Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
diziyle ilgili bişeyler yazıyonuzmu diye sürekli yeniliyorum sayfayı ama olanları hiç anlatmıyosunuz
sahubanın gıcıklıgından hatceden bahsediyonuzzz

sahuban salakca oyunlar oynuyir hurremin sadik caryesi nazliyi kacirdi o fragmandaki mektubu hurremin yazdrdgni itiraf ettirti boylelikle haticeyle baristi .ama hurrem ikisiykede savasmaya kararli selim savas meydaninda hep rezil oluyor kilic felan tutamiyor babasi azarliyor ve selim abisi mehmeti kiskaniyor .ve simdide bir cenevizli zengin hatun mahidevranla gorusuyor .

Son düzenleme:
ne iş çeviriyor bu mahi kılçığı
güzelmişşşş peehhhhh

güzelmişşş..pehhhh..

güzelmiş fosurt..

güzelse güzelll...

en güzel hüreeemmmmmmm...demi meg..demi arkadaşımmm...
..
gabriyela güzelmiş ama sevmedimm...altıncı hissimlen yedinci hissim onun ajan olduğunu söylüyor..gerizekalının başkanı mahi yüzünden asmanlıya kötülük yapacaklar kesinnn...amaaaaaa...dostlaaaarrrr..yardııımmm...bu aptal mahiye iş miş teslim edilmez ..yakacak osmanlıyı anacııımmm...ayyy..dostlaaarrr..yetişinnnn

bu gabriela hediye getirdim diye arkadaki kızlara bakınca ben de sandık falan getirecekler sandım.kıytırık bi toka getirmiş,mahide onların alası var

en güzel ve de tek güzel hürrem evet ayşecimm

Valla ne yalan söyleyim eskiden Hürremciydim.. Artık pes yani.. Son 3 bölümdür Hürremden nefret ediyorum. !

Yılan.

bende geldim merhaba herkese

meggggg eve döndüm o yüzden geciktim annemden geç kağıdı şeettim ama

Bi yandan gs macini izliom bi yandan hurremi ayyy şu reklam biteydi :) yada cimbom gol ataydi :)))

ayyyy..canııımmm.tuanabbb...ne güzel anlattın hepimizin yerineeee.yerimmm seni bennn..hürremi ve hürremin minişleriniii de yeriiimmm.....hürremm kızlarını da yerimmm...ayollllll

Valla ne yalan söyleyim eskiden Hürremciydim.. Artık pes yani.. Son 3 bölümdür Hürremden nefret ediyorum. !

Yılan.

yılanları büyükten küçüğe ve zararlıdan zararsıza doğru sıralayacak olursak,hürrem en sonda yer alır şekercim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…