Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hatice kime inanacağını şaşırdı. şahrubanın nazik poposuna tekmeyi wuracak mı? yoksa hürremle bir olup şahrubanı mı ortadan kaldıracak???

azzzzz sonraaaaaa

Sülüman derhal gel seferden meferden,Hürremi sar sarmala
hatçeyle şahıhubanı defettttttt

sahihuban testereye benziyorsun suan bi an once gecin su sahneyi korktum
Eki Görüntüle 638212
tek farkla sahihubandan daha kalin dudaklari testerenin

ha haaaa haa..ha haaa.haaaa...
dizi setine testere gerizekalısının bisikletinden göndersek ptt kargoylan...alıcı adını yazmayı unutsak..allah allaaaahhh kiminki bu deyip meraktan açsalar kutuyu..hiç tereddüt etmeden gerizekalının baskanı şahsultana aittir deyip teslim ederler...

ha ha haaaaa..düşünsenize şahsultan hatçeenin saraya giderken testerenin bisikletiyle gitse ne komik olur..ha ha haaaa..çalı süpürgesinden daha çok yakışıırrr..ha haa haaa

diziyle ilgili bişeyler yazıyonuzmu diye sürekli yeniliyorum sayfayı ama olanları hiç anlatmıyosunuz
sahubanın gıcıklıgından hatceden bahsediyonuzzz

haha fikir super canim

ne iş çeviriyor bu mahi kılçığı
güzelmişşşş peehhhhh

neeeeeeeyyyyyyyy

gapriyela sizevereszesaaazesaaaa..bu ne yaaaa..huuuu...mustiyemi bu kız..sülümana yollamazlar herhal..boyu kadar oğulları var...artık...

gabriyelaya bak sen..sevmedim..bunu..bilmem...sevmedim...mahiyede bir yalakalık bir yalakalı..bilmesek mahiyi sanarız ki mahi kaymaklı kadayıfff..

fosurt..fosurt...simirna mimirne deme kızım..izmir orası izmir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…