Ba ba baaaaaaa Hürrem'e bak pis Osmanlı çorbasını içmem diyor .... nankörrrr, mendeburrrrr ah ahhh dağ gibi İbrahim Paşa'mı da yedi ya....
Hürrem'i çekemiyorsunuz işteTarihte Pargalı'nın yaptıklarını unutmamız mümkün değil, bir asker olarak yaptıklarını takdir ediyorumda fakat kibrini de unutmamak lazım, kibri, kendini üstün görmesi belgelenmiş, kimin haddine koskoca Cihan Padişahına aslan terbiyeciliği yapıyorum demek
Hürrem Sultana neler söylüyorsunuz öyleKanuni Sultan Süleyman'a yazdığı aşk mektuplarının dışında eğer entrikalar yapıp, insanların canına kastettiyse delil niteliğinde bir belge yok, ben Hürrem'i seviyorum, aklını seviyorum, bunca şey yapıp koca padişahı parmağında oynattıysa akıllı bir kadınmış demek ki, 1-2 yıl değil yıllarca padişahın aşkına sahip olmuş, Hürrem öldüğünde Kanuni Sultan Süleyman inzivaya çekilmiş
HanimKelesimiGetir,
yazdım seni kenaraHürremciyiz diye ayağımızı kaydırmak istiyorsun, patronu gaza getirmeye çalışıyorsun
Hürremciler, nerdesiniz yahu, Hünkarımızın nikahlı karısı, haremin tek sahibesi, güzelliği ve aşkı dillere destan Hürrem Sultanımıza laf söylüyorlar
Konuşun, ağzınız bal yesin, tek suçu günahı Padişahını çok sevmek, evlatlarına düşkün olmak olan bir sultanı yerden yere vuruyorlar
Şimdi herkes masum, Hürrem entrikacı oldugerçek aşk mektupları yayınlanmadı mı dizide, Sülüman'a canımın padişahı diyor, kimse padişah için zehir içmezken o tereddütsüz içti, şu üzüm buğusu denen kara kadın ortaya çıktığında padişah için ölmek istemedi mi Hürrem
Herkesi, Dünya'yı titreten koskoca bir hünkara aşık olmak mı tüm suçuPadişah Dünya'yı, Hürremse aşkıyla padişahı titretmiş çekemiyorlar
ooooooh
valla bu topiği yeni gordum
ben acayip hastasıyım bu dizinin
kocamı bile müptela ettim vallahatta sevgililer gununde benden pargalı yuzugu istedii bende aldımm kocişimeee çokk sevıyorum hiç kacırmam başladıgı gunden ıtıbaren izlerim ... bu topikdende daha cıkmam
Ba ba baaaaaaa Hürrem'e bak pis Osmanlı çorbasını içmem diyor .... nankörrrr, mendeburrrrr ah ahhh dağ gibi İbrahim Paşa'mı da yedi ya....
Hürrem'i çekemiyorsunuz işteTarihte Pargalı'nın yaptıklarını unutmamız mümkün değil, bir asker olarak yaptıklarını takdir ediyorumda fakat kibrini de unutmamak lazım, kibri, kendini üstün görmesi belgelenmiş, kimin haddine koskoca Cihan Padişahına aslan terbiyeciliği yapıyorum demek
Hürrem Sultana neler söylüyorsunuz öyleKanuni Sultan Süleyman'a yazdığı aşk mektuplarının dışında eğer entrikalar yapıp, insanların canına kastettiyse delil niteliğinde bir belge yok, ben Hürrem'i seviyorum, aklını seviyorum, bunca şey yapıp koca padişahı parmağında oynattıysa akıllı bir kadınmış demek ki, 1-2 yıl değil yıllarca padişahın aşkına sahip olmuş, Hürrem öldüğünde Kanuni Sultan Süleyman inzivaya çekilmiş
HanimKelesimiGetir,
yazdım seni kenaraHürremciyiz diye ayağımızı kaydırmak istiyorsun, patronu gaza getirmeye çalışıyorsun
Hürremciler, nerdesiniz yahu, Hünkarımızın nikahlı karısı, haremin tek sahibesi, güzelliği ve aşkı dillere destan Hürrem Sultanımıza laf söylüyorlar
Kazen bey tehdit ediliyorum müdürüm tarafından yazmış beni kenarasırf reyizi şikayet ettim diye
Ne oluyor burada Hürrem'e laf diye diye bitiremediler yahuu..
Hürrem Mahi'nin yuvasını yıktı da, Mahi Gülfem'in yuvasını yıkmadı mı onun üstüne gelmedi mi.
Hürrem aşkla bağlı oldu hünkara Mahi için ise güç herzaman ön planda oldu. Hürrem'e yaptıkları nasıl unutulur komalık olana kadar dövdü, zehirledi, yaktırdı daha ne yapsın Hürrem ohh eline sağlık mı desin. O Hünkar başkasın aşık oldu diye ölmeyi tercih etti ki bir keresinde de yine padişahın elinden zehirli iksir sandığı içeceği içmişti kolay mı kazandı o aşkı. Eper sevmeseydi Süleyman'ı çoktan Şah Sultanın galeyanına gelir oğlunu tahta çıkarırdı. O kadar akıllı bir kadın gelmiş mi Osmanlıya haka bu devirde konuşuluyor. Hem o zamanlar Mustafa ölmese onun oğlları öldürtülecek çünkü başa geçen Şehzade diğer soydan olanları kendi kardeşlerini bile öldürtür soy sadece o şehzadeden yürür. Mahidevran'ın korkusu yok kendi oplu geçecek nasılsa tahta ama Hürrem'in yerinde olsaydı o çocuklar çoktan ölmüştü.
İbrahim iyi bir yönetici olabilir ama hırsına yenildi taht ortk istemez kim tehlikeli olursa ölür. O İbrahim'in söylediklerini Hürrem zorla mı söyletti. Ayrıca Nigarla karısını aldattı. Geçmiş bölümleri izlerken Mahinin neler yaptığını da izleyin, Tüm saray ona karşı durdu o tek başına savaştı herkes öldürmek yok etmek istedi. Hürrem olmasaydı da başksı olurdu ama Mahi olmazdı artık düşmüş gözden bir kere.
Korkma arkamızda dağ gibi pargalı var
hürremi niye çekemeyim müdürüm,iboda maum du demyorum zaten,kibirinin esiri olmuştu,az bişi rahat dursaydı ölmeyecekti belkideGitti dağ gibi paşamız hürrem zaten akıllı bir kadın,mıstığı rüstoyla anlaşarak ölümüne sebeb verdiler ama,tüm tarih bilgilerinde hep böyle yazıyor bunlar..
Müdürüm adminim saygılarEyvah eyvah kara listeyemi giriyorum yoksa Patronumuzda anithürremci nasılsa tam destek te ondan
hüro hem zeki hem de şanslı kadın,5 tane çocuğu olmasa işler değişirdi belki de ama allah da yüzüne gülmüş,5 çocuktan sonra kadının tahtını adriana lima gelse sarsamazdı,hürremin sülümana aşık olduğuna dair de belge yok,yazdığı mektupları delil olarak dşünemeyiz,insanlar hiç sevmediği insana bile seni seviyorum diyolar kiiihem anne babasının yasını tutuyodu sözüm ona saraya gelince birden unuttu yası ması,hemen mahidevran için alıcam kocasını elden demeye başladı,o hürrem yok mu o hürreeeem ama sülümana lafım yok,adam aşık olmuş
Korkma arkamızda dağ gibi pargalı var
Birbirlerini öldürmeye kalkmadılar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?