Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
feyste bizim gibi antihürremci ne yazmış...

Kuşkular çoğalır, çoğalır ve sonra cellat olup insanın boynuna dolanır!" yani diyoki benim attığım iftiralar çoğalır çoğalır ve sonra cellat olup insanların boynuna dolanır..

:13::13:ne kadaannnnn hoş yazmış..

Kendi boynuna dolanırda geberip gider inşallahhhhhh maşallahhhhh

şu hatice sultana sinir oluyorum derken bir de şahruba mıdır o çıktı zaten o karının oyunculuğunu da hiç se4vmem ikisini de saçını başını yolasım var yaaa
tanımadan etmeden hürreme cephe alıyor hepsi cıkcık
şu haticede ölse de diziden çıksa artık

E musticanın bu oyunda suçu neeee?haberi yok bişeyden,halası yapmış.yine hürremin fırsat değerlendirmesi..

musticanin elbetteki sucu yok ama hurrosunda sucu yok tek suc sah da hurreme oyun oynarsa boyle sonuclar dogar iste hurremde gider anlatir k aldi ki kim olsa anlatirdi kadincagiz ne yapsin canim sahinda eline firsat gecse hurremide cocuklarida oldurur sonucta hurremde kendine yapilan bu oyuna karsilik vermis oldu anlatarak

sanırım moskof cariye hürrem kitabında anlatılıyo bu konu ama ben inanamadım ya

okudum ben o kitabi ama hic oyle bisey yazmiyor ki hatta suleymanin hurremin basindan hc ayrilmadigi felan yaziyor demet altinyeleklioglunun kitabi hatta .safiye sultana kadar okudum safiyeyide bitircem hemen

Şah sultan iyi yaptı güzelde ders verdi hürroşunuzaa oyun olduğunu nasıl bilmiyordu ya,şah sultan söyledi ya hürreme,gerekirse şah sultan süloya da anlatsın evet ben oyun oynadım desin

verdigi dersin karsiligini aliyor simdide bilmiyormus gibi yapacak hurrem bence kesinlikle boylelikle sulo mustiden suphelenecek .nasil desin ki sah boyle bir oyun oynadim diye suleymana kellesi gider valla nasil oglumu alet edersin oyunlarina nasil hurremi uzersin diye

okudum ben o kitabi ama hic oyle bisey yazmiyor ki hatta suleymanin hurremin basindan hc ayrilmadigi felan yaziyor demet altinyeleklioglunun kitabi hatta .safiye sultana kadar okudum safiyeyide bitircem hemen

Safiye sultanı tavsiye ederim mutlaka oku 3 cilt oda,ilk serisi biraz sıkıcı ama 2.ye başladınmı elimnden bırakamayacaksın

Şah bu demesi lazım,anlatsın çocukları korumak adına almak istediğini hürroşunda vermeyince böyle bir plan hazırladoğını anlatsın

kizlar bolum resimlerinde boyle birsey var acaba nurbanu mu yoksa gongazami yoksa baska bir kadinmi bu kim yahu ?:26:
bolum resimleri bu hafta cok az sadece7 tane

Muhteşem Yüzyıl

Şah Sultan'ın İbrahim'e yazdığı mektupla deliye dönen Hatice, Şah Sultan'ı sarayından kovuyor. Şah Sultan, Hürrem'in oyunu olduğunu söylese de sırrı ifşa oluyor. İtalya seferindeki Süleyman, İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hissediyor. Manisa'da ise Mustafa gizemli bir kadınla tanışıyor. Süleyman Hürrem’in başına gelenleri öğrenince, Şah Sultan hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkıyor. Düşmanlarının oyununu bozduğunu düşünen Hürrem, hiç beklemediği bir tuzağın içine çekiliyor.Yıllar önce İbrahim'e yazılan bir mektup, iki kardeşi birbirine düşürür. Şah Sultan, mektubu kendisinin yazmadığına ikna etmeye çalışır. Hatice ise ihanete uğradığını düşünmektedir. Tepkisi ağır olur. Şah Sultan, Hürrem’in bu oyununu bozmak için yeni bir plan kurar..Seferde karşılaşılan zorluklar Süleyman’ı iyice yalnızlaştırır. İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hisseder. Şehzade Mehmet ise Bali Bey’le çıktıkları keşifte saldırıya uğrar. Mehmet, cesareti ve kuvvetiyle Süleyman’ın takdirini kazanmayı başarır..Manisa'da ise Mustafa seferden gelen haberlerle üzülür. Bir yandan da yabancı tüccarların giderek artan şikayetlerini dinler. Mustafa bu olaylar sırasında Cenevizli bir kadınla tanışır. Güzelliği ve hırçınlığıyla nam salmış bu kadın, Mustafa'nın da dikkatini çeker.Süleyman nihayet seferden döner. Hürrem vakit kaybetmeden yokluğunda olan biteni. kendince anlatır. Hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkan Şah Sultan, duydukları karşısında şaşkına döner..Hürrem’den intikam almakta kararlı olan Hatice ise gözünü karartır. Manisa’dan gelen gizemli bir kadınla birlikte Hürrem’e korkunç bir tuzak kurar. Şah Sultan’ın sırrını öğrenen Hatice ne yapacak? Şah Sultan, Hürrem’in oyununu bozabilecek mi? Hürrem'e kurulan tuzak ne?.

Gerçek olmasını temenni ediyorumm inşallahhhhhhhh doğrudurrr

bu kadar insanın ahını aldıktan sonra sülüman bunu hakediyo,doğrusun

şimdiiii Hürreme niye sinir oluyosunuz pargalı kibirinden gitti vs diyen arkadaşlar.hüroya sinir olup iborottiye sempati beslememeizin sebebi ibrahim paşa büyük bi devlet adamıymış.hangi devletten bahsediyoruz?dönemin amerikası:yani osmanlı imparatorluğu ve o impratorluk bizim tarihimizin en parlak sayfalarından biri demek adın oluyor ki ona hizmet edeni,ileriye taşıyanı da tabi ki severiz.Hüroya gelince kendi iktidar sağlamak için padişahın en yakın adamını satın alamayacağını anlayınca adama düşman kesilmiştir ve ayağını kayıdrmayı başarmıştır.Bu nasıl bir aşksa iktidar da ktidar diyor.Aşkımın yanında olmak bana yeter,zaten 4 şehzadem var,illa bi şekilde yırtarım demiyor.Tek ben,yalnız ben,hep bana diyor.
eğer o da devlete padişah yetiştirdi,onun oğlu osmanlı soyunu devam ettirdi,başarılar kazandı diyecekseniz de sarı selimden braz bahsetmekte fayda var.II. Selim (Osmanlı Türkçesi: سليم ثانى Selīm-i sān&#299, Sarı Selim ya da Sarhoş Selim olarak anılır (28 Mayıs 1524, İstanbul – 15 Aralık 1574, İstanbul), 11. Osmanlı padişahı ve 90. İslam halifesidir. Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın oğludur.Babasından 14.892.000 km2 olarak devraldığı imparatorluk topraklarını, 15.162.000 km2 olarak bırakmıştır. II. Selim Osmanlı tarihinde devlet yönetimiyle fazla ilgilenmeyen ve ordusunun başında sefere gitmeyen ilk padişahtı. Yönetimi kızı Esmehan Sultan'ın kocası olan ve çok başarılı sadrazam olan Sokollu Mehmed Paşa'ya bıraktı.Osmanlı'da Duraklama Dönemi, Sokullu Mehmet Paşa'nın ölmesiyle başlamıştır Not.Vikipedi'den alıntıdır.
bu konunun tarihle ilgili kısmı.Diziye göre konuşalım derseniz de hep sultanın yanındasın,bence yeter ibrahim diye durup dururken ibrahime bulaşan;en yakın arkadaşı marianın yüzünü yakan;büyüler yaptıran;padişaha hergün ağlıyorum,ölüyorum diye mektup yazarken bile bıyık altından gülen;kendi kızını bile iktidar için yaşlı rüstemle evlendiren;mustafayı öldürsün diye manisaya kiralık katilini gönderen daha türlü türlü oyunları olan bi kadın.Neyini sevicez yahu

mustafa yeni bihatunla tanışıcakmış,cenevizli...odur bu kadın

aa uc ciltmi bu yazarinmi peki demet altinyeleklioglunun mu ? yabanci bir yazarinki uc ciltti ilkini okudum dedigin gibi pek bi sıkıcıydi
bende demetinkini aldim
sanmam diyemez oyle korkar bence:18:

aa uc ciltmi bu yazarinmi peki demet altinyeleklioglunun mu ? yabanci bir yazarinki uc ciltti ilkini okudum dedigin gibi pek bi sıkıcıydi
bende demetinkini aldim
sanmam diyemez oyle korkar bence:18:

Yazarı yabancı ann chamberlin diye birisi,kitapçılarda pek bulunmuyor sorduk ta eski bir kitap,ikinci el satanlarda bulursun

Yazarı yabancı ann chamberlin diye birisi,kitapçılarda pek bulunmuyor sorduk ta eski bir kitap,ikinci el satanlarda bulursun

evet evet birincisini okudum sadece ann nin kitabiydi dogru tamam demetinkinleri bitiriyim onun ikinci ve ucuncusunu okurum mutlaka iyi hatirlattin bende demetinkileri tavsiye ederim her kitabi 700 800 sayfa kadar ama hic kitap okumayi sevmedigim halde ben bile okuyorum moskof cariye hurrem,cariyenin gelini Nurbanu, cariyenin kizi mihrimah bunlari okudum simdide altin cariye safiyeyi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…