aynı olacakmıEki Görüntüle 627596 Eki Görüntüle 627598
Ayyyyy yaaaateşekkür ederim beybi kaytan pıyıklım benim hürroşta çok güzel herzamanki gibi çarşamba geceleri hürroşla sulumanın yanında benim de aşkı derunum var çok derun kaytanım
aminnn........töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allahım yarattığın suretten ayırma :26:
Onlarda haklıı ama mıstığın başını kim yedi,atçı rüstem ve hürrem değilmi..iş birliği yaptı ikiside olan mıstığa oldu yazık değilmiydi ona
aminnn........
o atçı rüstemin tipinde hayır yok zatenher gördüğümde tecavüzcü coşkun geliyo aklıma:18::18:
Haklıyım demi yürüyüş konusunda,geçen nette okudum genç yıldızların başarıları ve ounculuğu hakkında..Hürrem içinde ço başarılı bulunmuyormuş o bağırmaları yüz göz hareketleri abartılı dediler..Çok kasıyor kendini bence..
Ama yutkunuyor yaaa bitiyorum ona ahhaaaa özellikle suçlu olduğu anlarda yapıyor bunu
göremediğinden değil korktuğundan kaçmak istemişşşş evladım yaaaa
yürüyüşüüü zombi onunnnnn haldur huldurr yürüyorr
o makyajı bana yapsınlar eğer be daha güzel olmazsam başaka bişyi demiyoprum
dikkat etmemmi adamın kaşı ayrı gözü ayrı oynuyo:18::18: baksana tipe :18:Eki Görüntüle 627618
yürüyüşü cidden berbat,hürrem karakterini çok azılı bi tip bellemiş belli ki kabadayı hallere giriyo bu yüzden ama bence padişahı bu derece etkilemiş bir kadın aynı zamanda zerafet timsalidir diye düşünüyorum.Bu kadar kaba saba yürüyen,yemeği nerdeyse avuçlayarak yiycek bi kadın olduğunu sanmıyorum.Bir yerde okumuştum gerçek hürrem böyle aşırı çenebaz bi kadın değilmiş;sinirlendiği zaman da aşırı bağırıyo evet,tam Alman oluyo o anda,ahtung filan diycek sanıyorum.
Bu arada o kadar makyajı kime yapsanız güzel olur sözüne de katılmıyorum.Güzel kadın şimdi.Hürremi sevmiyoruz ama meryem uzerli güzel kadın.
Özellikle yapıyor olabilir :44: biliyorki ben tırsıyom bide hilka tırsıyor bundan
Yürüyüşü cidden hoş değil,çok abuk subuk yürüyor,gerçi çirkin bir kadınmış tarih kiataplarda öyle yazıyor..Aklı ile süloyu tavlamış hep..Bağırmalarına sinir oluyorum bende damarları yıryılacak bir gün
birde ben tırsıyomm bukelamun gibi gözleri her yana dönüyoo yaa işte ozaman daha çok tırsıyorum
resmen baykuş yaaa kafa her yönde mübareksende tırsıyodun demi olduk 3 kişi
rüstemii admdan başka herşey benzettikk
duysa varyaa hık hıkkk diye giderr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?