bu gabriela hediye getirdim diye arkadaki kızlara bakınca ben de sandık falan getirecekler sandım.kıytırık bi toka getirmiş,mahide onların alası var
bu gabriyellayı mahidevran ya mustafaya yada süleymana ayarlamak ister... görürsünüz
süperbi özet oldu saol canm teşekkürsahuban salakca oyunlar oynuyir hurremin sadik caryesi nazliyi kacirdi o fragmandaki mektubu hurremin yazdrdgni itiraf ettirti boylelikle haticeyle baristi .ama hurrem ikisiykede savasmaya kararli selim savas meydaninda hep rezil oluyor kilic felan tutamiyor babasi azarliyor ve selim abisi mehmeti kiskaniyor .ve simdide bir cenevizli zengin hatun mahidevranla gorusuyor .
sülodan çok güzel bir mektup geldi de sonlarında kafam karıştı,alt yazı geçseler de anlamadım ben ya:44::44::44:
sülodan çok güzel bir mektup geldi de sonlarında kafam karıştı,alt yazı geçseler de anlamadım ben ya:44::44::44:
kızlar selamgeç oldu ama geldim süleyman'ın muhteşem mektubu ve muhteşem şiiri damgasını vurdu bu akşama
yılanları büyükten küçüğe ve zararlıdan zararsıza doğru sıralayacak olursak,hürrem en sonda yer alır şekercim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?