Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
üzüm buğusuna yenildiğini hazmedemedi, güç kaybına uğrayacağından içti o zehiri..
padişahın aşkından değil vallaaaa..

Ba ba baaaaaaa Hürrem'e bak pis Osmanlı çorbasını içmem diyor .... nankörrrr, mendeburrrrr ah ahhh dağ gibi İbrahim Paşa'mı da yedi ya....

sorma patron, ciğerimiz yanıktır o yüzden
bu cadı yüzünden daha mustican da gidicek, bu yürek nasıl kaldırır bunları

ooooooh
valla bu topiği yeni gordum
ben acayip hastasıyım bu dizinin
kocamı bile müptela ettim valla hatta sevgililer gununde benden pargalı yuzugu istedii bende aldımm kocişimeee çokk sevıyorum hiç kacırmam başladıgı gunden ıtıbaren izlerim ... bu topikdende daha cıkmam

oofff kesinlikle tüm duygularıma tercüman olmuş bu mesajlar..daha dün yemekte eşim diyordu bu kadını gerçekten seviyormusun diye,nasıl kızdım nasıl savundum anlatamam sustu en sonunda:))))

pargalı yüzügüüüü
nerden aldın ,söyle bizde alak paşalarımıza

Ne oluyor burada Hürrem'e laf diye diye bitiremediler yahuu..

Hürrem Mahi'nin yuvasını yıktı da, Mahi Gülfem'in yuvasını yıkmadı mı onun üstüne gelmedi mi.

Hürrem aşkla bağlı oldu hünkara Mahi için ise güç herzaman ön planda oldu. Hürrem'e yaptıkları nasıl unutulur komalık olana kadar dövdü, zehirledi, yaktırdı daha ne yapsın Hürrem ohh eline sağlık mı desin. O Hünkar başkasın aşık oldu diye ölmeyi tercih etti ki bir keresinde de yine padişahın elinden zehirli iksir sandığı içeceği içmişti kolay mı kazandı o aşkı. Eper sevmeseydi Süleyman'ı çoktan Şah Sultanın galeyanına gelir oğlunu tahta çıkarırdı. O kadar akıllı bir kadın gelmiş mi Osmanlıya haka bu devirde konuşuluyor. Hem o zamanlar Mustafa ölmese onun oğlları öldürtülecek çünkü başa geçen Şehzade diğer soydan olanları kendi kardeşlerini bile öldürtür soy sadece o şehzadeden yürür. Mahidevran'ın korkusu yok kendi oplu geçecek nasılsa tahta ama Hürrem'in yerinde olsaydı o çocuklar çoktan ölmüştü.

İbrahim iyi bir yönetici olabilir ama hırsına yenildi taht ortk istemez kim tehlikeli olursa ölür. O İbrahim'in söylediklerini Hürrem zorla mı söyletti. Ayrıca Nigarla karısını aldattı. Geçmiş bölümleri izlerken Mahinin neler yaptığını da izleyin, Tüm saray ona karşı durdu o tek başına savaştı herkes öldürmek yok etmek istedi. Hürrem olmasaydı da başksı olurdu ama Mahi olmazdı artık düşmüş gözden bir kere.

Hürremi niye çekemeyim müdürüm,iboda maum du demyorum zaten,kibirinin esiri olmuştu,Az bişi rahat dursaydı ölmeyecekti belkide gitti dağ gibi paşamız Hürrem zaten akıllı bir kadın,mıstığı rüstoyla anlaşarak ölümüne sebeb verdiler ama,tüm tarih bilgilerinde hep böyle yazıyor bunlar..

Müdürüm adminim saygılar eyvah eyvah kara listeyemi giriyorum yoksa patronumuzda anithürremci nasılsa tam destek te ondan

Birbirlerini öldürmeye kalkmadılar ama

hüro hem zeki hem de şanslı kadın,5 tane çocuğu olmasa işler değişirdi belki de ama allah da yüzüne gülmüş,5 çocuktan sonra kadının tahtını adriana lima gelse sarsamazdı,hürremin sülümana aşık olduğuna dair de belge yok,yazdığı mektupları delil olarak dşünemeyiz,insanlar hiç sevmediği insana bile seni seviyorum diyolar kiii hem anne babasının yasını tutuyodu sözüm ona saraya gelince birden unuttu yası ması,hemen mahidevran için alıcam kocasını elden demeye başladı,o hürrem yok mu o hürreeeem ama sülümana lafım yok,adam aşık olmuş

Akıllı kadın zaten,kitaplarda yazıyor güzel değilmiş,süloyuda aklıyla tavlamış.. Bizim saf süloda aşık oldu hemen reyize ..Birşey duymuştum ne kadar doğru bilemem ama,sülo ölüm döşeğinde yatarken hürrem ona süleyman seni hiç sevmedim demiş,eğer gerçekse bu işte o zaman gerçekler açığa çıkar..Doğru olmasını temenni ediyorum bende inşallah doğrusur bu sözler

özete buyrun

Şah Sultan'ın İbrahim'e yazdığı mektupla deliye dönen Hatice, Şah Sultan'ı sarayından kovuyor. Şah Sultan, Hürrem'in oyunu olduğunu söylese de sırrı ifşa oluyor. İtalya seferindeki Süleyman, İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hissediyor. Manisa'da ise Mustafa gizemli bir kadınla tanışıyor. Süleyman Hürrem’in başına gelenleri öğrenince, Şah Sultan hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkıyor. Düşmanlarının oyununu bozduğunu düşünen Hürrem, hiç beklemediği bir tuzağın içine çekiliyor.

Yıllar önce İbrahim'e yazılan bir mektup, iki kardeşi birbirine düşürür. Şah Sultan, mektubu kendisinin yazmadığına ikna etmeye çalışır. Hatice ise ihanete uğradığını düşünmektedir. Tepkisi ağır olur. Şah Sultan, Hürrem’in bu oyununu bozmak için yeni bir plan kurar.

Seferde karşılaşılan zorluklar Süleyman’ı iyice yalnızlaştırır. İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hisseder. Şehzade Mehmet ise Bali Bey’le çıktıkları keşifte saldırıya uğrar. Mehmet, cesareti ve kuvvetiyle Süleyman’ın takdirini kazanmayı başarır.

Manisa'da ise Mustafa seferden gelen haberlerle üzülür. Bir yandan da yabancı tüccarların giderek artan şikayetlerini dinler. Mustafa bu olaylar sırasında Cenevizli bir kadınla tanışır. Güzelliği ve hırçınlığıyla nam salmış bu kadın, Mustafa'nın da dikkatini çeker.

Süleyman nihayet seferden döner. Hürrem vakit kaybetmeden yokluğunda olan biteni kendince anlatır. Hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkan Şah Sultan, duydukları karşısında şaşkına döner.

Hürrem’den intikam almakta kararlı olan Hatice ise gözünü karartır. Manisa’dan gelen gizemli bir kadınla birlikte Hürrem’e korkunç bir tuzak kurar. Şah Sultan’ın sırrını öğrenen Hatice ne yapacak? Şah Sultan, Hürrem’in oyununu bozabilecek mi? Hürrem'e kurulan tuzak ne?

Ba ba baaaaaaa Hürrem'e bak pis Osmanlı çorbasını içmem diyor .... nankörrrr, mendeburrrrr ah ahhh dağ gibi İbrahim Paşa'mı da yedi ya....

esas nankör olan pasaydi bikerem süleyman onu nerelere getirdi yetmedi

kibirinin sonucu ölüm oldu iyide oldu biz hürrremciler memnunuz

haticeyide pargalanin yanina yollayinca burasi bize bayram olur

Birbirlerini öldürmeye kalkmadılar ama

ablacımm Gğlfem'in bir iddiası yoktu ki Hürrem gibi aşına padişahına sahip çıkacak cesaret yoktu ve Mahi padişahın hayatına girdiğinde hiç Mahiyle rekabet içinde olmadı öyle biri değildi çünkü sarayda olmak padişahın yakınında olmak yetti ona ama o da rakip olsaydı dişli olsaydı Hürrem'e yaptıklarını tabii ki hiç çekinmeden Gülfem'e de yapardı ayrıca Mahi başlattı neler yaptı Hürrem'e çünkü ilk defa gerçek bir rakip çıktı karşısına padişahın aşık oldğu gözünü başkasının görmediği.

Şah Sultan'ın İbrahim'e yazdığı mektupla deliye dönen Hatice, Şah Sultan'ı sarayından kovuyor. Şah Sultan, Hürrem'in oyunu olduğunu söylese de sırrı ifşa oluyor. İtalya seferindeki Süleyman, İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hissediyor. Manisa'da ise Mustafa gizemli bir kadınla tanışıyor. Süleyman Hürrem’in başına gelenleri öğrenince, Şah Sultan hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkıyor. Düşmanlarının oyununu bozduğunu düşünen Hürrem, hiç beklemediği bir tuzağın içine çekiliyor.

Yıllar önce İbrahim'e yazılan bir mektup, iki kardeşi birbirine düşürür. Şah Sultan, mektubu kendisinin yazmadığına ikna etmeye çalışır. Hatice ise ihanete uğradığını düşünmektedir. Tepkisi ağır olur. Şah Sultan, Hürrem’in bu oyununu bozmak için yeni bir plan kurar.

Seferde karşılaşılan zorluklar Süleyman’ı iyice yalnızlaştırır. İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hisseder. Şehzade Mehmet ise Bali Bey’le çıktıkları keşifte saldırıya uğrar. Mehmet, cesareti ve kuvvetiyle Süleyman’ın takdirini kazanmayı başarır.

Manisa'da ise Mustafa seferden gelen haberlerle üzülür. Bir yandan da yabancı tüccarların giderek artan şikayetlerini dinler. Mustafa bu olaylar sırasında Cenevizli bir kadınla tanışır. Güzelliği ve hırçınlığıyla nam salmış bu kadın, Mustafa'nın da dikkatini çeker.

Süleyman nihayet seferden döner. Hürrem vakit kaybetmeden yokluğunda olan biteni kendince anlatır. Hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkan Şah Sultan, duydukları karşısında şaşkına döner.

Hürrem’den intikam almakta kararlı olan Hatice ise gözünü karartır. Manisa’dan gelen gizemli bir kadınla birlikte Hürrem’e korkunç bir tuzak kurar. Şah Sultan’ın sırrını öğrenen Hatice ne yapacak? Şah Sultan, Hürrem’in oyununu bozabilecek mi? Hürrem'e kurulan tuzak ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…