- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
evet evet birincisini okudum sadece ann nin kitabiydi dogru tamam demetinkinleri bitiriyim onun ikinci ve ucuncusunu okurum mutlaka iyi hatirlattinbende demetinkileri tavsiye ederim her kitabi 700 800 sayfa kadar ama hic kitap okumayi sevmedigim halde ben bile okuyorum moskof cariye hurrem,cariyenin gelini Nurbanu, cariyenin kizi mihrimah bunlari okudum simdide altin cariye safiyeyi okuyorum
hanimkelesimigetir'in bahsettigi kitap bu olsa gerek Eki Görüntüle 636954
benim bahsettiklerimde bunlar moskof cariye adli kitaptan sonrakiler
Eki Görüntüle 636960 Eki Görüntüle 636958 Eki Görüntüle 636959
Okumanı tavsiye ederim elinden bıarkamayacaksın kesinliklene entrikalar var kitapta..Bunların hepsi böyleymiş,hırs ve güç adına ne lazımsa yapmışlar
o donemlerde bizler yasasak bukadar entrika cevirebilirmiydik acep
Kesin çevrilirdi,şimdi teknoloji ile yapılıyor bu işler
Dademin benim ufaklık durmadı kaçmak zorunda kaldımhayir canim bukitap demetin benim dedigim seri bu bu da harika bir kitap ama ann in kitabi sadece safiye sultan hakkinda .bu senin gosterdigin hurrem hakkinda bunun devami var hatta nurbanu mihrimah safiye olarak
o donemlerde bizler yasasak bukadar entrika cevirebilirmiydik acep
Dademin benim ufaklık durmadı kaçmak zorunda kaldım
Canım ben bu kitabı 3günde bittirdiki ben ağır okuyan biriyim çok zevkli sen safiye sultani diyosan onun. Bende üç çitide var o kıtap yaklaşık 9 10 sene önçeydi o serinin hüremi var nur banuyu hatırlıyorum şimdiki yeni çıkanların arasında içinde en zevklisi bu kitaptı tavsiye ederim ufaklık dursa çeker yüklerim ama şu anda dumuyor canım
Eki Görüntüle 637107 Eki Görüntüle 637106 Eki Görüntüle 637108 Eki Görüntüle 637109 Eki Görüntüle 637110 Eki Görüntüle 637111 Eki Görüntüle 637112 Eki Görüntüle 637114 Eki Görüntüle 637115
meleksin sen melek :)b ir resimde ablasida var sanirm:26: ben en cok maskeli ve sumbul, gulfemle olan resmi begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?