ben geldiiiiiiiiiiiiiiiGeç kavıdımla beraber tabii
Herkes burda dimi? Hmmmm afferimm
eeee hepsiiiişah sultanın ağzına hangisini sürsem de hürremimize çemkiremesin...
A)şah sultanın aaazına tavuk kakası sürücem ..
B)şah sultanın aazına bebek kusmuğu sürücem
c)şah sultanın aaazına berbat kokan şeyler sürücem
d)şah sultanın aazına çilli güvercin boku sürüceem
e)hepsi
ŞAH SULTANIN AĞZINA HANGİSİNİ SÜRSEM DE HÜRREMİMİZE ÇEMKİREMESİN...
E)hepsi
ŞAH SULTANIN AĞZINA HANGİSİNİ SÜRSEM DE HÜRREMİMİZE ÇEMKİREMESİN...
E)hepsi
ufff açılmıyoiş yerinde uyuzlar engellemişlerr
jüliiii hoşgeldinnnbunlar neyin peşinde yineee..
nazlıyımı kaldıracaklar ortadan?
cihangirin ilacı ne alakaa
hoşgeldin aramızaooooooh
valla bu topiği yeni gordum
ben acayip hastasıyım bu dizinin
kocamı bile müptela ettim vallahatta sevgililer gununde benden pargalı yuzugu istedii bende aldımm kocişimeee çokk sevıyorum hiç kacırmam başladıgı gunden ıtıbaren izlerim ... bu topikdende daha cıkmam
oofff kesinlikle tüm duygularıma tercüman olmuş bu mesajlar..daha dün yemekte eşim diyordu bu kadını gerçekten seviyormusun diye,nasıl kızdım nasıl savundum anlatamam sustu en sonunda:))))
Ne oluyor burada Hürrem'e laf diye diye bitiremediler yahuu..
Hürrem Mahi'nin yuvasını yıktı da, Mahi Gülfem'in yuvasını yıkmadı mı onun üstüne gelmedi mi.
Hürrem aşkla bağlı oldu hünkara Mahi için ise güç herzaman ön planda oldu. Hürrem'e yaptıkları nasıl unutulur komalık olana kadar dövdü, zehirledi, yaktırdı daha ne yapsın Hürrem ohh eline sağlık mı desin. O Hünkar başkasın aşık oldu diye ölmeyi tercih etti ki bir keresinde de yine padişahın elinden zehirli iksir sandığı içeceği içmişti kolay mı kazandı o aşkı. Eper sevmeseydi Süleyman'ı çoktan Şah Sultanın galeyanına gelir oğlunu tahta çıkarırdı. O kadar akıllı bir kadın gelmiş mi Osmanlıya haka bu devirde konuşuluyor. Hem o zamanlar Mustafa ölmese onun oğlları öldürtülecek çünkü başa geçen Şehzade diğer soydan olanları kendi kardeşlerini bile öldürtür soy sadece o şehzadeden yürür. Mahidevran'ın korkusu yok kendi oplu geçecek nasılsa tahta ama Hürrem'in yerinde olsaydı o çocuklar çoktan ölmüştü.
İbrahim iyi bir yönetici olabilir ama hırsına yenildi taht ortk istemez kim tehlikeli olursa ölür. O İbrahim'in söylediklerini Hürrem zorla mı söyletti. Ayrıca Nigarla karısını aldattı. Geçmiş bölümleri izlerken Mahinin neler yaptığını da izleyin, Tüm saray ona karşı durdu o tek başına savaştı herkes öldürmek yok etmek istedi. Hürrem olmasaydı da başksı olurdu ama Mahi olmazdı artık düşmüş gözden bir kere.
dizideki dag gibi pargalinin sonunu gördün demi
carrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttt diyeşah sultanın aazını yırtıcam..
ama bugün çarşambasinir ediyo bu akşam olan herşey beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?