Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu gabriela hediye getirdim diye arkadaki kızlara bakınca ben de sandık falan getirecekler sandım.kıytırık bi toka getirmiş,mahide onların alası var

kızıııımmmmmmm..

gabriyelaaaaaaa....bizde ne tokalar vaaaarrr...tokaylan mı kandrcan biziiii....

tokaymışşş..pehhhh...

önüne gelen herkestee manisa sarayından geliyor..
bunlarda alıyor safçelerr

süperbi özet oldu saol canm teşekkür
devamını beklerimm

şahmeranlar ayin yapacak....alaaaaaahhhhhh...yardıııımmm...

şahsultan,hatçe,,gülfem....salihaaaaaa...yılanlar toplanacak..sokacaklar hüreemii.....

Ay Sülüman gene aşkı derun etmiş mektubunda

kumda oynayın hatçe ve şahıhuban yılanı :117::117::117:

sülodan çok güzel bir mektup geldi de sonlarında kafam karıştı,alt yazı geçseler de anlamadım ben ya:44::44::44:

kızlar selam geç oldu ama geldim süleyman'ın muhteşem mektubu ve muhteşem şiiri damgasını vurdu bu akşama

sülodan çok güzel bir mektup geldi de sonlarında kafam karıştı,alt yazı geçseler de anlamadım ben ya:44::44::44:

ne kadar kızıyorum eğitim sistemimize..tarihi pek tabiki öğrenmek için okumak tamam yeterlide...öğretselerdi ya taaa ilkokuldan osmanlıcayı biz osmanlı torunlarına ..çok büyük kayıp çok büyük ..tarihimize yabancı olmuşuz..ayıp bu kayıp..en büyük kayıp..ilkokuldan bu yana osmanlıca öğretilmemesi çok büyük kaybımız...

heh şöyleeee,dön tebi Sülüman sarayına

hürrreeeeemmmmmmm... kuzuuuummm..kocan geliyor kızzzzzzz...lokmalar döküleeee.......hatçeylen şah yılanı deliklerine çekileeee....

yılanları büyükten küçüğe ve zararlıdan zararsıza doğru sıralayacak olursak,hürrem en sonda yer alır şekercim..

Gayet zehirli bi yılan.. Zeki bi kadın ama çok hırslı , ne sevgi besliyo birine karşı ne güzel bi duygu..

Ondan sonra Osmanlının halide ortada zaten..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…