Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
valla özledim şekerim bizim hürremcikızlar;ayşeayşe-zebos-tuanahb-ladygeorgıa nerelerdesiniz acaba????

normalde leptapımı kucağıma alıp diğer odadan kuzey güney in sesi gelmesin diye kapımıda kapatıp meyva salatamıda yanıma alıp keyifle izlerdim ama bu defa o kadar yorgundum ki leptapı falan arabada bıraktım taşımadım eve kolum kanadım düşmüştü torba gibi yığıldım yatağıma açtım hürremimi sessiz yorgun kediler gibi izledim...pislik şahmeran yılanına laf sokacak takatim yoktu..ama hürrem arkadaşlarımı çok özledim..haftaya acısını çıkartırız...

allam yareppim yaa hürremin ağlamasına gözlerinin dolmasına dayanamadım yorgundum ya iyice duygulandım geçen bölümde...miniş cihangirimi yerimmm yerimmm..

aazını burnunu kırdığımın şahmeranının cezasını süleyman verir inşallah...yaptığı tuzağa bak acımasız yılan çıngıraklı şahmeran....

ooooohhhhh hürrem nasılda tuzak kurdu mektuplan ...hatçe zır manyağı gebertecek şahmeranı....

nigar da tam itmiş...fare çocuğuna kavuşamaz bu hinlikle bu nigar soysuzu...neyse derdi hürremle...ibrahim salla sümük gibi duvara yapıştırdı zilli nigarı..hala ibrahimin öcünümü alıyor kokuşmuş yosunlar...ıyyy ...ıyyy ...size ıyyy...

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran dizi Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mehmet’i Gürbey İleri ile dokuz aydır birlikte olduğu Ezgi Eyüpoğlu sonunda fotoğrafçılara yakandılar.Gürbey İleri Bugüne kadar beraber görüntü vermeyen Ezgi Eyüpoğlu Arnavutköy Sur Balık çıkışında tüm çabalarına rağmen gazetecilerden kaçamayacaklarını anlayınca, gülümseyerek objektiflere poz verdiler.

Rüstonun neden ikide bir boynunu çevirdiği belli oldu demekki bitlendiğinden yapıyormuş

valla özledim şekerim bizim hürremcikızlar;ayşeayşe-zebos-tuanahb-ladygeorgıa nerelerdesiniz acaba????

Bende özledim aklım kaldı burada zaten

Zeboş uzun süredir yok hiç haber alan varmı acaba,merak ediyorum onuda :26::26:

mehmete bak sen ben bu ezgi eyüboğlunu hiç beğenmiyorum hiç sevmiyorum baska oyuncu kalmamış gibi sürekli dizilerde bunu görüyoruz haa güzel rol yapsa laf demiycem ama onuda beceremiyo çok yapmacık rol yapıyo ve bana çok itici geliyo

kızlar dikkat ettiniz mi meryem uzerli gün geçtikçe daha çok zayıflıyo bu haftadada çok zayıf geldi gözüme hele yeni elidor reklamında boyuda uzun bence fazla zayıflamısınyaa yüzü çökmeye basladı azcık kilo yakışıyo ona şimdi çok iyi olmuş dahada vermesin bence nette baktım boyu ve kilosuna bulamadım

Son düzenleme:
Meryem Uzerli çok zayıfladı.O haşmetli bedeni gitti.şimdi daha güzel hele reklamda çok şirin :)

megastar tarkanda fena sakal bırakmış, acep o da MYY a mı girecek neee?
kimi sakallı görsek şüpheleniyoruz....

ahahah,çok güldüm,teklif mi bekliyo,hani ben de sakal neyin bırakabiliyorum,hazır eskisi gibi megastar değilken dikkat çekicek bişeye ihtiyacım var,beni de alın mı diyo acep

hürrosuma sisko diyenler duysun

haftaya görüşürüz inş acısını çıkarırız
keşke gelse severim tarkanı
hürrosuma sisko diyenler duysun

evet evet

fragman çıkmışşş...
nigar hürremi kandırıyor..bali beyle mihrimah mermer köskte buluşaaklar diyip..
hürremde gidiyor..
hatce orada tabii..
"hatırlıyor musun? sana ölmek için yalvaraksın bana" demiştim diyor..
ve hürremi bayıltıyor...

heyecanlı olacak..ama bu hatceee

Son düzenleme:

kanuni tarkan süleyman hazretleri...haha haaaaa...

barbaros tarkanettin paşa..ha ha haaa...

taşlıcalı tarkan efendi..

pargalı tarkan...ha ha haaaa..

tarkanoğlu tarki bey..ha ha haaa...

matrakçı tarkan efendi...ha ha haaaa

atçı tarkan...ha haaaaaa..

ebu tarkan efendi...

ne hoşş olurdu...

sünepe haticeeee

kız alemsin valla sen

Bu dizide herkes kısık sesle konuşuyor ne hikmetse,dudak sesleri bile duyuluyor artık sinir oluyorum hele hatice .hürrem de hep aynı.

Meryem Uzerli çok zayıfladı.O haşmetli bedeni gitti.şimdi daha güzel hele reklamda çok şirin :)

Çok zayıfladı evet,sanırım daha yaşlı görünmesi için özellikle zayıflamasını istediler.Yanakları filan çöktü,yüzü çöktü,doğal olarak,10-15 yaş yaşlandı görünüm olarak.

keşke gelse severim tarkanı

ben de severim,gelsin tabi ama güzel rol yapıcaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…