- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
diziyle ilgili bişeyler yazıyonuzmu diye sürekli yeniliyorum sayfayı ama olanları hiç anlatmıyosunuz
sahubanın gıcıklıgından hatceden bahsediyonuzzz
ne iş çeviriyor bu mahi kılçığı
güzelmişşşş peehhhhh
Özledim seni
ölsün hatçeyle şahıhuban ölllsünnnn,öyle istiyorummm:26:
bende seni çok özledim megim meleğim canımsın canımm
Mimetgil; 'abeycağızım bana gıymassın dimeeee' demiş idi Mıstıfagile..
bir de o vardı demi
ne iş çeviriyor bu mahi kılçığı
güzelmişşşş peehhhhh
bu gabriella zıptırıbıstas yakacak mahinin başını kanımca meggilimmmm
Mimetgil; 'abeycağızım bana gıymassın dimeeee' demiş idi Mıstıfagile..
bir de o vardı demi
walla yaaa...saftaroz mimet yaaa....olum kocaman adam olmuşsun..abi beni dövmezsin demi diyo...anandan azcık ilham al be çocuuuğuuumm..
güzelmişşş..pehhhh..
güzelmiş fosurt..
güzelse güzelll...
en güzel hüreeemmmmmmm...demi meg..demi arkadaşımmm...
..
gabriyela güzelmiş ama sevmedimm...altıncı hissimlen yedinci hissim onun ajan olduğunu söylüyor..gerizekalının başkanı mahi yüzünden asmanlıya kötülük yapacaklar kesinnn...amaaaaaa...dostlaaaarrrr..yardııımmm...bu aptal mahiye iş miş teslim edilmez ..yakacak osmanlıyı anacııımmm...ayyy..dostlaaarrr..yetişinnnn
bende geldim merhaba herkese
meggggg eve döndüm o yüzden geciktim annemden geç kağıdı şeettim ama
sahuban salakca oyunlar oynuyir hurremin sadik caryesi nazliyi kacirdi o fragmandaki mektubu hurremin yazdrdgni itiraf ettirti boylelikle haticeyle baristi .ama hurrem ikisiykede savasmaya kararli selim savas meydaninda hep rezil oluyor kilic felan tutamiyor babasi azarliyor ve selim abisi mehmeti kiskaniyor .ve simdide bir cenevizli zengin hatun mahidevranla gorusuyor .
Valla ne yalan söyleyim eskiden Hürremciydim.. Artık pes yani.. Son 3 bölümdür Hürremden nefret ediyorum. !
Yılan.
Valla ne yalan söyleyim eskiden Hürremciydim.. Artık pes yani.. Son 3 bölümdür Hürremden nefret ediyorum. !
Yılan.
ketrin zeta cons kılıklı gabriyallahhhh
var bişey bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?